עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי ווינדוס 10 מעודכן עם אנטי ווירוס ופיתאום אתמול נעלמה לי תיקייה ללא כל התראה האם יש לכם רעיון או הצעות מה היה יכול לקראות כאן? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  2. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

3. Started by KV,

עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, רכשתי מחשב של HP- HP Pavilion 15-cs2001nj ולאחר שבועיים (ובמשך כמעט חודשיים) אני חווה המון ניתוקים מה-WIFI במחשב חשבתי בהתחלה שזו בעיה ברשת הביתית שלי אבל עם 2 מחשבים ניידים אחרים בבית זה עובד מעולה ואין ניתוקים אז אני מסיק שהבעיה במחשב שלי עכשיו - יש מצב ואני לא בטוח שזה מעדכון ווינדוס שעשיתי או שפשוט המתאם רשת במחשב נייד לא טוב - התקנתי את הדרייבר האחרון לפי HP וזה עדיין ככה 😕 מה הייתם ממליצים לעשות? איך לבדוק? טיפה מיואש, מחשב חדש ואי אפשר לעבוד

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by FlyBoy,

היה לי winxp pro בלי שום עידכון,היו לי מתחים בסדר...ה5 היה 5 וה 3.3 היה 3.3 או מידי פעם 3.2 וקצת לא נורא... ה12 היה 12 וקצת. עכשיו המתחים קופצים קצת יותר ה3.3 הוא 3.1 או 3.2 מידי פעם. ה 12 מגיע ל12 וחצי גם...ה5 ל4.9 . זה קרה אחרי פירמוט ואז התקנתי win xp pro sp2 יש הסבר לדבר כזה??? לא התקנתי ולא נגעתי בחומרה עצמה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. לפעמים שאני משחק במשחקים כמו NFSMW :auto: או CALL OF DUTY :2gunsfiring: זה יוצא לי לוינדוס כאילו לא שיחקתי בכלל (כלומר אין את הפס של המשחק למטה) מה זה ואיך פותרים?!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. Started by ProRules,

מנוכה 50 מעלות. מאמץ של 2 דקות 70+ או של 3 דקות 80C עםOCCT+HWMONITOR. Q6600

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Notter,

קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש, ועכשיו שסוף סוך הכל מותקן וכו' וכו'... מסתבר שהוא לא מזהה את הרמקולים! זה פשוט מוזר. חיברתי אותם למקום הנכון, לחיבור הירוק, ואת המיקרופון לאדום, אבל פשוט אי אפשר לשמוע סאונד. הבעיה היא מאה אחוז לא ברמקולים, כי הם עובדים. המחשב פשוט לא מזהה אותם. ואני לא מבין איזו סיבה יש לו לא לזהות אותם. וניסיתי כבר כל מה שחשבתי עליו, ובכל זאת לא הצלחתי לסדר את הבעיה. אז אם יש לכם רעיון אני אשמח לשמוע, כי זה מבאס מאוד לקבל מחשב חדש, אבל שהוא לא מסוגל אפילו לצפצף.

• 34 תגובות
    • 15.9k צפיות
  10. Started by minor,

האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. Started by Yehazkel,

יש לי 124 RAM ו64 RAM ובקיצר זה מוצא לי רק את ה124

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avz,

היי הרכבתי את לוח האם הנ"ל עם מעבד I5 650. כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב, הוא כאילו מתחיל לעבור, 4 הלדים של ה-flash led נדלקים למשך כ-3 שניות, המאוורר של המעבד כאילו רוצה להתחיל להסתובב אבל מתחיל רק אם אני עוזר לו עם היד, מסתובב גם הוא למשך כ-3 שניות והכל כבה. כעבור מספר שניות התהליך חוזר על עצמו - בלי שלחצתי על לחצן ההפעלה, כאילו מנסה שוב ושוב לפעול אבל לא מצליח. פרקתי את הלוח מתוך המארז כדי לוודא שאין קצר לגוף, החלפתי ספק אבל התוצאה לא השתנתה. רעיון?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  13. השאלה היא, אם יש איפה לרכוש את זה בארץ או שעדיף לקנות מחול כמו מ newegg או ebay. תודה. https://www.newegg.com/p/N82E16812119009

