עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by Or ei,

אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם קונן קשיח פעם שנייה אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי במחשב 4 קוננים קשיחים ואחד מהם פתאום נמחק אוו נישמד אצלו המידע פתאום מישהוא יכול לעזור לי היה לי מידע חשוב שם ההודעת שגיעה שאני מקבל היא x:\ is not accessible the file or directory is corrupted and unreadable אני מאוד ישמח אם למישהוא יש פתרון לבעייה שלי אוו לפחות להשיג את המידע שעבד אצלי תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by kokos1,

לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by dino,

נגיד אני רושם תגובה, ושאני לוחץ על שלח, הוא מחכה כמה שניות, ואז מודיע את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. Started by rez21379,

סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by ShadowFlame,

אולי הדיון יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית... אם המנהלים רואים בזה כנכון, אני אשמח שתעבירו את הדיון למיקום יותר נאות. הסיפור ארוך, אז אני אקצר לכם. היה לי דואל-בוט של 98SE פלוס XPPro, שידרגתי את המערכת, פרמטתי את ה98 בטעות, הXP בכוונה, התקנתי מחדש 98, ועכשיו אני מנסה להתקין את XP שוב. ה98 מותקן על דיסק C:, והXP מיועד לדיסק שכרגע נמצא תחת האות E:. כל פעם שאני מגיע לשלב ההתקנה שבו אני צריך לעשות ריבוט ולהמשיך את ההתקנה מחוץ לחלונות, הכל נראה בסדר, עד שהמחשב סורק את הדיסקים אחרי שבחרתי דיסק להתקנה. בשלב זה, הוא אומר לי משהו כמו "Setup has determined that hard disk c: is corrupt and cannot be repaired. Setup cannot continue." [אני חושב שזה שכתוב מדויק מאוד, אם לא לגמרי] כמובן ש…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nim901,

שלום, לפני כמה דקות ניקיתי את העכבר עם אציטון בטעות ועכשיו כנראה האציטון הגיע מתחת ללחצן של העכבר ונורא קשה ללחוץ על הלחצן מישהו יודע איך אני יכול להסיר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by kw,

שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  13. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by shaihac,

אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by BneXt,

היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by KoM,

כיום מחוברים לי שני הארדיסקים צורב ודי וי די למחשב ובנוסף מאורר 80 מילימטר בודד... כאשר היום ניסיתי לחבר עוד מאורר אחד, החלו סרטים שונים ! כאשר העיקרי שבהם היה ריסטרטים לאחר שוינדוס 2000 היה מסיים את הטעינה שלו והתכונן לעלות, היה קורה רסטרט פתאומי, והכל היה מתחיל מחדש עם בדיקה להארדיסק ורק אז עולה המחשב כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה ???

• 15 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. הי. ברשותי p4 לוח אם של elitegroup : Socket 423 > P4VXASD לפני יומיים הפקק של החשמל נפל ולאחר שהפקק הורם והמחשב הודלק מתקבל הטקסט הבא: Novell Netware Ready Firmware v.1.00 (940810) © Copyright 1991-1994 Novell, Inc. All Rights Reserved. Via PCI 10/100 MB Fast Ethernet Adapter v.3.33 (11/09/2001) Analyzing Network Media Type, This Will Take Several Seconds... OK. RPL-ROM-ADR: OOO7950A C7C7 RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: ומתחילים לרוץ מספרים מ 1 והלאה בקצב של שניות. כשאני נכנס לביוס לזהוי אוטומטי הוא לא מוצא את ההרד דיסק אלא רק את שני ה סידירומים(אחד מהם צורב). ניתקתי אותם ואת הפלופי,הדלקתי נכנסתי לביוס ניסיתי לזהות וכלום ההרד דיסק לא מזוהה אלא ר…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by dj-king,

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]

19. Started by Idanbs,

הרצתי memtest וגיליתי שיש לי המון שגיאות בזכרונות.. אני לא יכול להגיד בדיוק כמה כי באמצע הסריקה יש לי מסך כחול אבל זה הגיע למשהו כמו 40 אחוז והיה 20 ומשהו שגיאות.. מה אני עושה? בסוף שנה כלומר בתחילת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש (בתקווה שעד אז יצא CRYSIS וכרטיסי DX10 חזקים יותר) אבל מה אני עושה עד אז? סובל עם המסכים הכחולים? בדיוק קניתי אוזניות מדוזה 5.1 ומעצבן שאני לא יכול לנצל אותם למשחקים שרציתי כי יש לי מסך כחול.. יש משהו לעשות חוץ מלהחליף זכרון כי אין לי כסף כרגע לזה :\

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by TUCG,

לפני קצת יותר מחודש, המחשב שלי החל לעשות Reset סתם ככה בזמנים מסוימים. עד עכשיו, התדירות של הנ"ל גדלה וגדלה עד כדי כך שלעיתים לא הייתי מסוגל להשתמש במחשב יותר מ-10 דקות מבלי שיתבצע Reset. החלטתי לפרמט. כעת אני אחרי פורמט. פירמטתי את המחשב לחלוטין. התקנתי רק Windows98SE, דרייברים לכרטיס המסך, הקול, הרשת, המודם והמדפסת. בזמן ההתקנה של Office XP זה קרה שוב. מה שגרם לי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה. השינויים האחרונים שעשיתי למחשב בחודשים האחרונים היו החלפת ה-Voodoo 3 ל-GeForce 4 Ti 4400 והוספת 128MB RAM נוספים לזיכרון הקיים (משמע, כעת יש לי 256MB RAM). מה לעזאזל יכול לגרום לזה? חימום יתר של רכיב כלשהו במחשב? אולי ה-GeForce מאמץ את המחשב או את ספק הכוח יותר מדי? זקוק לתשובה בהקדם…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by miycel,

שלום לכולם!!!! במחשב אצלי נמצא לוח אם של חברת gigabyte מדגם GA-X58A-UD3R שהוחלף לי אחרי לוח אם של MSI שעשה בעייות, ולפני כמה ימים ביצעתי עדכון ביוס ללוח דרך תוכנת Q-FLASH בווינדוס (בגלל שלמחשב היה לוקח המון זמן להידלק עד שהיה עולה הווינדוס)והתוכנה הביאה לי עדכון אחרון של הביוס ועדכנתי אותו,ולאחר הדלקת המחשב מחדש הלוח היה מבצע 3 ריסטים עד שהיה עולה הויינדוס, ומכיוון שארע כך שלחתי את המחשב למעבדה ושם החליפו לי את הלוח לחדש. כשהבאתי אותו הבייתה ראיתי ששוב לוקח לו זמן לעלות וביצעתי עדכון דרך תוכנת הQ-FLASH בביוס ונרם שם שהעדכון בוצע בהצלחה אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא שוב מבצע את האיתחולים המעצבנים האלה. אז א"כ רציתי לדעת למה הוא לא מקבל עדכוני ביוס שלדעתי לא היתה ש…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by yevgeni1983,

שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.