עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. שלום, בימים האחרונים החלה אצלי תופעה חדשה ומוזרה בעת שמיעת סאונד. יש "טיקים", הפרעות ורעשים בשמיעת מוסיקה. כמו התקתוקים שהיו בפטיפונים פעם. זה קורה באמצעות כל תוכנה (למשל Winamp ו- Windows Media Player) ובניגון כל סוג קובץ (למשל רדיו אינטרנט ו- קבצי Flac או Mp3). נראה כי זה קורה בעיקר כאשר המחשב מבצע פעולות/במעט מאמץ, אך לא תמיד. מדובר בכרטיס קול OnBoard על לוח DS3L של Gigabyte. שמחובר באמצעות כבל אופטי. ניסיתי לעדכן Driver אך ללא הועיל. היכן עוד יכולה להיות טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by erantheking21,

אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. שלום לכולם. הייתי כבר אצל שלושה טכנאים שונים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש לי 3 הארדיסקים 2 הארידסקים סמסונג 103hd פלאשפוינט משהו כזה. כל אחד מהם הוא 1 טרה ועוד הארדיסק סמסונג 203hd אותו הארדיסק רק 2 טרה שקניתי אחרי אחריהם מאז אותו יום שהרכיבו לי את הארדיסק 2 טרה כשאני פותח תיקייה, מעביר שירים הנגנים מדיה מעביר/ מעתיק קבצים המחשב נתקע לכמה שניות, עושה רעש ואז מבצע את הפעולה. ניסיתי להוציא את הארדיסק של ה2 טרה ועדיין זה עושה בעיות יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט. Ud5 הקירור נראה בסדר, ניקיתי את המחשב מאבק, משתמש רק באינטרנט מדיה משחקים כבדים פירמטתי כבר 10 פעמים את המחשב. ניסו להעביר מraid לשני ויעברו דרך g3 (אני רושם בערך את הדברים, כי אני בקושי זוכר). כבר שנה שהמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. המעבד מגיע לכ65 מעלות לכל ליבה, ובנקודה מסויימת המחשב נתקע לחלוטין. הגיוני שההתחממות היא הסיבה לתקיעה?

• 58 תגובות
    • 9.2k צפיות
  7. Started by On18,

בס"ד שלום רב רכשתי מחשב חדש לגמרי השבוע לוח אם UD4-B3 חברת ג'יגהבייט , עם זיכרון ראשי 16GB כרטיס מסך חזק מאוד 6970 2GB , ורק ביום הראשון עד למחורת המחשב זז מהר מאוד מאוד , בכל דבר והרגשתי זאת בתוך כדי השימוש המחשב עבר פורמט (מחשש לוירוס למרות שסה לא הגינוי) הבעייה לא נפתרה התקנתי דרייבים מעודכנים לכרטיס המסך ולכל החומרה והבעייה עדיין לא פתרה המחשב זז לאט עם 16GB לא מצפה וחושב שכך המהירות צריכה להתנהל , עידכנתי את הביוס של הלוח אם ואין שינוי כנראה אני צריך לחזור לגירסה F2 (ברירת המחדל) מעבד CoreI7 2600K 8MB - מעבד חזק מאוד חברים דבר אחד אני לא מבין עם השקעה כספית כזאת בדברים חזקרים והמחשב עדיין איטי מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 136 תגובות
    • 40.4k צפיות
  8. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by atila3,

אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shimon1,

שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by L1ron,

שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Aviad6,

אהלן, קיבלתי מדודי מחשב thinkpad x41, המחשב עבר פרמוט והותקן עליו ווינדוס 7. עכשיו העניין שאני לא מצליח לכייל את המסך והעט שיעבדו יחד, ברגע שאני מנסה להשתמש בעט, הסמן כאילו נתקע בקו הכי תחתון במסך ויש לי תזוז רק ימינה ושמאלה. הערה: לפני הפרמוט היה ווינדוס אקספי וזה עבד יופי. חיפשתי איפה לכייל ובסוף מצאתי בלוח בקרה שמה, יש שם כפתור של כיול ושאני לוחץ עליו אני מקבל מסך לבן שכתוב בו בגדול באמצע משהו בסגנון (אנגלית): לחץ לחציה ארוכה על המסך להמשך" ואז בקטן יותר "זהו אינו מסך המותאם לעט (טאבלט) לחץ אנטר כדאי לעבור מסך" ושכאני לוחץ זה יוצא לי מתוכנית הכיול ואני חוזר למאפיינים. מי שיוכל לעזור לי אני ישמח מאוד, זה הדף עם הדרייברים של היצרן http://support.lenovo.com/en_US/downl…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. היי. יש לי HD4850,בזמן האחרון יש לי סוג של ארכיפקטים,נגיד שאני רואה סרטון ביוטיוב זה לא מראה את הוידאו זה מראה לי מסך ירוק וזהו. כאילו שהלך לי הכ.מ או משהו כזה,נגיד שאני פותח את הפיפא לדוגמא,זה מראה לי ריבועים ירוקים כאלה(זה ארכיפקטים לא?),מה הבעיה פה אז? פרמוט מחשב יכול לעזור? יכול להיות גם שזה בגלל מחסור בזכרון RAM?,יש לי כרגע 2 ואני על ווינדוס 7. טמפ' מGPU-Z אני לא יודע אם הבעיה היא בזה,אני זוכר באותה תקופה שרק יצאה סדרת 48XX היו כאלה שזה היה להם על 90 מעלות במנוחה,מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by thedarkman,

יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. עזבתי את המחשב בצהריים מבלי לכבותו במצב תקין לגמרי. חזרתי אליו כעת ומצאתי את התמונה קפואה ומשובשת. בניסיון ל-boot ראיתי מיד עם האתחול את הפסים האנכיים שפי שניתן לראות בצילומים המצ"ב להודעה. ניסיון לבצע boot רגיל נכשל. ניסיון לבצע boot ל-safe mode עובר בהצלחה. כרטיס המסך הנו Leadtek 8800GTS (עלה לי המון בעבר... ) הרגשת הלב שלי... הלך כרטיס המסך.. מה דעתכם? ד.א. מסתבר בנוסף כי למרות שהמחשב כרגע מושבת, ברגע שכבל הרשת שמחובר אליו, מתחבר לנתב (של אורנג') כל הרשת בבית משתגעת. כלל לא ניתן לגלוש באינטרנט. מה קורה כאן?? תודה, אמיר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by H3c!f0r,

שלום יש לי בעיה. כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי זה מראה לי שיש לי 4GB ראם וליד זה רשום בסוגריים ניתן להשתמש רק ב 2.99 הינה תמונה למי שלא הבין: http://www.fastup.co.il/v.php?file=63264840.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?

21. Started by toys in space,

הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by unfacedman,

התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by sapartil,

כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN" מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002 איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?

• 20 תגובות
    • 13.4k צפיות
  25. Started by eli710,

הי לכולם ... יש לי כרטיס רשת חדש WUSB600N שסובל מבעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל את המחשב או יציאה ממצב שינה הכרטיס מאבד את המהירות ונופלת ל 1MB/S ואז מתנתק עד אשר אני הופך אותו ללא זמין ומפעיל אותו מחדש .. יש לי וונדוס 7 אולטימית 64ביט ודרייבר אחרון מאתר היצרן .. יש רעיינות ???

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים