תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! המחשב של אחי כבר כמה שבועות נכבה באופן קבוע בשעת מאמץ. מהסתכלות מהירה בביוס נראה שטמפרטורת הכיבוי מוגדרת על 75 מעלות צלזיוס. המחשב די נקי מאבק, אך יש לו רק מאורר מארז יחיד מקדימה (מכניס אויר). האם כדאי להתקין מאורר מאחורה\בצד שיוציא אויר ? כמו כן, מאז קניית המחשב לא החלפנו את המחשה הטרמית. לבסוף, הרצתי את LinX על הגדרות ברירת המחדל וכעבור מספר דקות המחשב נכבה ושמתי לב שבשעת הכיבוי המעבד עבר את ה-75 מעלות. האם זה מסוכן לעלות את טמפרטורת הכיבוי בביוס מעל ל-75 צלזיוס (מעבד core 2 duo E6600) מפרט מלא : Intel Core 2 Duo E6600 Thermaltake BigTyphoon DFI Infinity 975X/G Nvidia Geforce 9800 GTX 4GB DDR2 800 MHz Enermax 500-550W (לא סגור על ההספק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעצם מה שאני יודע זה ככה: המחשב עובד (מאווררים וכו..) כולל כרטיס מסך הרמקול מחובר ויש צליל כניסת ווינדוס המסך בסטנדביי ולא מראה שולחן עבודה.. אין לי מחשב אחר לבדוק את הכרטיס או המסך.. לדעתי הלך הכרטיס מסך.. יש סיכוי שזה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
באותו הרגע שהוצאתי את הUSB החשמל בכל הבית קפץ אח"כ המחשב לא נדלק עד שהחלפתי ספק קיימת סבירות נמוכה שזה צירוף מקרים אבל אני דיי בטוח שיש קשר. יש למישהו הסבר או רעיון מה יכול היה לקרות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב די חדש 750 5 I Mainboard : Gigabyte P55A-UD4 Monitor Type : Dell Computer Alienware2310 ocz DDR3-SDRAM PC3-8500 2*2gb Western Digital 500gb: WDC WD5000AAKS-75YGA0 Hitachi HDT721010SLA360 1000gb Optiarc DVD RW AD-7200A gainward GeForce GTX 460 *2 SLI seasonic m12II-620 bronze active pfc 620w modular windows 7 64bit שאני לא משחק אין בעיה, אך כשאני משחק בבאטלפילד ומשחקים כאלה בסגנון פתאום מופיע לי מסך כחול שמופיע למטה וישר המחשב עושה ריסטרט... זה קורה תמיד אחרי 15 דקות חצי שעה של משחק.. מה יכולה להיות הבעיה!? אנא עזרו לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box 2GB G.Skill CL9 *2 M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי win7 על AGILITY 3 SSD (לפני ההתקנה שיניתי בביוס לAHCI mode והתקנתי Intel AHCI controller preinstall driver ). אחרי שההתקנה הסתיימה, בregedit שיניתי את הערך של msahci -> start ל-"0" (היה מוגדר כ-3 לפני כן). ביטלתי prefetch ו-superfetch. ביטלתי defrag ו-drive indexing על כונן :c (כונן הSSD) התקנתי את כל הדרייברים העדכניים של הלוח ושל הבקרים. Intel RST version:10.6.0.1002 Intel® ICH10R SATA AHCI Contoller driver 10.6.0.1002 ועדיין במסך השני של הpost אני רואה ה"AHCI BIOS not installed" איך אפשר לסדר את זה? מידע על המערכת שלי: Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) 1366 socket BIOS: F7 CPU: I7 975 Extreme RAM: 12 GB G.Skill Ripjaws 1600Mhz CL 8-8-8-…
