תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
א. ברשותי כונן DVD של חברת טושיבה. הכונן פעל היטב כ - 3-4 שנים. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. הבעיה: הוא נפתח ונסגר לפי הקריזות שלו. בדר"כ זה קורה ממש כשמפעילים את המחשב - הכונן פשוט נפתח ונסגר מעצמו כמה וכמה פעמים. אי אפשר לעצור אותו. ככה עד שהווינדוס עולה. אז הוא משתתק. אבל כאן זה נהיה יותר חמור, שכן אז - ברגע שלוחצים על הכפתור ה - Eject, הכונן יוצא ונכנס מיד חזרה. אפילו אם מספיקים 'להשחיל' לו דיסק בינתיים - הוא פשוט לא קורא אותו. כאילו בכלל לא פתחו אותו. כשלוחצים על כונן הDVD ב'מחשב שלי' - הוא אומר להכניס דיסק לכונן, אפילו שיש שם כבר דיסק. בקיצור: בינתיים הוא חסר שימוש לחלוטין. א"א לקרוא ממנו דיסקים של DVD. מישהו פעם נתקל בתופעה כזאת? מה עושים? ב. לפני כמה ימים גיליתי פ…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זכרון 256, ואני רוצה לרכוש עוד 256. האם יכול להיות שאין לי מקום להכניס עוד אחד על לוח האם? אני לא יודעת בדיוק איזה לוח אם יש לי, אני יודעת שהוא של GB ועל הדרייבר כתוב לי chipset/ATA133 + RAID/USb 2.0 אני לא רוצה לרכוש זכרון ואז יתברר לי שאין לי מקום... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה שכאשר נכנסתי לווינדווס הוא הציג לי שגיאה עם הקובץ PCI.SYS חיפשתי בפורומים פתרון לבעיה כזאת ונאמר שצריך להוציא להוציא את הכרטיסי זכרון ולבדור עשיתי את זה ועכשיו המחשב נדלק לא מצפצף בהתחלה ולא מראה כלום על המסך.ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך והוא גם לא מצפצף.המאוורר של המעבד נדלק... יש מישהו שיכול לנסות לעזור. תודה...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות מחשב מאבק וגם לרענן משחה טרמית. אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בעליית הוינדוס המערכת גילתה חומרה חדשה וביקשה להתקין דרייבר. פתחתי את מנהל התקנים וזה מה שמופיע. בסך הכול הוצאתי גוף קירור של המעבד החלפתי משחה טרמית, וכרטיס מסך כדי לנקות מאבק. לא החלפתי שום חומרה, וגם אנני מזהה איזו חומרה לא מותקן דרייבר. אשמח לקבל תגובות...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הלוח שבחתימה אם אני לא טועה הוא עד 400MHZ אז השאלה שלי היא אם אני לוקח 2 כרטיסים של 512\400MHZ האם הוא יספוג אותם או לא יקבל אותם?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי במחשב שלי מותק intel repair start technology על כונן msata של30gb הכל הותקן לפי הספר אבל משום מה יש סרוב למחשב להדלק לאחר שינה אפילו אם אני לוחץ על כפתור ההדלק! בדקתי שאכן המקלדת והעכבר וכמובן השלט יכולים להדליק את המחשב אבל שום כלום?? תודה לעונים..
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מיני עכבר אופטי ביחד עם המחשב נייד חיברתי את העכבר דרך ה USB למחשב נייד, המחשב זיהה את החיבור ורצה להתקן דרייברים אבל הוא לא מצליח, כאילו אין דרייבר מעודכן על המחשב, רשום גם על הקופסא של העכבר שאין צורך בדרייבר, וזה רק לחבר ולעבוד... אז מה בעצם הבעיה? איך אפשר לסדר את זה, העכבר הוא של silver line השם המלא זה: mini optical wheel mouse om-290 מותקנת מערכת XP pro על המחשב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-