תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב נייח בבית שאם הוא מכובה מערכת ההפעלה לא עולה. זה פשוט עושה מסך כחול סופר במהירות עד 100 ומאתחל את המחשב ולא נותן למערכת ההפעלה לעלות. זה נותן לבחור בין לעלות את ממערכת ההפעלה בצורה נורמלית לבין לראות מה שגיאת הבעיה. יש לציין באותו הארד דיסק הותקנה עליו מערכת ההפעלה ( windows 7 home primum) עם אותו לוח עם אותו זיכרון. עשינו אתחול לדיסק קשיח בשביל לנקות אותו לגמרי.. לפני כן לא הייתה את הבעיה הזאת :angryfire: תודה מראש לכל העוזרים עם הבעיה המוזרה הזזאת מי שרוצה לעזור ויש לו שאלה לגבי הבעיה מוזמן לשאול כמובן
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים! ברגע שאני לוחץ על ההתקנה קופץ לי איזה שהוא חלון לשבריר שניה וזהו. כלום. יש למישהו כיוון משוער לפתרון הבעיה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התקנת וינדווס 7 בגירסאת 64BIT נעלם לי הסאונד, מדובר בכ. קול קריאטיב AUDIGY 2 ZS, דרייבר מעודכן מהאתר הרישמי.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש כנראה את ה 6600GT ואני רוצה לוודא שאני יודע איך להרכיב אותו. אז ככה: מוחקים את הדרייבר של הכרטיס הישן ואז מרכיבים את הכרטיס לתושבת שלו, מתקינים את הדרייברים של הכרטיס ואם צריך מחברים את הכרטיס לחיבור נוסף מהספק. האם אני צודק ואם לא תתקנו אותי בבקשה תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מאתחל את המחשב, המחשב מזהה שיש לי רק ג'יגה אחת של זיכרון במקום שניים. (יש לי 2 כרטיסים של 1) הבעיה נפתרת בדר"כ כשאני עושה restart, אבל בכל מקרה, זה מעצבן ומצביע על בעיה. אז איפה הבעיה לדעתכם, בכרטיס או בלוח אם? ואיך פותרים אותה? * כבר הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים כמה פעמים.. התוצאות דומות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
החלטתי להעביר סרטים שצילמתי בעבר במצלמת DVI למחשב (מה שנקרא CAPTURING) לצורך עריכה. לצורך זה אני מנסה להשמיש מחשב ישן שמותקן עליו כרטיס WIREFIRE שמותקן על לוח אם משולב GIGABITE GA-945P-S3. כדי להאיץ את פעולת המחשב ניקיתי קבצים רבים. לאחר הניקוי אני לא מצליח התחבר לאינטרנט לא ב WIFI ולא חיבור קוי, ואין קול (MEDIA CENTER לא עולה) אני איש טכני ולא איש מחשבים, אשמח לקבל עזרה עם סבלנות לפתרון הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב, נראה לי שהכותרת די מסבירה אבל... היום שמתי לב שכשאני מכניס דיסק לצורב שלי (LITEON 40125W) ומגביר את העוצמה של הרמקולים אני יכול לשמוע דרכם את סיבוב הדיסק בצורב ??? אני יודע שזה קורה בזמן קריאה של דיסק, לא בדקתי אם גם בצריבה. למה זה קורה ? זה יכול להזיק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, התקנתי windows xp + עדונים. ב- DEVICE MANAGER מופיע לי UNKNOWN DEVICE תחת הכותר OTHER DEVICES כל החומרה שאני מכיר ואמורה להיות מותקנת, אכן מותקנת כראוי ומזוהה ע"י המחשב. האם יש דרך לדעת מדוע המחשב מודיע על זיהוי חומרה לא מותקנת? כמו שאמרתי כל הרכיבים מותקנים ואכן מופיעים ב DEVICE MANAGER תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות החלטתי לפתוח ת'רד חדש בפורום הזה, בנוסף לת'רד הזה( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124297.0). אז ככה כשחיברתי לראשונה את הSATA החדש, הביוס זיהה את הכונן. הרצתי boot של Acronis Disk Director Suite, חילקתי את הכונן לשני מחיצות (10GB, 179GB). הפעלתי את המחשב מחדש הכל טוב ויפה, הרצתי את ההתקנה של xp sp2 לחצתי F6 ולאחר שהוא העתיק את הקבצים הראשונים ההתקנה ביקשה דיסקט בשביל הבקר, הכנסתי את הדיסקט, פעלתי לפי ההוראות אבל ההתקנה לא זיהת את הכונן sata. בסדר, לחצתי F3, כדי להפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי שוב את ההתקנה כמה נסיונות, אבל לא יצא כלום. שוב העלתי את המחשב מחדש, נכנסתי לביוס, עשיתי מה שעשיתי (לא יודע אם בביוס או במקום אחר) וכרגע הביוס…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 מחדש, הפעלתי את המוצר (מוצר ברשיון) אולם אני לא מצליח להוריד עדכונים של חלונות, עדכון שפה וכ"ו.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .. היום בבוקר באתי לפרמט את המחשב שלי שהכנסתי את דיסק התקנה של הווינדוס הוא מתחל לי את המחשב סבבה ניכנס למצב שמימנו מתחילים את הפירמוט ואאני עושה לו רק ריפר זה האפשרות היחידה שהוא נתן לי, סבבה אחרי הריפר הוא מעלה לי את המחשב בהפעלה הוא לא מצליח לעלות את המצב שהוא מתקין את הווינדוס לא עושה לי כלום כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עושה לי ריסט בעצמו אז אני מנסה להיכנס למצב בטוח ואז הוא אומר לי" התוכנית במצב של התקנה חדשה" וניתן רק לעשות ביטול וזהו ואז הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש ..מה שאני רואה וחושב שאין לי הרבה ברירות וללכת לפירמוט שאני הכי לא אוהב לעשות זה דרך דיסקת אתחול.. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה שלב שלב אני מכניס את הדיסקת מאיפה אני מביא עכשיו דיסקת א…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-