עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by רמי,

בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by saarxee,

השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…

6. שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Bittersteel,

ערב טוב, במשך תקופה ארוכה הייתי מתחבר לרמקול חיצוני באמצעות רכיב bluetooth שהלוח אם תומך בו (z270i). היום פתאום אני לא מצליח להתחבר לרמקול, ואני רואה שאין לי יכולת לקלוט bluetooth במחשב :( מישהו מכיר את התופעה? ווינדוס 10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rotman,

התקנתי את המחשב מההתחלה בשביל אבא שלי , עכשיו כשאני מכניס אותו ל standby ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל לפעול אבל אין כלום , המסך נשאר ב standby והמחשב לא עולה פשוט. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שעד לפני שבוע המחשב היה שלי והיה כל היום ב standby בלי שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. samsung 2253bw 22 wide נכנסה נמלה לבפנים וטיילה על כל המסך מבפנים עד שמתה..ועכשיו היא תקועה בפנים וזה כמו נקודה שחורה תקועה. אתם אומרים שכדאי לנסות לפתוח תמסך ולהוציא אותה?

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by huber,

הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?

13. בוקר טוב. אני פונה אליכם בבקשה להדריך אותי איך נכנסים למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ? המחשב פתאום לא נותן לי להוריד כלום. הוא רושם סריקת וירוסים נכשלה. איך פותרים את זה ?

14. יש לי הרד דיסק חיצוני למטרת גיבוי והרדיסק משל עצמו לקבצי מדיה מהדגם הבא: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA הוא מחובר למחשב דרך כבל ESATA עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב וההרדיסק לא מחובר,ואני מחבר כשנייה אחרי אז המחשב ניתקע... ואז אני צריך לבצע ריסטרט מחדש כדי שיפעל וכאשר אני מחבר אותו באמצע ,כלומר שהמחשב כבר פועל אז קורה לפעמיים שהמחשב נתקע עד שאני מוציא אותו... כלומר ממה שהבנתי זה אמור להיות פלאג אנד פליי מוזר אשמח לתשובה... נ.ב חבל לפתוח על זה עוד טופיק אבל יש לי בעיה ממש ממש מעיקה.. כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק ההגדרות של העכבר שלי לא נשמרות וכל פעם שאני ניכנס להגדיר מחדש את מהירות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by d_v,

שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

20. Started by ron56,

יש לי מחשב HP נייח. כל היום המחשב עובד רגיל. כמעט כל יום כשאני מגיע למחשב בערב או בלילה אני מוצא אותו כבוי. המחשב נקי מאבק כל המאווררים עובדים , הטמפרטורה של כל הרכיבים נמוכה מאוד לפי בדיקת התוכנה. טכנאי ניסה לבדוק את המחשב ולא הגיע לשום תוצאה. אשמח לשמוע עוד רעיונות . תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by S0000D,

קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. זה בשביל חבר שלי לא בשבילי, אין לו משתמש תנסו לעזור לו אני לא הצלחתי אוקיי יש לי זכרונות חדשים אלו הזכרונות - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 עכשיו הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שצריך לסדר את הוולט של הזכרונות מהביוס אם זה עושה בעיות [במקרה שלי עולה לווינדוז ואז עושה מסך כחול וריסטרט] ולעלות את הוולט לזכרונות ללפחות 2.7 - 2.9 אם זה לא עושה את זה אוטומטית. קיצר עברתי בביוס וחיפשתי בהכללל ולא ראיתי שום דבר שקשור לוולטים של 2.0 או משהו בסגנון ושום דבר שקשור ל MEMORY הנה הלוח אם שלי - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1939&ProductName=GA-K8N51GMF-9 עזרה בבקשה אנשים, מה אני עושה ב…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. כל פעם שאני נכנס לאתר, למטה מימין להתחל נוסף לי עוד חלון ממוזער שלא כתוב בו כלום ויש רק סמל של תיקיה, פתאום הכל נעלם מהמסך, והרקע על המסך ניהייה אפור. אחרי זה אני לוחץ על משהו וזה חוזר איכשהו ורק כשאני סוגר ת'אתר אז הכל חוזר...אחר כך אני נכנס למחשב שלי וכתובה לי הודעה שאקספלורר חייב להיסגר. זה קורא רק שאני נכנס לאתר הזה וזה משגע אותי!!... מה לעשות???

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by amirxbox,

היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by בזיק2,

הרכבתי מחשב חדש. הפעלתי אותו. המאווררים עובדים, הלדים של הזיכרון מאירים, יש לד אחד בלוח אם המציין תקלה בdram ובכל מקרה במסך כלום לא עולה. גם אין איזה צפצוף. רעיון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.