עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jepe,

אני מחבר אותה עם כבל DVI-HDMI . אבל אני לא שומע כלום,אז הבנתי שאני צריך גם כבל לאודיו. איזה כבל זה ולאן אני מחבר אותו בטלוויזיה או במגבר? יש לי כרטיס מסך 7800GT וכרטיס קול מובנה על לוח האם.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by TheReaper,

אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  5. הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by King Kong,

חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by beni125,

יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by yoav1000,

הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?

11. המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BneXt,

שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by shronxx,

לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????

15. קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by abarbotel,

היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by D-M-X,

אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. ברשותי כרטיס מסך 6600GT AGP8X עכשיו ביטלתי OC הטמפרטורה שלו עומדת על : 51C GPU עכשיו , לא יודע איזה קירור יש לי עליו הוא גדול .. וכתום איך זה יכול להיות ש 51 C? ניקיתי אותו מאבק... והכל ... יש פתחי איורור

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by s1nus,

מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  24. מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …

• 5 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.