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה המחשב התחיל לקפוא או לעשות מסכים כחולים. עליי לציין כי מע' ההפעלה חוקית והינה WIN7 HOME PRIMIUM. ניסיתי להתקין מחדש (כולל פירמוט) ולא עזר. החומרה היא: CORE I3 530 GIGABYTE H55 COOLER MASTER HYPER PLUS-קירור OCZ 4GB 1333MHZ וקירור למעבד של TT כל החלקים הינם חדשים ולא עברו OC. מה צריכה להיות הקונפ' המדוייקת של הזיכרונות/דברים נוספים בBIOS? שאלה נוספת היא שרכשתי WIN7 ULTIMATE לשידרוג מע' ההפעלה,מהם הקריטריונים לשידרוג מע' ההפעלה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל. מה לדעתכם יכול לגרום לזה ? המפרט שלי מופיע בצד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ATI מסדרת 6900 עם 2 גיגה זיכרון לאחר משחק של שעתייים יש פיצול במסך ,( קרה בכמה מסכים ) וזה נשאר גם כאשר יוצאים לדסקטופ.... המשחק הוא קריסיס 2 עם כל האפציות על אולטרא ורזולציה גבוה בכל מסך שנוסה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא יודע מה נסגר, יצא לי לפרמט כבר איזה 6 פעמים ומחשבים שונים והכל עובד חלק... אבל כאשר ניסיתי לפרמט את המחשב הישן אצלי בבית, אני רואה שבכלל אין אפשרות לעלות את כוננן הדיסקים בהתחלה, זאת אומרת בכלל אין אפשרות כזאת לבחור מה יעלה בהפעלת המחשב. משהו מוזר... קראתי על עדכון ביוס וזה נראה מסובך ועלול לגרום לנזקים. מישהו יודע מה לעשות? בנוסף, כאשר הגעתי לתפריט של הביוס אין בכלל סימנייה של Boot, ניסיתי לחפש גם בAdvanced ועוד בשאר מקומות אך ללא הצלחה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשישי התקנתי [לא הלך בקלות=] כ. מסך GT 240... לא היו בעיות מאז... שלשום היתה בעית אינטרנט [נטוורק אדפטר עשה "לעצמו" DISABLE?!?! הודעה במקום המתאים כאן בפורום בכל אופן, קרה לי עכשיו, ואתמול שהמסך פשוט נראה עם גרפיקה מרוחה ומנצנצת זוועה... אני מאמין שחברתי כראוי את הכרטיס, למרות ש"הלך קשה" בהתחלה... ואפילו שחקתי טיפה ולא היו בעיות מיוחדות... היום, לא מזמן כשקרה לי שוב עניין המסך המנצנץ + מסך כחול הרצתי את תכנת BLUESCREEN וקבלתי את זה [ אני גם אחפש בגוגל, אבל מאחר ויש פה אנשים עם ידע נרחב אז אני מתייעץ]: ================================================== Dump File : Mini070611-01.dmp Crash Time : 06-Jul-11 1:38:05 PM Caused By Driver : win32k.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובד התוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILED עידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירה הפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותים ועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנט רגע לפני התיאשות פניתי לכאן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שקראתם כבר מהאשכול הקודם הכרטיס מסך ניזוק עקב OC והוא עובד באופן חלקי. רק אם מתקינים את הדריוור שלו ומפעילים אותו דרך מנהל ההתקנים אז יש בעיה ואי אפשר לראות כלום. יהיה לי קונה (כבר היה אבל אבא שלי מתכוון למכור ביותר) ואני חייב לדאוג שהווינדוס יחסום בפניו את האפשרות להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך כמובן שנגיד לו את הנזק אבל אני לא רוצה בכל זאת לקחת סיכון שהוא יתקין ויהרוס את הכרטיס מסך לחלוטין חשוב לי שהוא לא יוכל להתקין במטרה להגן על הלפטופ וזה יהיה כאמצעי בטיחות איך אפשר לעשות את זה? שקלתי התקנת XP אבל בסוף חשבתי על הרעיון הזה מתוך הנחה שיש סיכוי שהוא יחליף לווינדוס 7 ובגלל שהוא לא מכיר את הלפטופ מספיק טוב(למרות שנודיע לו על הבעיה) קיים חשש גדול שהוא יהרוס אותו בגלל …
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב ההדלקה שלו מופיע מן הודעה כזאת ואז המחשב נדלק רגיל,אבל הוא גם נהיה נורא איטי והבעיה בכיבוי היא שלוקח זמן רב עד שהמחשב נכבה(עד שלבסוף אני מכבה אותו ע״י לחיצה על כפתור ההדלקה ) מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש רזיאל
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-