תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אלי מחשב של "COMPAC" אם מישהו מכיר ואין ברירה חוץ מלפרמט אותו עכשיו ישנה בעיה קטנה מאיפה אני משיג את הדרייברים כי אם מתחברים לאתר היצרן הוא מבקש איזה קוד זיהוי שאני וההוא ממש לא יודעים אותו אין מספר דגם על הלוח אם מה אני אמור לעשות עם זה? עוד משהו קטן ששכחתי אי אפשר להתקין "אברסט" או משהו דומה בגלל כמות הוירוסים שיש בו גורמת לו להיכבות(ריסט) כל דקה שתיים עזרה בבקשהההההה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני עם win10 ובימים האחרונים, מבלי שעשיתי שום שינוי (חומרה או תכנה) או התקנתי שום דבר (גם לא עדכון של windows), "מצב שינה" הפסיק לעבוד לי, וזה ה"כיבוי" שאני בדרך כלל משתמש. כשאני עושה hibernate עכשיו, המחשב נכבה, וכשאני מדליק שוב, הוא נדלק כאילו לאחר כיבוי מלא. נכנסתי לevent viewer ואני רואה כמה הדועות שקשורות לזה אחת אומרת שהמחשב נדלק לאחר כיבוי לא מסודר (כמו אם מנתקים את חשמל פתאום), ואחת אומרת שהייתה בעיה בחזרה מhibernate עם קוד שגיאה 0xc0000411 שאומר STATUS_HIBERNATION_FAILURE ניסיתי כבר כמה דברים ושום דבר לא עזר. ביטלתי את האפשרות של מצב שינה והחזרתי (עם restart בין זה לזה), שיחקתי קצת עם ההגדרות של חיסכון בחשמל (מתי נכבה מסך…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב. התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת. הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX. אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ). תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיבור ספק חדש למחשב, מתקבלת עם ההדלקה הודעת תקלה שמבקשת ממני לבדוק את ה-power details ב-setup. כשנכנסים ל-setup אפשר לראות שב-Hardware Monitor מופיע: Vcore Voltage 1.6V 3.3V Voltage 3.5V 5V Voltage 4.9V 12VVoltage 12.4V 12V Voltage 11.8V- 5V Voltage 0.0V- ברור שהבעיה היא במינוס 5, השאלה מה יכולה להיות הבעיה ? פרטים חשובים: לוח אם ישן Asus P3V133 שלא עשה בעיות בעבר. מדובר בספק חדש FSP 350-60GLN שהפרדתי את 24 הפינים שלו ל- 20+4 כדי שיתאים לחיבור ה-20 פינים של הלוח. המחשב נותן לי להמשיך ל-BOOT רגיל, ה-OS עולה נורמלי והכל עובד כרגיל. מה משמעות הבעיה ? תודה למסייעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להיכנס למשחקים כמו פיפא 16 ומופיע לי fifa launcher הפסיק לפעול ... אירוע הבעיה :appcrash ניסיתי כל מיני דברים שחיפשתי בגוגל וזה לא עזר , יש למישהו רעיון ? אני רק יוסיף שהדרייברים מעודכנים ,והמשחק עבד לפני במחשב
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיית מקום בהארד דיסק : יש לי 120 GB אבל העניין הוא שבמחיצה E: יש לי רק 16 GB מקום פנוי כאשר עשיתי ספירת "מלאי" יצא לי שאמור להיות 24 GB פנוי (מתוך 40 של המחצה) איך אפשר לתקן את הבעייה הזאת זה מעצבן נורא כי אחרי פורמט זה חוזר עריכה : מנהלים יקרים אם ת'ראד זה אינו שייך לפורום העבירו אותו אך הינני צריך פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. שלכם יבגני ל.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח P4P800-VM של ASSUS . ניסיתי לעשות CLEAR BIOS והמחשב לא עולה. הוא נותן לי שגיאת , "CHASSIS INTRUDED FATAL ERROR - SYSTEM HALTED" למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה נסיונות כושלים לתקן בעית NTLDR אני חושב שגרמתי (אל תשאלו אותי איך...) למחיקת ה-Bios. המחשב כעת מבקש דיסק עם קובץ Bios חדש כדי להתקין אותו. הצלחתי להוריד מ-Epox את הקובץ המתאים, להעלות אותו על פלופי אבל עכשיו ניתקלתי במסך שאינו מגיב לשום דבר לבד מאתחול (או יותר נכון, כיבוי). אני מבין שעלי לכתוב את שם הקובץ המתאים בחלון שנפתח (ראה תמונה 3), אבל המקלדת אינה מגיבה לשום הקלדה - ניסיתי את המקשים כולם! היא אינה ps2 והיא מחוברת כראוי. הראיה: אם אני לא מכניס את הפלופי בהתחלה, המחשב מבקש אותו ואז אחרי שאני מכניס אותו ומקיש "אנטר" - המחשב מגיב. אח"כ, כשהוא מגיע למסך הבא (תמונה 2) - הוא לא מגיב. מה עלי לעשות? אני מצרף שלוש תמונות: 1. המסך הראשון שרואים. 2. המסך שעולה כש…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך התחיל להיות לי מסך שחור אם הייתי משאיר את המחשב דלוק ליותר מכמה שעות מבלי לגעת בו(כמו שניכנס לשינה רק שאי אפשר לעשות כלום וחייבים לעשות ריסטרט) כול הזמן הזה עד מלפני שבוע זה היה סביל ביותר ולא קרה יותר מפעם ביום גג ולא היה לי יותר מידי כוח להיתעסק עם זה אז השארתי את זה ככה.. השבוע האחרון זה נהיה בתדירויות ממש גבוהות אבל בסדר לא מובן בכלל ופה התחיל לי כול הבלאגן,אני אפרט: ברגע שאני מפעיל את הווינדוס אם אני גולש(לא משנה אם זה CHROME או FIREFOX) אז בערך יש לי גג 10-15 דקות עד שיהיה לי מסך שחור ואם אני שומע מוזיקה שיוטיוב נניח אז המסך נהיה שחור כמו של שינה המוזיקה ממשיכה לרוץ עוד חצי דקה או לפעמים הקול מתעוות כזה ואז אני חייב לעשות ריסטרט לפעמים אני עושה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שכבר חוזרת על עצמה יותר מדי. מדי פעם שאני על המחשב... זה קורה ספונטני לא כשאני עושה איזה משהו מיוחד. אז המחשב שלי עושה BlueScreen ואחרי זה ריסט. ואחרי הריסט זה אומר לי שזה קשור משהו למיני דאמפ. יש לי ווינדוס ויסטה אם זה משנה. איך מסדרים את זה? ה-Windows אומר לי שהבעיה קשורה ל-Minidump.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-