תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במיקרופון ג'נרי של סילברליין אבל אם אני לא טועה (הבעיה היא כבר מלפני הרבה זמן) זה היה במיקרופון אחר. כשאני מתחיל שיחות בסקייפ או אפילו סתם מצב שאני צריך להקליט את עצמי אני שומע ממש חלש. בהגדרות של המחשב אני עם המד של המקרופון עד הסוף ועם בוסט של 20 דציבלים, אבל מה שבאמת מוזר בשביל להחזיר את המיקרופון למצב שהוא לא יהיה חלש אני פשוט מזיז ל30 וחזרה ל20 בלי אישור בלי כלום והבעיה מסתדרת. אני יודע שקצת כתבתי את זה לא מסודר פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. האם מישהו שמע על זה או שיודע איך לתקן שלא כל פעם שאני מתחיל שיחה אצטרך לעבור את הפרוצדורה הזאת? צירפתי סרטון שממחיש את הבעיה: תודה רבה, שחף.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי עם צורב DVD. יש לי מחשב יחסית חדש ( חצי שנה ), חזק יחסית לתקופה שנרכש ( מעבד קונרו, זיכרון רחב וכו' ), ובין היתר צורב DVD של NEC ( לא יודע את הדגם הספציפי ) במהירות X18. הבעיה היא כזאת, מאז שנרכש, היתה לי תחושה שהצורב הזה, איך נאמר לא משהו, כשהוא נכשל לעיתים בקריאה של סרטי DVD מקוריים, אך ייחסתי זאת לתוכנת הצפייה. עתה יש לי בעיה קשה יותר. הצורב קורא וכותב באופן מושלם על דיסקים רגילים ( 700 מגה ), אולם, כשאני מנסה לקרוא DVD הוא נכשל בכל פעם. ניסיתי לצרוב שלושה דיסקים של DVD, בפורמט של מידע. הצורב עבד וצרב ( עם NERO 7 ), אולם לאחר הצריבה, הוא מראה שהדיסק ריק, כלומר, לא מסוגל לקרוא אותו. ניסיתי את אותם דיסקים על מחשב אחר, ושם כן ני…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי ככה בעיות: כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט הוא עושה לי שגיאת CRC בהתקנות מדיסקים תקינים לחלוטין הוא עושה שגיאות CRC עד שאני לוחץ RETRY כמה פעמים והוא ממשיך עד להודעה הבאה הזכרונות נבדקו אם memtast ההארד דיסק נסרק בסריקה של הווינדוס הווינדוס פורמט הרבה והדרייוורים מעודכנים כולם מה זה יכול להיות? אני מיואש כבר
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס 10 שהורדתי מאתר של מיקרוסופט וצרבתי על דיסק און קי קיצר אני מעלה את הווינדוס דרך ה bios הוא עולה אבל ברגע שזה אומר לי להכניס key. לא משנה על מה אני לוחץ פשוט נתקע ולא מגיב .. אשמח לעזרה למה זה ככה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון החלה בעיית איטיות בלתי נסבלת בעבודה שגרתית במחשב, משמע גלישה באינטרנט, מעבר בין תיקיות ואפילו שמיעת מוסיקה, שלא נדבר על עשיית כל הפועולות האלה יחדיו שאמורות להיות פועולות שלא מהוות איזה שהיא בעיה למחשב יחסית חדש. בתור התחלה הייתי בטוח שהבעיה נובעת ממערכת ההפעלה, בעיית תוכנה פשוטה שתיפתר על ידי פירמוט המחשב - ולכן פירמטתי את המחשב ולמרות זאת אפילו שלא התקנתי אף תוכנה מלבד דרייברים בסיסיים (כרטיס מסך/ צ'יפסט) הבעיה חזרה על עצמה, עדין לוקח למחשב הרבה זמן לפתוח תיקיות, חלונות אינטרנט ואפילו מוסיקה נשמעת באופן קטועה. החלטתי לנסות לבדוק מאיפה הבעיה נובעת, התחלתי מהמעבד, הורדתי PRIME95, והרצתי כמה שעות טובות מבחנים, מכל הסוגים - הפלא ופלא אף לא שגיאה, עברתי לז…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, במחשב שברשותי (לוח אם AMD Athlon 64 processor+3200) מותקנת מערכת הפעלה win XP pro SP 3. במחשב מותקנת חבילת אופיס 2003. רכשתי מדפסת all in one 5610 של HP ואני מנסה להתקין את תוכנת ההפעלה מתוך ה CD בכל פעם ההתקנה מתרסקת ומפסיקה לפתע. כיצד אני מבצע הסרה של כל התוכנה והתקנה ללא תקלות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-