עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sisi__d,

מחשב ישן מאד, יש בו קרוב ל40מגה ביית או שזה גיגה? איך קוראים לזה אין לי מושג... מחשב בסביבות ה8 שנים חי וקיים. הוא עבד אצל מישהו עד עכשיו אבל ההוא קיבל מחשב אחר אז נתן לי אותו ויש לי מה לעשות איתו בקטנה אז רציתי לפרמט אותו, למחוק הכל ולפרמט עם דיסק win xp pro sp2 הצלחתי, עלה לי המסך, מחקתי את המחיצות, עשיתי מחיצה אחת, הוא התחיל לפרמט... בשלב שלוקח לו כמה שניות להפעיל מחדש את המחשב המחשב נכבה וכשהוא נדלק יש שוב הודעה של ללחוץ על מקש כלשהו כדי לפרמט ואז אם לא לחצתי על כלום עולה ההודעת שגיאה הזו "error loading operating system" ניסיתי לפרמט שוב ושוב וכלום לא עזר, תמיד אותה בעיה, יש הצעות לפיתרון? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by 4Backme,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by yok,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש , שקיבלתי עם ויסטה ל 30 יום. לאחר התקנת XPP המחשב קיבל הודעות ERROR (הפסקת אקספלורר, הפסקת מדייה פלייר) ואז גם נפילות של החלונות. מאז ניסיתי להתקין מספר פעמים את חלונות וללא הועיל. מפרט המחשב: seagate st3500320as 500GB sata2 asus drw-2014 x20 gigabyte ga-ma78gm-s2h mushkin ddr2 4096MG (2048x2) 800Mhz cl 4-4-4-12 XP amd athlon 64 x2 4850e box hec 6a19b 400W בביוס הגדרות: onchip ide channel - enable onchip SATA controller- enable onchip SATA type - native ide onchip SATA port 4/5 type- ide לסיכום: אני מצליח להתקין את חלונות אבל המערכת לא מצליחה להיות יציבה כלומר עדכונים לא מצליחים לעלות אקספלורר מתנתק מדי פעם, מדייה פלייר גם , התקנת תוכני…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by CrashZone,

שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Raz20,

כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by אביחי,

שלום, אני זקוק לדברייבר לצורב,LG 40x12x40

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. Started by Oranl,

אהלן, יש אצלי מחשב פנטיום 4 עם XP. אחרי כמה נסיונות הדלקה, עלייה של XP והיעלמות המסך (פתאום הוא כאילו נכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד) ניסיתי לבדוק מה הבעיה. ניתקתי הכל מבפנים ורציתי לראות אם עולה הפוסט. כשרק הספק מחובר ללוח-אם ניסיתי להדליק: המחשב נדלק לשניונת ומיד נכבה ואחרי זה כבר לא נדלק. חיברתי את החשמל למעבד ואז אני שומע צפצופים: צפצוף ארוך מאד והפסקה וחוזר חלילה. לא מצאתי הסבר לצפצוף אחד ארוך (הביוס הוא של PHOENIX בלוח MSI 865PEM2). אשמח לקבל עצות ורעיונות..

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי מחשב מKSP מחשב ממוצע עם ספק טוב לפני חצי שנה עכשיו הבעיה היא שמאז שקניתי אותו הוא כל הזמן היה נתקע בעיה ווינדוס מוזרות כל הזמן סוגר לי חלונות ותיקיות ולפעמים גם לאחר פורמט הבעיות היו חוזרות עד שפתאום המחשב הסתדר מעצמו.. ואז היתה הפסקת חשמל שלאחר מכן המחשב חזר להשתגע איך שעולה הווינדוס ואני נכנס למחשב שלי לדוגמא הוא נותן הודעת שגיאה וסוגר תחלון וממשיך ונותן הודעות שגיאה וככה עד שאני מתאייש ועוזב תמחשב ליום שלם ואז למחרת אני מדליק את המחשב והכל בסדר עד להפסקה הבאה וככה קורה כמה חודשים המחשב עובד טוב לשבוע שבועים 3 גג ואז קורס אחרי הפסקת חשמל לא חוזר לעצמו נתתי תמחשב לטכנאי הוא עשה את כל הבדיקות האפשריות של זיכרונות מעבד דיסק קשיח החליף לי ספק והבעיה שהוא לא מאתר את הב…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן, כרגע מותקן עליו ויסטה ואני לא מרוצה ורוצה להתקין xp בהתקנה הראשונית [המסך הכחול] הוא מעלה את כל הרכיבים של הווינדוס ואז שאני מגיע למסך של הformat ntnc וכו' הוא לא מזהה לי בכלל דיסק קשיח עכשיו אני יודע שיש לי דיסק קשיח מסוג SATA, ובתחילת ההתקנה צריך ללחוץ על F6 אבל השאלה שלי מאיפה אני משיג את הקבצים בשביל הSATA ועוד תוספת: המחשב שלי הוא ללא כונן 1.44, כי שקניתי אמרו לי שהוא לא נחוץ יותר ולא משתמשים בו אז אם יש איזה שהיא דרך אחרת בלי להשתמש בכונן 1.44 בשביל להעלות את הקבצים של הSATA . דיסק קשיח מסוג : Seagate

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. כאשר אני מדליק או מרסט את המחשב המאוורר נכנס לסלד גבוה שומעים את זה ויש רעש למספר שניות עד שהוא מתייצב השאלה האם זה תקין וזה בסדר או שיש בעיה מחשב p-D 2.8 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. שלום חברים, תקציר העניינים עד כה: 1. התקנתי כונן SSD חדש ודרך ניהול דיסקים הפעלתי אותו והגדרתי אותו כ-NTFS, כונן P. 2. שכפלתי את כונן C לכונן SSD בעזרת תוכנת EaseUS Todo. (פרטישן לדיסק) 3. אחרי השכפול נכנסתי לניהול דיסקים, הרחבתי את כונן P לגודל המקסימלי כי הפרטישן שנפתח עליו היה קטן מגודל הדיסק, והגדרתי "סמן מחיצה כפעילה". 4. נכנסתי לביוס והגדרתי סדר עדיפות דיסקים - עדיין עולה מהדיסק הישן. 5. לחצתי F12 אחרי הפעלה מחדש ובחרתי ידנית בוט מה-SSD - עדיין עולה מהדיסק הישן. מצרף תמונה של הגדרות הדיסקים. אני דיי אובד עצות... אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by david86,

רצאתי לישואל מה זה אומר החץ שאני מצביא עליו אם זה טוב יצא הבדיקה הוא לא.? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by אור כהן,

בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Kziza,

היי, יש לי בעיה עם החיבור HDMI בין המחשב למסך טלוויזיה. אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הוא חדש Gtx760, אבל אני גם לא סגור על זה שזה הטלוויזיה, כי מחובר אליה גם ב HDMI סוני 3, והוא פועל כמו שצריך יש לי 2 חיבורים זמינים, חשבתי אפילו אולי זה רק אותו חיבור ספציפי וניסיתי לחבר בדיוק איפה שמחובר הסוני, גם לא פעל, וזה משגע אותי אין שום סיבה שזה לא יעבוד, הדרייבר של המסך מעודכן. לא יודע, אולי למשהו אחר יש רעיון, וגם לא נראה לי שזה הכבל עצמו כי ניסיתי לחבר עם הכבל של הסוני גם לא פעל. בקשה אם משהו מבין בזה ויכול לעזור לי, נגמר לי הרעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Fostex,

