תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, במהלך ניסיון תיקון מחשב שלא נדלק לחבר (אותו לוח שפורסם כאן) ראיתי שהמעבד שלו בלי רגליים, זה כאילו שהרגליים נשארו בתוך הסלוט. אני רגיל למעבדים עם הרבה רגליים קטנות, שאפשר להוציא, ושבסלוט יש חורים לרגליים הללו. ולא שהרגליים בתוך הסלוט. וזה לא שמשכתי בכח את המעבד החוצה, הוצאתי אותו ממש בקלות בלי מאמץ. תמונות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא Q6600 Striker 2 Formula Kingstone HyperX 1066 SLI 1GBX4 כשאני משנה את מצב הזכרון לUnlinked או Linked וכל מחלק שהוא לא Auto המחשב נתקע ברמת כאילו כל 3 דקות הוא נתקע מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתמשכת כבר בערך שנה בנוגע למחשב ואני ממש מנסה להבין את מקורה... הבעיה היא של ארטיקטים מהבהבים במשחקים, זה לא קורה תמיד, אבל זה יקרה אחרי כמה זמן או מיד, תלוי איפה ומתי. (לפעמים מופיע ולפעמים לא) עכשיו 2 ההבחנות שמיד עולות לבנאדם ההגיוני- 1. הכרטיס מסך דפוק 2. טמפרטורות גבוהות מדי. אז ככה, ניסיתי בעבר עם 2 כרטיסי מסך אחרים על אותו מחשב במשך כמה זמן והבעיות זהות. כרגע יש לי 8800GTS זמני והבעיה חוזרת על עצמה. מבחינת טמפרטורות, עקבתי אחריהן, הן יותר מבסדר והסרקולציה במארז בסדר גמור. יש לציין שהמחשב פורמט מאז והותקנה גרסה שונה לגמרי של Windows 7 ומקורית, הבעיה עדיין חוזרת על עצמה באותו האופן. ספק הכוח שהוא עוד אופציה שהעלתי נבדק גם הוא ואין איתו שום בעיה. א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי קובץ ISO שאותו אני יעלה עם USB ככלי בדיקה/התקנת מערכות הפעלה וכו'. אני מעוניין שתהיה לי האפשרות להכניס לשם כמה שאני רוצה קבצי תמונה שעולים באותו סגנון (לדוגמה memtest או hirens) כל עוד יש מקום בכונן כמובן. אני מודע שזה אפשרי לעשות את זה עם כלים כמו של hirens, אבל הייתי מעדיף משהו פשוט בסגנון DLC Boot, עם ממשק GUI. הבעיה שבDLC Boot זה די נעול רק למה שיש לאתר שלהם להציע, ולא לשאר הכלים שיש ברשת.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק אותו אין אורות, המאווררים לא מסתובבים אין תגובה בכלל. המחשב עמד חצי שנה בלי שיגעו בו אם זה משנה משהו. מה ניסיתי: להחליף ספק כח (בדקתי את הנוכחי והוא עובד בכל מקרה), להחליף סוללה, במקרה שהכפתור לא עובד הוצאתי את החיבור וניסתי לקצר עם מברג את שני הפינים של PW, לאפס את הביוס ע"י קיצור הפינים, לנתק את המחשב מהחשמל לקצר את הפינים של ההפעלה לחצי דקה.
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר אובד עצות ומפחד שלא שרפתי את הלוח אם חיברתי לפי המדריך (החוברת המצורפת עם הלוח אם) את כל החיבורים של הריסט וכו' אבל רק הנורה האדומה דולקת קבוע המאוורר של המעבד עובד ולפי מה שאני שומע לא נדלק הארד דיסק וגם הנורה שצריכה להידלק בלוח אם לא דולקת מה הבעיה???? תודה רבה רבה לעוזרים מראש זה דחוף מאוד עריכה= הסתדרתי הספק של המחשב היה דפוק
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת מה מתחי האדווה המותרים ביציאות של ספק כח של מחשב (ספק רגיל)
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.
-
שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז דבר ראשון, החיבורים הקדמיים של הUSB3 במארז יוצאים החוצה כל פעם שאני מחבר משו ואז מוציא אותו, הדבר לא קורה עם הUSB2. הנה תמונה להמחשה: כשפתחתי את הפאנל הקדמי וניסיתי לראות מה הולך שם לא הצלחתי לסדר את זה, זה נראה שכאילו החלק שמה שמחזיק את הקונקטורים אמור להיות דבוק למארז אך הוא פשוט רופף ומתעופף לו ... שווה ללכת לחנות לממש אחראיות על זה שיסדרו את זה? ודבר שני, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך את ה 7870XT החדש שלי למארז עם הTUMB-SCREWS. לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח. ותמונה:
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! המחשב מאתחל את עצמו כשאני מנתק USB כלשהו.. וגם כשאני "מנתק" אותו דרך המחשב.. "הוצאת חומרה באופן בטוח".. עד עכשיו הוא איתחל את עצמו.. ועכשיו הוא עושה מסכים כחולים.. אני לא יכול לחבר כלום!! מה לעשות? תודהה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ניקיתי את המארז מבפנים,ופירקתי את כרטיס המסך ואת קירור המעבד. בפירוק המעבד הופרד בטעות מהקירור (ראיתי איזה חומר אפור שמדביק את המעבד לקירור). כשהרכבתי חזרה את הקירור 4 פינים של המעבד התעקמו,אז יישרתי אותם והרכבתי בעדינות את המעבד לתושבת שלו וכנ"ל את הקירור. הפעלתי את המחשב ו...חושך מצריים הכל שחור (המסך דולק הנורית כתומה). קראתי בפורום שיכול להיות שהכרטיס מסך לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והפעלתי ואותו הסיפור חוזר על עצמו. נראה לי שנדפק המעבד איזה SHIT. מה נראה לכם מכל העסק הזה?אני חייב את עזרתכם בדחיפות.
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-