עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מתקין מחשב חדש ונתקלתי בשתי בעיות קשות: 1)יש ברשותי כרטיס טלוויזיה leadtek winfast tv 2000 xp. הכרטיס היה מותקן עוד על המחשב הקודם שלי ועבד מצויין, אך במחשב החדש לא רואים תמונה. בדקתי חיבורים, התקנתי כל מקודד אפשרי, אך עדיין, שומעים סאונד ורואים תמונה שחורה. גם כשאני מנסה להקליט את התמונה השחורה עם winfast PVR, בסיום ההקלטה מתקבלת הודעה can't play this file. 2)המסך אמור להיכבות אוטומאטית לאחר מספר דקות של אי שימוש, אך במקום להכבות הוא נשאר דלוק ומציג הודעת check signal cable. הבעיה היא לא במסך, מכיוון שכשהיה מחובר למחשב הקודם הוא נכבה בלי בעיה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. אני על סף ייאוש עמית

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אני מקווה שלא תפרשו את הבעיה כבעיית תוכנה כיוון שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא, שניהם עם חלונות XP PRO: הבעיה היא בכרטיס לכידת ווידאו עם צ'יפ די שכיח, לדעתי, CONEXANT 25878-13 התוכנה היא PICO2000 וההודעה THE SECURITY KEY IS NOT FOUND מופיעה רק במחשב אחד, במחשב אחר הכל עובד. אני יודע שזה בעיה בזיהוי של כרטיס בגלל שבמחשב שהכרטיס עובד, אם מוציאים אותו מקבלים את אותה הודעה... וגם קראתי בכמה פורומים שזה אומר שהתוכנה לא מוצאת את הכרטיס, עכשיו, איך אני יכול לפתור את הבעיה? לוח האם הוא MSI NEO COMBO ולדעתי הPCI יושב על IRQ 16 איך אפשר לצמצם אפשרויות לבעיה?... תודה מראש לעונים.

3. Started by aradgonen,

שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by EasyPooper,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by Steelgod,

יש לי בעייה שאני לא שומע שום קול במחשב ומקבל כל מיני שגיאות אז הנה תמונה של כל השגיאות. במדייה פלייר אני מנסה לשמוע מוזיקה ומקבל שגיאה C00D11BA: Cannot play the file בהגדרות סאונד זה אומר שלא קיים שום דבר של סאונד http://img356.imageshack.us/img356/5499/untitledvo8.jpg כאשר בחוצץ של הHardware קיים כרטיס http://img97.imageshack.us/img97/1156/untitled1ns8.jpg ובנוסף בוולים קונטרולר מופיע עוד שגיאה והתוכנה נסגרת http://img149.imageshack.us/img149/5210/untitled2ld9.jpg בבקשה עזרו לי לפתור בעייה זאת כי אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה ובכללי לשמוע צלילים. תודה

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בייעה עם כרטיס הקול שהרכבתי על לוח האם. הבעייה היא שאחרי התקנת הדרייברים הוא עובד, ולאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מפסיק לעבוד. אז מה הבעייה פה??. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ברשותי לוח האם-GIGABYTE GA-MA78GMS2H ויש לי בעייה עם הכרטיס קול המובנה עליו. אני בדקתי הכרטיס דלוק בBIOS וגם הדרייבר של ריאלטק מסומן באודיו ולא הדרייבר של ATI. אז אל הבעייה עצמה. לא יוצא סאונד כשאני מחבר אוזניות או כל דבר אחד לכל החיבורים האחוריים של הלוח ומה עוד כשאני מחבר את האוזניות ליציאה הירוקה מאחורה התוכנה שקיבלתי מרגישה שהכנסתי את האוזניות לחיבור של המיקרופון (הוורוד) ואין סאונד. מה גם לפני שהתקנתי את הדרייברים מחדש התוכנה כל שנייה איבדה קשר עם האוזיניות והייתה לי כל שנייה הודעה מהסוג-HEADPHONES CONECTED ואז אחרי שנייה HEADPHONES DISCONECTED וחוזר חלילה. המחשב חדש לחלוטין האם קיבלתי לוח אם עם כרטיס קול מובנה פגום? או שהבעייה בדרייבר? תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, קניתי לוח אם חדש ואחרי שחיברתי את המעבד+מערכת קירור ,זכרונות ,מסך ,מקלדת ועכבר ניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא נדלק. (נורית הבקרה על לוח האם כן נדלקת + הנוריות על המקלדת נדלקות ונכבות כשלוחצים על numlock\caslock + המאוורר של המעבד עובד) ניסיתי כבר להחליף ספק ומסך ועדיין נשארתי עם אותה הבעייה. לוח האם הוא: IEI-kino9454 r20 מעבד: Intel Core 2 Duo זכרון: Kingston DDR2 667MHz 2GB למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעייה??

