עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wooper,

שלום המחשב שלי לאחרונה עולה אבל לא טוען את הwindow הוא פשוט עושה ריסטרט בלי מסך כחול שמתי לב שבהתחלה הוא עושה הרבה beep

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש בעיה ב-פנטיום 3 בעלייה של המחשב הוא כותב ככה: driver not ready insert boot diskett in a: press any key when ready. הארדיסק מחובר וניסיתי עוד כמה ארדיסקים אבל בכולם יש את אותה שגיאה גם כאשר לא מחובר ארדיסק מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים אלי.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by dr20,

יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by דנינו,

יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by o.k,

שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?

9. Started by lee.,

אני יודע שכל הארדיסק מגיע עם קצת פחות ממה שהוא אמור. אבל זה לא קצת מעט מדי אם קיבלתי הארדיסק חדש של 160GB ויש בו רק 130GB??? שזה 20% פחות? אני לא חושב שזו מחיצה, כי המחשב היה ריק, וגיליתי את גודלו כשהתקנתי XP והוא שאל אותי על מחיצות. אגב, ביקשתי שתי מחיצות של 65GB והוא פירמט לי רק אחת,, ואחרי סיום ההתקנה יש לי גישה רק למחיצה אחת של 65, וחצי נעלם לגמרי. אולי אתם יודעים למה? בכל מקרה מדור על הארדיסק מסוג: WD 1600JS. עוד שאלה: קניתי לוח אם GA-965P-S3 והXP טען שאין לו התקני קול, יכול להיות שאין ללוח הזה כרטיס קול מובנה? (עוד לא התקנתי את הדיסק של הלוח בגלל כל הבעיות מלמעלה, כך שאולי זה הסיבה).

10. שלום, יש ברשותי מחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ, וינדוס XP מעודכן, לוח אם של סיס. התקני USB: מצלמה, עכבר וכרטיס טלויזיה חיצוני גם הוא בחיבור USB. הכל עבד תקין במשך 3 חודשים אבל לפתע בוםםםםםםםםם ! המחשב יותר לא מזהה את הכרטיס טלויזיה החיצוני! ניתקתי וחיברתי אותו לכל השקעי USB במחשב כשאני מחבר המחשב רושם לי "התקן USB לא זוהה". שימו לב: לא מדובר בבעיה של דרייבר, למשל במחשב אחר כשאני מחבר את הכרטיס טלויזיה למרות שלא מותקן בו דרייבר המחשב מזהה את השם של ההתקן הוא רושם לי זוהה התקן TVBOX ואז עולה הוויזארד של זוהתה חומרה חדשה ומבקש להתקין וכמובן לא מצליח כי אין לו את הדרייבר. ובמחשב הסלרון שמחברים אותו הוא בכלל לא מזהה מה זה ולכן איאפשר גם להתקין את הדרייבר שלו. ניסיתי: סריקה נגד תוכנות …

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by gotex,

זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  14. אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by SixKiller,

צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by CASSPY,

שלום! מבקש עזרה בהתקנת הארד דיסק נוסף תחת מערכת הפעלה win 98 במחשב שלי יש הארד דיסק של 40 גייגה ניסתי להוסיף עוד הארד דיסק 80 גייגה הביוס מזהה את הארד דיסק ללא בעיות מערכת הפעלה לא רואה את הארד דיסק הנוסף אין הקצאת אות עבור הארד דיסק -במחשב שלי - אשמח לקבל עזרה בהתקנה בתודה-כספי

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by BneXt,

שלום לכולם, אתמול טכנאי החליף לי את הלוח אם ללוח אם חדש של GIGABYTE. הלוח אם נקרא : GIGABYTE 8VM800M-755 אממ ומשום מה החיבור של ה-USB שלי לא עובד. אני מחבר התקן USB כלשהו כמו הUSB של האנטרנט והUSB של הפלאפון והמחשב לא מזהה אותו, הוא כותב לי "התקן USB לא תקין". אני יודע שזה לא הוינדוס כי כבר פירמטתי, אז מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mastercod,

המחשב שלי יש 2 תיקיות שאחרי 10 שניות שפתחתי אותם מופיע שגיאה הנה השגיאה: http://img221.imageshack.us/my.php?image=zsdxj7.png יש שם וידאו אבל אני החלפתי תוכנה להפעלה אבל זה לא עזר אנא תעזרו לי זה רק בשתי תיקיות! תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  20. האם שווה המאמץ של הפירמוט?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by erap129,

לפני כמה ימים קניתי זכרונות חדשים והם עבדו טיפה לאט וגם היו איתם כמה בעיות, אז הלכתי לBIOS ועשיתי LOAD HIGH PERFORMANCE DEFAULTS, אח"כ גם נכנסתי לAGP APERTURE SIZE ושיניתי ל128 כי ראיתי שיש לי רק 64 וידעתי שצריך 128. אז הדלקתי את המחשב וזה נתן לי אחרי מסך פתיחה של הלוח אם ו2 צפצופים הודעה כזו: Boot Failiure Please insert boot diskette in drive A: אז חזרתי לביוס ועשיתי LOAD BIOS DEFAULTS-SAFE ועדיין יש את אותה הבעיה. אז עכשיו המחשב לא עולה בברירת מחדל של הלוח אם יכול להיות שהוא לא מזהה את ההארד דיסק? כי לא ראיתי שום הגדרה בביוס שמרמזת על כך הוא מזהה אותו.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by sLoGy,

אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by TiMOn,

כפי שרשום בכותרת ישנה בעיה בהתקני הUSB שלי אך לא בכולם. המודם, המדפסת והעכבר עובדים כראוי בכניסות USB, אך ישנם התקנים שלא מגיבים לחומרה כגון בקרי משחק, דיסק קשיח נייד וכו'... תמונה מצורפת: תודה מראש, מור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.