עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אנטי ווירוס או משהו דומה אבל עכשיו אני רואה שהבעיה היא איפהשהו במחשב.. שאני מנסה להעלות קובץ זה מעלה אותו במהירות גבוהה מאד {בטירוף} לכמה שניות ואז נתקע... במחשב הנייד זה עולה טוב... נסיתי בכמה דפדפנים הבעיה בעינה... ביטלתי את האנטי ווירוס או כל תוכנה דומה ועדיין הבעיה עומדת.. אני רוצה לציין שהכל היה תקין עד היום בצהריים {למרות שהייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך..התקשרתי לבזק ב' שהם הספק שלי ואחרי מספר בדיקות איתם ושהכל היה תקין מבחינתם נאמר לי לנסות לבטל את האנטי וירוס ובאמת זאת הייתה הבעיה...עד היום בצהריים שהבעיה שוב חזרה למרות שהאנטי ווירוס היה כבוי - קפרסקי. חשבתי שאולי בכל זאת זאת הבעיה הסרתי אותו לגמרי ועדיין הבעיה עומדת..} {הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  3. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by adidas1,

אהלן, שאלה, יש לי לוח אם מסוג Gigabyte ga-g31m-es2l, ראיתי שיש באיביי, כרטיסי PCI-E עם כניסות USB3 שניתן לחבר ללוח האם. השאלה שלי האם זה תומך כל לוח אם? זה יתאים ללוח האם שלי או שצריך גם תמיכה ב USB3 ברמת הלוח אם? אוקיי, אחרי קצת קריאה עושה רושם שזה מתאים לכל לוח אם עם כניסת PCI-E פנויה. מה שמוביל אותי לשאלה נוספת, יש לי כניסת PCI-E X16 שאליה מחובר כרטיס המסך, יש לי עוד כניסת PCI-E X1 ועוד שתי כניסות PCI, או כמו שרשום ב MANUAL של הלוח אם: 1 PCI Express x16 slot 1 x PCI Express x1 slot 2 x PCI slots לאיזו כניסה עדיף לחבר? תודה,

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by sasson154,

היי חברים.. קניתי מחשב חדש מTMS לפני כשבוע.. מבחינת חומרה הוא מצויין והכל, יש לי הווינדוס 64 ביט שהתקנתי מלא בבעיות.. משחקים עושים לי בעיות בווינדוס הזה.. אם זה בקבצי DLL.. אם זה בחוסר תמיכה.. מסכים שחורים, משחקים פתאום יוצאים. אפילו תוכנות.. אמרו לי אולי להחליף ל-32 ביט כי ה-64 עושה מלא בעיות. יש לי 8 GB זיכרון במחשב.. ואמרו לי שה- 32 ביט לא ינצל אותו כראוי כמו ה-64.. אבל מצדי שינצל חצי מזה העיקר שאני אפסיק לשבור את הראש על כל משחק שאני מתקין ולא יחפש פתרונות.. אני ממש מתוסכל.. קיבלתי שלשום את המחשב ושום דבר לא עובד כמו שצריך.. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by cookie18,

שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by krimon,

שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by arimaor,

יש לי תקלה בהדלקת המחשב, המחשב מקבל חשמל אך בהדלקה הראשונה לא עושה BIP והמסך לא נדלק רק לאחר שמכבים ומדליקים לגמרי מספר פעמים נשמע BIP אחד ואז המסך נדלק אם אני מדליק את המסך ידנית מופיע NO SIGNAL אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המחשב בן כשנה, עבד בסדר עד היום\אתמול וכעת לא מוכן להשאר מחובר לרשת, כשמנסה לקבל כתובת DHCP הוא מראה שהוא מחובר ל-unidentified NETWORK ומקבל בדרך כלל כתובת IP מוזרה של 169.254.משהו.משהו. כשאני שם לא כתובת קבועה לעיתים הוא מסכים להתחבר, לזהות מחשבים ואינטרנט אבל בעת התחלת העברת קובץ או סתם גלישה החיבור נופל והכרטיס מנסה להתחבר לרשת מחדש. מדובר בוינדוס 7, הדבר לא קורה עד כמה ששמתי לב ב-WIFI, והדבר קורה גם ברשת DHCP אחרת, ועם כבלים אחרים.

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  19. המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by matu89,

שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by erezb84,

שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! היום הילד היה קצת באינטרנט במחשב ופתאום הריח ריח שרוף, אשתי ניגשה למחשב וראתה ממש אש מהחלון שבצד המארז והמחשב עדיין עבד כרגיל, היא מיד ניתקה את החשמל. כאשר הגעתי הביתה פתחתי את המארז ונדהמתי לגלות את התמונות שלהלן ייתכן שחלקכם מנוסים מאוד ולא מתרגשים מכך אך אני מאוד טרוד ולא יודע מה לעשות. מעבר לעובדה שאם המחשב היה נשאר דולק ואף אחד לא היה בבית - הכל היה נשרף!!! אשמח לעצתכם המקצועית במהרה! 1. האם להחליף כרטיס מסך בלבד ולנסות להדליק את המחשב? 2. האם מקור הבעיה בכלל בלוח או בספק? 3. האם לדעתכם יחליפו לי את הכרטיס? יש לו אחריות 3 שנים ונדמה לי שעברו שנתיים. 4. האם להתאזר בסבלנות וללכת למעבדה? 5. כל עצה אחרת תתקבל בברכה. http://imageshack.us/photo/my-images/594/im…

• 46 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  24. יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.