עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hydr0-,

טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by et_gershon,

שלום, נתקלתי בבעייה חמורה במחשב שלי. הכל התחיל מזה שהוא באופן מתפיע פתאום נתקע ולא הגיבה לכלום, בצעתי ריסט וזה כתב לי שהוא לא מוצא תא ה-HD אז חיזקתי את החיבורים במארז, עכשיו קפץ לי החלון הזה כאשר הפעלתי את המחשב [יש לי אפשרות להגיע לביוס]: ושאני לוחץ על איזשהו מקש זה מגיע לי לזה: [סליחה על הטשטוש, יש שם שתי אפשרויות windows vista/vista loader]: [קוד השגיאה]: ושאני לוחץ על vista loader זה מגיע לי למסך זה: אשמח לתשובה הכי מהירה שאפשר ומה קרה בעצם, יש לי כל מיני אפשרויות של edit וכאלה [תוכלו לקרוא במקש בחירה].

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. שלום לכולם, אני כותב בפורום הזה כי אמרו לי שזו בעיית חומרה... יש לי מתאם USB אלחוטי של האינטרנט, וכשאני מחבר אותו מופיע לי מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 000000B8 וכשאני מחבר אותו למחשב שלי אז הוא עובד ולא עושה מסך כחול... דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שצריך טכנאי וזו בעיית חומרה... אז אני שואל כאן בתקווה גדולה שאתם תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. יש לי בתקופה האחרונה בעייה חמורה במחשב. כל התפקוד של המחשב השתבש בעקבות הבעייה הזו, עד כדי כך שאני לא יכול להפעיל את המחשב יותר מ - 20 עד 30 דקות ברציפות. הבעייה יכולה להתרחש בכל רגע נתון. זה יכול להתרחש בעת הפעלת משחק, גלישה באינטרנט וכדומה. הסימפוטמים: המחשב מתחיל לעבוד באופן רגיל כאשר אני מפעיל אותו, כלשפתע הכל משתבש - הוא מתחיל להיות איטי לחלוטין. אי אפשר לעשות כמעט דבר, אפילו לא להיכנס ל - Windows Task Manager בנוסף - הרבה צבעים משתבשים וחלק מהאיקונים (Icons) משתבשים. במצב הזה, לא נותרת לי ברירה אלא לכבות את המחשב. אם אני מדליק אותו מייד - אני רואה כל מיני בעיות בהצגת הטקסט עוד בזמן ה BIOS. הבעייה מופיעה מייד. אם אני ממתין כשעה ומדליק את המחשב - הבעייה נעלמת ואז מופי…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  5. המחשב הוא P2.4C @ 3GHZ 2GB DDR RAM DUAL CHANNEL 400mhz ASUS P4P800 MB Radeon 9000Pro ספק כוח ENERMAX 350W WIN XP PRO SP3 ועוד שאר רכיבי חומרה לא רלוונטים. המחשב הזה רץ כבר כמעט 6 שנים עם שדרוגים מפעם לפעם... אז ככה, אני מדליק את המחשב ודקה אחרי שהוא עולה פתאום הוא מבצע RESET פתאומי, אפילו בלי BLUE SCREEN... לאחר מכן הופיע מסך של אפשרויות בחירה של WINDOWS בין SAFE MODE לNORMAL וכו'... וכשבאתי לבחור המקלדת לא תפקדה, הNUMLOCK לא מגיב... הכל קפוא. לאחר עוד RESET... אין BIOS POST, אין כלום... המאווררים במארז עובדים טוב על המעבד יושב ZALMAN נחושת חזק... נורת לוח האם דולקת, ואז הבחנתי שהמאוורר על כרטיס המסך לא מסתובב, חשבתי שנשרף הכרטיס (למרות שהוא לא בOC ואני כמעט לא מנצל במ…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב כף יד מדגם MIO 336 ופתאום יום אחד ההעברת קבצים אליו נעשתה ממש איטית ניסיתי הכל והאיטיות נמשכת פניתי לתמיכה הטלםונית הכל ואמרו שהבעייה במחשב הגדול לא בכף יד וגם שאלתי בעוד פורומים וכנראה הפיתרון היחיד הוא לפרמט,אבל אני ממש לא הולך לפרמט אז אמרו לי שאוליי צריך לעדכן את היואס בי ,אז איך עושים את זה בכלל תעזרו לי בבקשה אני רוצה להעביר דברים למחשב כף יד במיוחד עכשיו שקניתי לו זיכרון

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by eran10,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by sinister18,

כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by ph3r0c1ty,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מSKYPC כל הרכיבים הגיעו אטומים בארוזותיהם. הנה המפרט: INTEL E6750 GIGABYTE P35 DS3 ASUS GEFORCE8800 GT 512 GSKILL 2GB 800 MHZ CL5 THERMALTAKE TOUGHTPOWER 600W WD 160GB AAKS עכשיו הבעיה: הבעיה מתחילה כשאני משחק CRYSIS , UNREAL TOURNAMENT 3 וCOD 4 אני משחק כמה דקות לפעמים כמעט שעה ואז המשקים קורסים לWINDOWS וכשאני לוחץ על DONT SEND בהודעת שגיעה יש מסך כחול אבל לא תמיד. עכשיו מה שמעניין זה שETQW וBF2 CS:SOURCE וHL2 עובדים יפה מאוד זה רק שלושת המשחקים ה"נל. כל עזרה תוערך =)

