עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי מסך טלוויזיה מסוג 32LF15R ואני מחבר אותו למחשב דרך HDMI עכשיו כנראה הוא לא מזהה אותו שאני מנסה לעלות דרך מצב רגיל לא SAFE MODE הוא עולה עם הביוס אבל לא אומר ש"אין אות" בחלק שהווינדוס עולה (7 Professional), שאני עושה screen resoulotion הוא מראה לי ככה, שפעם היה רשום LG MONITOR או משהו כזה: ] עכשיו אני לוחץ על advanced settings וזה מה שיוצא לי: Uפעם הכל עבד ודפק והיה טוב מאוד ועכשיו זה לא עולה. בתודה מראש, ניב טל.

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. Started by שרול23,

שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית. בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא. ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך. ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים. אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. העם לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה על המחשב עד אשר המחשב נדלק ואז נכבה שוב פעם יכולה לעשות נזק כלשהו למחשב? הפעול מבוצעת לצורך איפוס רכיבים כמו רכיבי רשת USB וכדומה. או שכדאי להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולאחר מכן להחזיק את כפתור ההדלקה לחוץ? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. המחשב אומר שרק מעבד אחד זה פועל והמעבד שלי זה מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים לא משנה התבלבלתי נכון בתוכנה Everest Home Edition 2.20 איפו בודקים טמפרטורה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by nir_,

שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by zxcv12,

היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ExTazy,

שלום רב, פירמטתי את המחשב שלי לWindowsXP ומאז כל פעם כשאני מנסה לחבות אותו, הוא עובר למסך שחור ומופיע הודעה "It is now safe to turn off your computer" ועד שאני לא לוחץ על כפתור החיבוי המחשב ממשיך להמצא במסך הזה ורק לאחר שאני לוחץ המחשב מתחבא. חשוב לי לציין שלפני שפירמטתי את המחשב הכל עבד כשורה(ואף פרמטתי בעבר והכל עבר כשורה גם כן). אני מודע לכך שזו בעיה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/810903 וניסיתי לעשות מה שכתוב שם ועוד פתרונות רבים שמצאתי אבל שום דבר לא עבד (ברוב הפתרונות אומרים לשנות משהו בלשונית APM ב-Power Options, אבל הבעיה שאין לי את הלשונית הזו) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by gilboag,

בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by MasterDK,

בוקר טוב ושבוע טוב. היום בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב שלי כרגיל, המפרט הוא Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2GB Kingston x 2 Samsung Spinpoint 500GB SeaSonic S12II Bronze 430W וגיליתי שהוא נדלק אך לא עולה ואין POST. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורים מסתובבים. כמו כן על הלוח אם שלי יש מה שנקראה Phase Leds, 4 נוריות ליד הסלוט הימני של הזכרון שכולן היו דולקות (2 ירוק, 1 צהוב, 1 אדום) הבנתי מהאינטרנט שזה כנראה מצב רגיל על שהוינדוס לא עולה, אך מעולם לא שמתי לזה לב. הוצאתי את כל הזכרונות (2 סטיקים) הדלקתי והמחשב ציפצף ללא הפסקה (עכשיו שאני חושב על זה לא ספרתי את כמות הציפצופים וכיביתי את המחשב באמצע). הכנסתי את הסטיקים אחד אחד לכל סלוט בתורו וניסיתי להדליק, אותו המצב, אין POST …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. (המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by CrashZone,

מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב Core I3 2100 עם לוח של אינטל bearup lake, מחשב HTPC שיתאים לטלוויזית תלת מימד שלי שהבאתי מחול, טלוויזיה של סמסונג 58". חיברתי בHDMI והרצתי סרט תלת מימד, מיוטיוב (טריילר) ולצערי אני לא רואה תלת מימד. מה אני עושה לא נכון?מה אני צריך להגדיר תחילה? בחרתי בכוונה את הלוח ואת המעבד כך שיתמכו בתלת מימד להבנתי. כמו כן רכשתי כונן בלוריי של סמסונג ולהפתעתי הוא לא תומך תלת מימד, אפשר המלצה לכונן שכן תומך? אני מוריד סרט מלא תלת מימד (כי אני לא יכול להריץ אחד מהסרטים שרכשתי במחשב עדיין).

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by d1v,

שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  22. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by tal5870,

שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. Started by bruno the blade,

שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים