עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הבנתי שבווינדוס 7 יש הגבלה של תווית (אותיות) שניתן לכתוב בשם של קובץ כשאני פותח תיקיה חדשה בשולחן העבודה אני לא יכול לרשום בשם את השם הארוך שאני רוצה (תיאור תוכן התיקיה) וגם אם אני מצליח ואני מנסה להעביר לתיקיה אחרת אז כותב לי ששם ארוך מידי לפעמים אם יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה לדוגמא AAA->bbb-ccc אז לתוך תיקיה C אני כבר לא יכול להכניס קבצים כי השם הכולל של התיקיה הוא "AAAbbbccc" וזה שם ארוך מידי (בפועל יש הרבה יותר תווים) בקיצור מקווה שהבנתם, בכל מקרה איך אפשר להכניס יותר תוווים? בנוסף לזה אם אני מנסה להעביר את הקבצים כגיבוי לדיסק קשיח אני לא יכול לעשות את זה כי כמעט כל השמות ארוכים מידי סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by nanus,

שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים וכרטיס מסך של ספייר ATI 1800 PRO עכשיו הבעיה היא כזאת מתי שאני משחק באיזה שהוא משחק? ויש סצנה חשוכה המסך נכנס למצב סטנד-ביי זאת אומרת "נכבה" למרות שאני עדין שומע את רעשיי הרקע וזה נכון גם לגביי סרטים שאני רואה על מסך מלא ברגע שיש סצנה חשוך המסך אוטומתי נכבה אין לי מושג למה זה קורה ? האם למישהו הבעיה נשמעת מוכרת? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום פרמטתי את המחשב לפני 3 ימים ככה אין לי כלום על המחשב חוץ מסנג'ר איסיקיו ואנטיוירוס אווסט... זה הכל וכמה שירים והמחשב זז לי לאט מגיב לאט ולפני הפירמוט זה לא היה ככה האינטרנט היה מהיר המחשב היה מהר תגובות מהירות ..עשית סריקה של וירוסים ולא היה לי עשית סריקה של מרגלים וגם כלום אני ניכנס לאינטרנט הוא לא זז לי שנה עד שהוא מעלה לי אתר הוא ניתקע הרבה.. מוזר לי העניין הזה של המחשב ככה.. יש לי ווינדוס XP זיכרון 768 פנטיום 4..מהירות אינרנט זה 3 מגה משהו טוב.. אבל כל אתר אבל כל אתר הוא ניכנס לי באדישות אבל שאני אומר אדישות ממש כמו צב אפילו צב יותר מהיר מהמחשב שלי משהו לא יאמן אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה..

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. שלום שלום, אשמח אם תגיע הגאולה(אני חדש פה אז מצטער שהפוסט הראשון כלכך דורש אבל זה מצב מעצבן ללא פתרון שאני אית שנים) נ.ב חיפשתי בדקתי ואז שאלתי צורב: CRX-225E 52/24/52 בעיה: לא מזהה דיסקים ריקים (אלא אם כן אני מכניס ומוציא מכניס ומוציא ובחורה הייתה נהנת מזה לפני הצורב) החלק המוזר: מזהה דיסקים עם מידע עליהם שום דיסק שניסיתי לא עבד שום תוכנה ואחרי חמשמאות פעם שאני מוציא ומכניס הוא מזהה ניקיתי את העיינית למרות זאת ברנש עם אותה בעיה): http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=33775&goto=nextnewest אותו צורב הארה: זה בעיה בצורבים, חיפשתי פתרון בכל מקום והתקנת תכנת צריבה חדשה כל פעם פתרה את הבעיה לזמן מוגבל מה לא עשיתי: לא עדכנתי את ה - firmware

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by stingeR-,

בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  6. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by getsomefood,

טוב... אז לפני כמה ימים היו לי כמה פעמים מסכים כחולים אז פעלתי לפי faq פה כדי שלא יעשה restart... אז עברו כמה ימים ושוב הופיע לי המסך הכחול... בדקתי בגוגל את מה שרשם לי הwindows אבל הוא לא מצא את מה שחיפשתי... :s07: נכנסתי לminidump לבדוק והוא מראה כאילו לא היה בכלל מסך כחול.. ומראה כאילו האחרון היה לפני בערך חודש.... עכשיו אלו הפרטים שקיבלתי במסך הכחול האחרון שהופיע לי היום: 0x000000D1 (0xf98c4c38,0x00000002,0x00000000,0xf7b07f60) fw.sys- address f7b07f60 base at f7a81000, dates tamp 3f99b878 בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הנה תמונה של הminidump: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. אחי ברוב כשרונו הרס בפעם האלף את המחשב שלו... לאחר שטיפלתי באחי ניגשתי לטפל במחשב! בקיצור... מופיע לי מסך כחול של WIN XP ובוא רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME יש מצב שההארד דיסק הלך?? WD 80GB קנינו אותו לפני פחות מחצי שנה... תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by A.M,

שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by yuvalfr,

המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…

12. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lully321,

:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by white_angel,

שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by bamba10,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by TNT,

תחת וינדווס 95, על פנטיום אחד. כשאני מפעיל תקליטור(CD) אז יש לי בעיה עם שמות קבצים ותקיות ארוכים. אם הקובץ בספרייה הראשית והוא נצרב ארוך, הוא לא יצליח לקרוא אותו. אם יש תקייה ארוכת שם אז שאני כנס אליה היא תהיה ריקה למרות שבמקור היא נצרבה עם קבצים בפנים. משהו יודע איך לפתור הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AmitMa,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי בעיית הקלטה מוזרה. חיברתי את המיקרופון שלי לכניסה המתאימה(מיקרופון סתמי ב30 ש"ח, כרטיס קול מובנה על MSI 875P) והגדרתי את הווליום שלו למקסימום, ובדקתי שהוא לא על מיוט. אני "שומע" את עצמי מדבר כאשר אני מדבר אל המיקרופון, אך אני פשוט לא יכול להקליט איתו... ניסיתי בSound Recorder המבונה בXP(SP2) וניסיתי גם בAudacity... נאדא, כאילו אין מיקרופון(וזאת בטוח לא בעיית ווליום, כי אני שומע את עצמי במיקרופון טוב ויפה ). תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by RonenIL,

היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. הרכבתי מערכת חדשה שמורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד : Q6600 2.4GHZ לוח אם: ASUS STRIKER 2 NSE זכרונות: 2X2GB OCZ DDR3 1600 MHZ CL7 DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך: BFG GEFORCE 9800GX2 ספק כח: JSP-TECH 1100W התקנתי ווינדוס ויסטה 32 ביט עם כל העדכונים כולל SP1. התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA גרסה 175.19 התקנתי CALL OF DUTY 4 MW אני בא להתחיל לשחק הוא טוען את השלב מסיים ונתקע. ניסיתי להתקין גרסה אחרת לדרייברים של הכרטיס מסך כמו לדוגמא 174.74 אותו דבר נתקע. התקנתי GRID בא להתחיל לשחק טוען את השלב מסיים לטעון נתקע. אני יציין שאני יכול לחזור לסביבת עבודה של הווידוס ע"י CT…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  23. שלום לכולכם, יש לי מפרט מחשב יחסית לא עדכני להיום וניסיתי כל הזמן להריץ סרטי HD עליו, ניסיתי את DivX Decoder וגם לא עוזר, הבעייה היא שכל פעם שאני מנסה להריץ סרט באיכות HD (אני חושב שזה כולל 720p) או שזה נתקע כל כמה שניות ואז רץ מהר, או שאין התאמה בין הוידאו לאודיו, ויש פעמים שהמחשב קורס בגלל זה... רציתי קודם כל לדעת אם המפרט מחשב שלי בכלל יכול להריץ סרטים כאלה- מעבד Intel Core i5 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD5770 1GB זיכרון 2GB RAM בנוסף לבעיה הזאת, לפעמים המחשב קורס כמה דקות לאחר הפעלתו, או לפעמים מופעל ויש בעיות בצג - חצי כהה חצי בהיר (לפעמים שניה לפני שהוא קורס המסך צבעוני ומשובש בצורה מחרידה) - יש לכם פיתרון כלשהו או כיוון אם יש בעיה באחד הרכיבים במחשב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. במחשב הנייח שלי מערכת ההפעלה לא עולה (win7) , לא מצליח לאושש אותה, חיברתי את הדיסק הקשיח לתוך קופסא של כונן חיצוני כדי להציל את הנתונים, הלפטופ שלי מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה לגשת לתיקיית users שבה נמצאים רוב הדברים שאני רוצה להעתיק אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאה להכנס לתקייה הזאת, אשמח לעזרה אם מישהו מכיר פתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by asichen,

שלום. יש לי מחשב: p-4, 2.66 אינטל 478 לוח אם ECS P4VXASD2+ זכרון ddr256. לפני מספר ימים הוספתי למחשב סלוט נוסף של זכרון Kingston 512 ובהתחלה עבד בסדר והופיע שיש לי 768 או 786 זכרון (לא זוכר מדויק). אבל אחרי יום התחילו הבעיות: לפעמים שאני עושה רסטרט והמחשב עולה מופיע שיש לי רק 512 MB ולפעמים מופיע שיש לי 768/786 MB - סתם ככה משתנה. לפעמים שאני עושה רסט שמצריך בדיקת זכרון לפני שהכל עולה הוא כותב לי להכנס להגדרות ביוס ואם לא אז הוא מאפס לי את השעון והתאריך שאני נכנס לווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לפתור אותה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.