תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ של אסוס asus zenbook כבר שנתיים. בחודש האחרון הוא התחליט להתחמם באיזור השמאלי למעלה. מדדי מעל 75 מעלות זה קורה בדרך כלל כשאני גולש באינטרנט באחד הדפדפנים. המאוורר עובד תקין (גם שמועים אותו וגם הוא פולט את החום). פתחתי אותו, ניקיתי את המאוורר, צינור העברת החום ופתחי האיוורור, החלפתי משחה טרמי על המעבד ומתחת לצינור העברת החום. כשהמחשב מתחמם, המעבד על 30 % . התקנתי מערכת הפעלה מחדש + עדכון BIOS מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יום טוב לכולם! לפני מס' חודשים קניתי את הכרטיס albatron hd4850 ddr3 3 heatpipes מ-tms fox. מאז ועד היום עוד לא הצלחתי להריץ עליו ולו משחק אחד! תמיד קיבלתי ארטיפקטים רציניים אחרי 4-5 דקות משחק ואח"כ BSOD. ניסיתי כל מיני דברים (במסגרת הזמן המועט שיש לחייל...) כולל מריחה מחודשת של משחה טרמית, החלפת קירור (ל-twin turbo שכולל גם היטסינקים לזכרונות כמובן) עידכון דרייברים, מחיקת קטליסט - אפילו עברתי לווינדוס 7 בהתקנה מחודשת עם פירמוט. אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה (לדעתי זה הכרטיס נטו)! קשה לי להאמין שהספק הוא הבעיה, המעבד זיכרונות והלוח גם תקינים. אני חושב שזה הכרטיס, אבל החנות שקניתי ממנה אותו נסגרה (tmsfox בראשון). please, do help!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ביומיים האחרונים המחשב שלי עובד בצורה איטית כאשר אני מפעיל משחק אז המשחק פועל על פריימים מאוד נמוכים. הCPU מגיע אצלי ל70 אחוז וגם 100אחוז ללא שום סיבה. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט אבל אני לא מוצא לזה שום פתרון אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מבצע בדיקת מאמץ למחשב אני שם לב שהמעבד שלי רץ במשך מספר דקות על תדר מקסימלי (3.4G) ולאחר מכן יורד לתדר מינימלי (1.6G), הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד לא עולה מעל 65 מעלות לכן אני לא רואה שום סיבה שהמעבד ירד בתדר. הרי הוא יכול להגיע לטמפרטורה של מעל 80 מעלות, לא? דבר נוסף שאני שם לב זה שמהירות המאוורר של המעבד היא על 200RPM ולא עולה, יכול להיות שמוגדר שהיא תעלה רק מעל טמפ, יותר גבוהה ממה שהוא מגיע אליו? ראו מפרט בפרופיל. עריכה: בדקתי בביוס ואכן מוגדר למאוורר של המעבד שיכנס לפעולה רק מ80 מעלות ומעלה. עריכה 2: שינית את ההגדרות בביוס לכך שהטמפ הרצויה היא 50 מעלות והטמפ שבה המאוורר על 100% היא 60 מעלות. ואכן לא בוצע throttleing down. עכשיו השאלה הגדולה ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
i just got innovision geforce 4 ti 4200 128MB card and when i try to run any kind of game the monitor shuts down after a minute. i have this monitor for about 6 years is it possible that it can't handle the graphic card or maybe the problem is in the graphic card --need help
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,.. לאחרונה מופיע פס ברוחב של כמ"מ בצד ימין של מסך מחשב נייד ACER 5102. הזזת המסך מעלימה ולפעמים משנה את צבע הפס. ברגע שמפסיקים להפעל כוח על המסך הפס חוזר ומפיע.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן אנשים , יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב . קיבלתי שלשום את הספק החדש (הישן התקלקל והייתי עם זמני עד עכשיו) ומאז שהחלפתי המחשב עובד בצורה איטית ממש ! הנחתי שזה בגלל הספק החדש אז חזרתי לספק הזמני וגם איתו המחשב איטי המחשב איטי בצורה שכל תוכנה שאני מפעיל מיד NOT RESPONDING לא מגיבה לדוגמא האסקפולרר עולה אחרי כמה דקות שלחצתי על הכפתור עשיתי שחזור למחשב בהנחה שאולי זה משהו תוכנתי אבל גם אחרי זה שום דבר לא השתנה. מה עוד אפשר לעשות על מנת לזהות את הבעיה ? איך בודקים את שאר החלקים במחשב ? תודה לעוזרים !!!
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחי הקטן ביקש ממני זיכרון אחד שהיה לי ספר.. נתתי לו ואמרתי לו לחכות שאני ישים לו אבל המטומתם הקטן (בן 13 ו..) החליט לשים את זה בעצמו.. כשהוא שם המחשב פעל והמסך לא.. הדלקתי את המחשב לכמה דקות אחרי זה וכל החלקים התחממו חוץ מהזכרון.. כמובן שניסיתי להחזיר את המחשב כמו שהיה בהתחלה עם הזכרון שהיה בהתחלה וזה לא עבד ניסיתי להחליף את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרון, וגם את המסך עצמו החלפתי לאחד שלי.. וזה עדיין לא עבד... הוצאתי והכנסתי את המעבד ועדיין לא עבד.. ניקיתי את כל המחשב כלל המאווררים מאבק בדרך.. אבל קיצור שום דבר לא עזר לי.. מה שאחי אמר לי זה כשהוא הכניס את הזכרון הוא נגע עם היד בכל הכבלים שקרובים להרד דיסק ולכוננים.. אז בדקתי שהכל מחובר טוב וזה לא פתר את הבעיה... חיזקתי את …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרטון שהוא שוקל 780 ואני רוצה לעלות אותו לאתר אבל הוא רק מעלה עד 300 או 400 אני אוכל אולי להקטין אותו למידה שציינתי או פשוט להביא לי קישור לאתר שמקבל מעל ל780 ככה אני אוכל לעלות אותו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעל מעבד AMD 435 לוח GIGABYTE 770T UD3 כרטיס מסך 4770 וספק 400 של ססוניק מערכת הפעלה וינדוס 7 המחשב עושב ריסט כל כמה זמן ללא קשר לפעולה המבוצעת אך ללא מסך כחול או שום הודעה שהיא עושה ריסט וחוזר לפעול כרגיל עד הריסט הבא הדבר קורה כבר די הרבה זמן הזמנתי כמה טכנאים שכנראה לא היו מקצועיים והם לא ידעו מה לעשות ולא הצליחו לפתור את הבעיה אשמח אם תתנו לי כיוון מאיפה מקור הבעיה ושאוכל לפתור אותה אחת ולתמיד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-