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by someone,

אז זה המצב: המחשב נתקע לי לא מזמן, שניסיתי להדליק אותו מחדש עלה החלון שאומר שהמחשב נכבה בצורה לא תקנית או משהו, וצריך לבחור בין כמה דברים, להדליק מחדש, להדליק בSAFE MODE, או במצב האחרון שנדלק טוב(נו אתם יודעים למה אני מתכוון, החלון הזה בDOS עם הספירה אחורה) בקיצור, לא משנה מה אני בוחר, המחשב פשוט נלדק מחדש כל פעם שאני בוחר שם משהו, לא משנה מה... גם הSAFE MODE לא נדלק.. עכשיו אני אם HARDDISK חלופי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום, אני חדש באתר... קראתי עליו בעיתון פופיולר סייאנס. יש לי בעיה חמורה במחשב: אחרי שאני פותח את המחשב, לפעמים התצוגה קופאת,(במצב זה לפעמים המחשב עושה גם רעש טררר...) ואז אני צריך לעשות restart או שהוא קופא לשנייה או שבכלל לא ועושה בעצמו restart. הרעש המתואר הוא בדרך כלל מתחיל בדיוק כשהמחשב קופא והוא יוצא מהמסך או מהרמקולים. אבל לא תמיד יש רעש כזה... הלכתי לפחות 5 פעמים לטכנאי, הוא עשה פירמוט, החליף כמה חלקים אבל הבעיה לא נפתרה! אנא עזרו לי במהרה!! :s05:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ASH,

שלום לכולם, אני בבאסה מטורפת! יש לי מחשב חדש(חודש וחצי בערך) ושום משחק נורמלי לא עובד אצלי- הם כולם קורסים איך שמפעילים אותם... ברגע שהמשחק מתחיל אחרי כמה שניות כל הצבעים נמרחים, הסאונד מתחרפן והמחשב נתקע לגמרי... שום פעולה לא עוזרת! רק RESET... יש לי מחשב DEUL CORE 2.8 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך winfast px7900gt של nvidia, אמור להיות gforce 7... ניסיתי התקנת דרייברים חדשים, מחיקת הכל ואז התקנה מחדש, direct X חדש... מה לא ניסיתי!!!!!!!! כלום לא עובד... אני מתכוון למשחקים כגון: far cry,fear,doom 3,republic commandwe, empire at war וכו' הבנתם את הרעיון... אני ממש נואש כבר... אם למישהו יש רעיון אני תמיד ליד אייסיקיו החל מהשעה 17:30 בערך: 175399077 PLS HELP ME IM DESPERATE...

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by penny1,

שלום לכולם ברשותי כשבוע מחשב חדש עם AMD X2 3800 הכל עבד מעולה , עד שהיום פתאום שמתי לב שהמחשב נהיה איטי ביותר, במיוחד בקטעי סרטים במשחקים אני חושש שהכל התחיל בגלל שעשיתי תיקון אוטומטי של MECHANIC PROFESSIONAL (אבל אני לא בטוח שזה בגלל זה) אני לא יודע האם זה בעיית חומרה או תוכנה נסיתי להתקין את כל הדרייברים של המסך מחדש, אבל כלום פתאום כל הסרטונים במשחקים מקרטעים בנוסף ראיתי משהוא מוזר שכשאני מפעיל את המחשב אז שאני בודק בלוח בקרה את סוג המחשב אני מקבל את המעבד שיש לי עם מהירות 2GHZ (כמו שצריך) אבל לאחר הפעלה של תוכנה אני מקבל את אותו מעבד רק הפעם עם מהירות 1GHZ בלבד אני ממש נואש הכי גרוע שכל שחזור מערכת למועד לפני הMECHANIC הווינדוס מודיע שהשיחזור לא הצליח אם למישהוא יש ר…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. כשאני מכבה את המחשב עולה לי הודעה שמעכבת את הכיבוי, הודעה שאומרת שהכונן תקליטונים פתוח, ובכלל אין לי כונן דיסקטים במחשב מה עושים? נמאס כל פעם לשמוע ארורים שאני מכבה את המחשב... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by bbnbbn,

שלום , חבר שלי קנה מחשב עם לוח של ASUS M2N-MX ובנוסף לזה יש לו כרטיס מסך 8600GT שמחברים את החלקים ביחד הכרטיס מסך לא עובד, והוא מראה תצוגה רק בכרטיס מסך ה-ONBOARD. כל שאר חלקי המחשב עובדים טוב חוץ מהעובדה שלפעמים שעובדים על המחשב יש לו ארטיפקטים שתוקעים את המחשב. יש דרך לגרום לכרטיס מסך להתחיל לעבוד? (הכרטיס נבדק במחשב אחר ועובד מצוין) תודה!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Lib,

טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by bommer,

הרכבתי אתמול מאוורר למעבד ומאז המחשב נדלק אך לא מראה כלום המחשב דלוק אבל לא מראה כלום ונתקע ה-power לא פועל כי המחשב נתקע, ולפעמים יש ביפ של שניה ואז עוד ביפ כזה. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by shay_55,

שלום התקנתי במחשב את ה SOUND BLASTER LIVE PLATINUME + עם ה LIVE DRIVE BAY הבעייה היא שפעם שהייתי מחבר אוזניות ליציאה הקידמית זה היה מנתק את הרמקולים והיה SOUND רק באוזניות עכשיו כשמחברים את האוזניות : 1 - לא מנתק את הרמקולים 2 - יש רעש לבן סטטי חזק (כמו שאין קליטה הטלויזיה ) באוזניות ללא קשר לכלום . - כלומר ברמקולים עדיין שומעים טוב מגיד מוזיקה ובאותו זמן רעש חזק באוזיניות וגם שעושים MUTE להכל ( CD MUDU MIC MASTER VOLUME SPDIF וכו') עדיין שומעים את הרעש הזה. מה יכול להיות הבעייה? בבקשה עזרה תודה ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג דרייברים לכרטיס הנ"ל שמתאימים ל XP שי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by noy2222,

אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.