תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הכל הולך סבבה עד שאני מכבה את המחשב אני מדליק אותו שוב והוא מראה לי שגיעה כאילו הדריבר לא תואם לא עולה לי הוינדוס רק אם אני נכנס למצב בטוח אז אני עושה ינסטול לדריבר ועושה ריסט ואז מטקין שוב את הכרטיס מסך עכשיו ניסתי אולי מ5 מקורות וכמה סוגים שונים של דריברים כולל מדיסק מקורי שהגיע אם הכרטיס מסך אני ישמח מאוד אם תפתרו לי את הבעיה...!!!!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים. אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr. וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר. אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו. מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש....
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המחשב שבמפרט בצד. <-------- לאחר שדרוג מערכת ההפעלה מ- Windows 98 ל- Windows XP המחשב מתקשה להריץ סרטים בצורה נורמלית. מה שקורה זה שהקול רץ באופן תקין אבל התמונה בקושי זזה ונתקעת, עד כדי כך שהקול לא מתאים לתמונה. ניסיתי להוריד כמה סרטים/ קבצי וידיאו שונים כדי לוודא שהבעיה היא לא בקובץ הספציפי ובנוסף להפעיל את הקובץ באמצעות 2 נגני וידיאו שונים (הבי אס פלייר והמדייה פלייר 9) וזה לא פתר את הבעיה. לפי הנתונים אני חושב שבגלל ששידרגתי את מערכת ההפעלה המעבד או הזיכרון לוקחים יותר מידי משאבים ובכך לא נשאר משאבים להרצת סרטים. השאלה היא מה לשדרג? האם את הזיכרון או המעבד? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם אחרונה המחשב עבד ויצאתי מהחדר לאחר כמה שעות חזרתי מזיז את העכבר כדי שיחזור המסך כלום למרות שהמשב עשה רעש כאילו פועל לוחץ RESET כלום לא משתנה מכבה מדליק לא נדלק כאילו הכפתור לא עושה כלום ומנורה של הלוח אם דולקת אז הספק כח אמור לעבוד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם ASUS A7V333 מעבד AMD ATHLON 2100+ ספק סתם חרטא ברטא TZAG-ELITA 350W
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום D 3.4 במצב עבודה רגיל של המחשב (גלישה משחקים ועוד) המחשב עומד על טמפרטורה של 45-55 מעלות. כאשר אני מנסה להמיר סרט כדי לצרוב אותו ל-DVD המחשב מתחמם לטמפרטורה של 80-82 מעלות עד שהמחשב מכבה את עצמו. בדקתי את המאווררים כולם עובדים. אני מנקה את המארז מאבק מדי חודש. אם למשהו יש רעיון אני ישמח לקבל אותו.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול לעזור ליי בזמן הפעלת המחש אני מקבל במסך יש לבדוק את הP C מה משמעות התקלה אין ציפצופים יש לציין ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון. הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק). עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור. יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך של Proview כבר 3 שנים (שחושבים על זה מחר יומולדת ככה שיוצא בול 3 שנים) המסך נראה ככה: http://fotopipe.ro/images/proview-crt-DX777.jpg משהו כזה , כפתורים והכל בדיוק באותם המקומות. המסך עבד עד לפני חודש כמו שצריך ובזמן האחרון פתאום בלי לגעת בכלום הוא עושה לי מסך שחור כזה עם קפיצות של שניה ובזמן הקפיצה הוא מראה לי רקע של המסך (נגיד אני באמצע שיחה באיסיקיו , אז הוא מראה לי כזה כמו בהבזקים כאלה חלקים מהשיחה באמצע הקפיצה) יכול להיות שהמסך הלך ? משהו נדפק ? בשביל להחזיר את המסך למצב רגיל אני מנסה להזיז קצת את המסך נותן לו מכות חלשות בצדדיו. מצטער על החפירה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו HD WD 2500KS חיצונית בתוך CASE של חברת שקר כלשהי שנקראת INSIXT. לאחר החיבור וההרכבה המחשב מזהה את ה HD כמו שצריך אבל אני לא רואה אותו תחת MY COMPUTER. ה HD מחובר למחשב דרך USB HUB,חשבתי שיש בעייה עם ה DRIVER אבל נראה שהוא מותקן כמו שצריך תחת ה DEVICE MANAGER. יש למישהו רעיון לפיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות. האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה הפקודה שעושה איחוי? משהו chakdsk /r אבל זה לא עובד לי מה הפקודה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
(מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-