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Windows4Ever,

שלום רב, המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים.. פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק. את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר .. חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם. נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה . חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!! הארד דיסק seagate 250gb

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gigi,

יש לי בעיה שאני לא יודע מזה... ולא נראה לי שזה בעיית חשמל... החשב מכבה את עצמו כמעט כל יום כאילו יש לו הפסקת חשמל אבל לא.. כי המחשב מחובר למפצל שאליו מחוברים עוד כמה מכשירי חשמל והם ממשיכים לעבוד כרגיל.. מה יכולה להיות הבעיה...פליז תעזרו ליייי

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  16. יש לי מעבד i7 לוח ASUS P6T, וזכרונות G.Skill DDR3 3x2GB (6GB) 2000MHz CL9, כשהמחשב עולה הוא רושם לי בפוסט cpu has been changed.please re-enter cpu settings אני גם שם לב שהמעבד שלי רץ במהירות של 2.6GHZ ולא 2.8 יש לי בלוח הגדרות של הזכרונות, ניסיתי הכל וכלום לא עזר, המעבד עדיין על מהירות של 2.6 ועדיין יש לי את ההדעה המעצבנת בפוסט http://imageshack.us/f/571/unledzd.jpg/

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה. התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה. באף משחק אחר זה לא קורה. אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת. זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by D3GaMe,

-נא למחוק-

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by WindWin,

יש לי שני מחשבים (אחד נייח ואחד נייד) שניהם רצים על ווינדוס 10 ושניהם מחוברים בכבל רשת לאותו רשת ואני רוצה להעביר קבצים בינהם בעזרת הרשת אבל בלי כל מיני תוכנאות עם ממשק לא מובן וכולי (אין לי בעיה להתקין תוכנה בשביל להעביר קבצים אבל שאני לא אצטרך יותר מדי להתעסק איתה) אם זה משנה אני משתמש בתוכנה בשביל לשלוט בשני המחשבים (Input director)

20. שלום חברים , רכשתי את הכונן הנ"ל (סדרת ה GOLD ) ואני מעוניין לגבות עליו תמונות וסרטונים (אני צלם ) . התכנון הוא לגבות את החומר פעם בשבועיים. חשבתי על תחנת עגינה אבל מקריאה בנתוני המוצרים הם תומכים בנפחים של עד 10T. עכשיו השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת אחבר את הכונן לתחנת העגינה.. האם הכונן לא יזוהה או שפשוט קצב העברת הנתונים יהיה איטי יותר ? האם אתם מכירים פתרון אחר לעניין הזה? תדה, צביקה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by eran256,

שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by galedri,

אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??

• 12 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by law89,

היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?

24. Started by see4,

הי, יש לי מסך בן שנתיים, 32" 2K , פתאום לאחרונה יש את התופעה שרואים בלינק הבעיה במסך, זה משתחזר עם כמה מקורות עם כבלים שונים וחיבורים שונים (יש כניסות של VGA HDMI DP DVI) יש לו שנאי חיצוני מישהו יכול לתת כיוון מה יכולה להיות הבעיה, בככל יש מקום בארץ (עדיף בצפון) שמתעסק בתיקון מסכי מחשב ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. כול הזמן אנשים צורבים לי דברים ואני בא למחשב שלי ומכניס אותו לכנונן שלי וזה לא קורא אותו - וככה זה גם בצורב שלי (רשום שהדיסק ריק) ושאני בודק את זה במחשב אחר זה כן נמצא ואני לא יודע למה זה קורה אז אם מישהו יגיד לי למה זה קורה לי זה ממש יעזור לי אם זה בעיה בהגדרות או בעיה בצורב ובכונן או בכלל בעיה בצריבה של מי שצרב לי בבקשה תגידו לי אפשרויות למה זה קורה לי ?!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.