שלום , יש לי מחשב בבית של אחותי פנטיום 3 דיי ישן קבלתי אותו מדודים שלי יש לו 64 ראם סדי ראם לא משהו.. אבל מה הבעיה אני לא מצליח להפעיל אותו !@?# הוא פשוט לא נדלק בדקתי אותו עם שלושה ספקי כח והוא פשוט לא נדלק אני חושב שזה משהו בלוח אני לוחץ על כפתור ההפעלה וזה לא עובד. יש איזה בעיה אני לא חושב שזה קשור למארז גם את זה בדקתי על הקבלים של החחיבורים ללוח לא רשום כלום יש רק צבעים ועל הלוח רשום . האם ישנו סיכוי שזה לוח מיוחד שדורש משהו ? אני יתן את שמו של הלוח אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע מה הבעיה. ECS P6S5AT תודה :]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. ***לחבר שלי אם כרטיס מסך GTS 450 ומעבד i5 הכל עובד חלק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Hp של לקוח של החברה בה אני עובד. אתמול הלקוח הביא את הלפטופ בפעם השנייה והתלונן שאין לו תצוגה. בפעם הקודמת שהוא הביא את הלפטופ, היה לו בעיה שהמסך היה מרצד והתברר שזה היה בעיה של מגעים. את זה סידרתי לו. הפעם הדלקתי את המחשב ולא הייתה תצוגה כלל, רק תאורה מהפלורסנטים של המסך. החלפתי כבל מסך (לחדש) וכרגע יש תצוגה, אבל בצד השמאלי של המסך יש פס לבן רחב לאורך כל המסך ומלא בקווים צבעוניים. ניסיתי לשחק עם המגעים, לא עזר. חיברתי את המחשב למסך חיצוני ורואים יופי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ozba77,

שלום יש לי מחשב P-D 2.8 עם כרטיס מסך asus en6200 בד"כ אני לא משחק משחקים במחשב אבל השבוע התקנתי את need for speed carbon בהגדרות של הגרפיקה, הוא שם אוטומטית על med הבעיה היא שאני מתחיל לשחק את המשחק, אני משחק 5 דקות, ואז נכבה לי המסך עם הודעה של no signal כיביתי והדלקתי את המחשב, וכשהוא עלה בדקתי את הטמפ. של הכ. מסך הוא הראה 58 מעולת (יש לו אופציה שהוא נכבה וכתוב שם שהוא נכבה ב-140 מעלות !!!!) אולי מישהו יודע מה הבעיה ? ניסית כמה פעמים וזה קרה לי שוב ושוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by itsik1231995,

שלום ברשותי מחשב נייד של חבר למחשב הזה יש היו כול מיני בעיות בפעם הקודמת הייתה בעיה שלא היה ניתן להתקין ווינדוס מסיבה מסויימת לאחר שניסינו לפרמט אותו הוא לקח אותו לטכנאי שקבע שההר דיסק לא טוב, החליף אותו והתקין את הווינדוס אחרי יומיים בעיה חדשה המחשב מראה מסך כחול לאחר הטעינה של הווינדוס ונכבה ישר אני לא יכול להגיד בדיוק מה רשום על המסך בגלל שזה לממש שניה ונכבה הטכנאי לא מוכן לסדר את המחשב בחינם, אפילו שעברו רק יומיים כשאני בוחר באופציה לעשות תיקון אני מקבל את הרשימת בעיות הזזאת Problem Event Name: StartupRepairOffline Problem Signature01: 6.1.7600.16385 Problem Signature02: 6.1…

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by superman2000,

שלום. יש לי בעיה במחשב הוא עולה אבל הוא לא מגיע לטעינה של הווינדוס ואז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: (כנראה בעיית BIOS) "hardware initiate failed,please check device!!! The Bios does not be installed.Press G to continue" ואחרי שאני לוחץ על הכפתור G עולה הודעה אחרת תוך כמה שניות: Reboot and select proper Boot device Or insert Boot media in selected Boot device and press a key עכשיו כל זה קןרה דקה לפני שהXP טוען את עצמו והפסים הרצים. המחשב מתחיל לעשות רעשים מוזרים(לא צפצופים) ואז עולה ההודעה תוך איזה 40 שניות. עזרה דחוף. תודה רבה לעוזרים נ.ב אין לי מושג איך זה קרה אף אחד לא היה על המחשב והוא היה כבוי בלילה אני כיביתי והכל היה בסדר ובבוקר בום!לא עובד! אני ממחשב אחר כותב!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by NIR36,

הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.