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  10. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

11. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by heya,

שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by oz_eshay,

<blockquote> שלום לכל חברי הפורום! קניתי היום מחשב חדש,בשעה טובה! מפרט: מעבד:I5-2400 לוח אם: GIGABIT-H61.התקנתי עליו WIN7-64BIT. ברגע שאני בא להפעיל תקיה או אזי שהוא קובץ לא משנה מה,הוא פשוט ניתקע ולא מגיב לא משנה מה. כבר התקנתי פעמיים את אותה מערכת הפעלה,שבעבר עבדתי איתה ועדיין עובד אם ההתקנה. לא רק שגם אם ניסיתי להריץ בדיקת דיסק,נתקע. מחפש מענה. נ.ב. אני יודע שיש לי אחריות,אבל אני חייב לדעת מאיפה זה נובע,שלא בטעות במיקרה אולי ו....יערבבו לי את התחת. בתודה מראש עוז ישי. </blockquote>

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by urich,

שלום הנה חזרתי קצת לפורום כי יש לי בעייה. חבר שלי מאנגליה הביא לי את המחשב הנייד הישן שלו של חברה ג'נרית advent 5481 מחשב בקושי היה בשימוש וזה כי המסך נשבר והמחשב לא היה שמיש בקיצור החלפתי מסך עלה לי 1000 שקל הבעייה היא שהמחשב הוא עם מערכת הפעלה win me :-[ :-[ :-[ ובאנגלית :-\ מה שמפריע לאחי הקטן המחשב פשוט ישב לו חודש כי לא היה לי כוח לסדר אותו בקיצור אני שוקל לפרמט אפילו שלא חייב ולהתקין מערכת הפעלה חדשה יש לי שתי בעיות 1.אם אני מפרמט הדרייברים יכולים להיות בעייה לא ??? 2.איזה מערכת הפעלה כדי הנה תראו את המפרט http://www.pcservicecall.co.uk/layout.asp?ID={4093E2D7-DB66-440E-BEC2-175485C357BF}&CatID={C530A78F-C117-405A-8E65-7480EE7810DF}

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shai11,

יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by davesa,

מעבד: AMD 2000 XP לוח אם: (Gigabyte GA-7AX (DDR400, AGP x 8, SB 5.1, LAN כרטיס מסך: Triplex Ti-4200 128 Mb AGP x 8 Tv-Out זכרון: DDR 333 , 256 Mb דיסק: 40 Gb מ"ה: Windows 98 הכרטיס מסך הוא AGP x 8 וה board מקונפג למצב של AGP אוטומטי. כשאני מקנפג אותו למצב של AGP x 8 מערכת ההפעלה לא עולה (המחשב נתקע). זו בעייה של Windows 98 או בעייה אחרת ? יש לציין שה Bios שלי הוא בגירסה F9 שתומכת ב AGP x 8.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  17. אוקיי, זה התחיל מתי שהרצתי 3Dmark עם הדרייברים 23.11 כדי לבדוק את הביצועים של הגרוטאה שלי. מה שקרה זה שהמסך נהפך להיות שחור ואז חזר, אבל מתי שהוא חזר לא יכולתי לראות את כולו, אני מתכוון שאני רואה 3\2 ממנו הנה תמונה כדי להמחיש מה שקורה אצלי: http://www.annexftp.com/~lordy/pcpr0b.jpg שדה הראייה שלי מסתכם בתחומי הקו האדום, מתי שאני מנסה למתוח את המסך לרוחב הוא לא מגיב, אבל לגובה הוא כן מה שגם, להזיז אותו מימין לשמאל אני מצליח יש דרך מסויימת לתקן את זה ? או שהלך המסך ? :-\

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את הספק כח ולדעת בוודאות שהבעייה בו... יש לי פשוט מחשב שלא נדלק ולדעתי זה ספק כח אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק זאת בוודאות... תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by duk4u,

לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by genia,

אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי מסך LG E2342T כשאני מחבר את המסך בחיבור VGA הכל עובד מצוין אבל כשאני מחבר עם כבל HDMI-DVI אני מקבל על המסך את התצוגה עם צבעים נגדיים (נגטיב). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם הבעייה בכבל או במסך? אני מחבר למסך, לפטופ HP, הבעייה חוזרת בשני לפטופים שונים. שניהם HP אחד WINDOWS 7 השני ויסטה תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by RazorJunior,

אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.