תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP Pavilion dv5-1160ej, שכשאני מפעיל אותו, הוא עובד עד לשלב שבו הוא מעלה את הvista ושם המסך משחיר והמחשב פשוט נתקע. אשמח מאוד לפתרונות שיוכלו לעזור לי עם התקלה בלי שהמסמכים השמורים על המחשב יאבדו. כמו כן, יש לי מחיצת שחזור (HP RECOVERY) וניסיתי להשתמש בו כדי להחזיר את המחשב למצב תקין וזה לא עבד. זה ממש ממש דחוף לי להיום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי תקלה בהדלקת המחשב, המחשב מקבל חשמל אך בהדלקה הראשונה לא עושה BIP והמסך לא נדלק רק לאחר שמכבים ומדליקים לגמרי מספר פעמים נשמע BIP אחד ואז המסך נדלק אם אני מדליק את המסך ידנית מופיע NO SIGNAL אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בן כשנה, עבד בסדר עד היום\אתמול וכעת לא מוכן להשאר מחובר לרשת, כשמנסה לקבל כתובת DHCP הוא מראה שהוא מחובר ל-unidentified NETWORK ומקבל בדרך כלל כתובת IP מוזרה של 169.254.משהו.משהו. כשאני שם לא כתובת קבועה לעיתים הוא מסכים להתחבר, לזהות מחשבים ואינטרנט אבל בעת התחלת העברת קובץ או סתם גלישה החיבור נופל והכרטיס מנסה להתחבר לרשת מחדש. מדובר בוינדוס 7, הדבר לא קורה עד כמה ששמתי לב ב-WIFI, והדבר קורה גם ברשת DHCP אחרת, ועם כבלים אחרים.
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הילד היה קצת באינטרנט במחשב ופתאום הריח ריח שרוף, אשתי ניגשה למחשב וראתה ממש אש מהחלון שבצד המארז והמחשב עדיין עבד כרגיל, היא מיד ניתקה את החשמל. כאשר הגעתי הביתה פתחתי את המארז ונדהמתי לגלות את התמונות שלהלן ייתכן שחלקכם מנוסים מאוד ולא מתרגשים מכך אך אני מאוד טרוד ולא יודע מה לעשות. מעבר לעובדה שאם המחשב היה נשאר דולק ואף אחד לא היה בבית - הכל היה נשרף!!! אשמח לעצתכם המקצועית במהרה! 1. האם להחליף כרטיס מסך בלבד ולנסות להדליק את המחשב? 2. האם מקור הבעיה בכלל בלוח או בספק? 3. האם לדעתכם יחליפו לי את הכרטיס? יש לו אחריות 3 שנים ונדמה לי שעברו שנתיים. 4. האם להתאזר בסבלנות וללכת למעבדה? 5. כל עצה אחרת תתקבל בברכה. http://imageshack.us/photo/my-images/594/im…
-
- 46 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה,המחשב שלי לא נדלק..,כאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא ישר מדליק את האור של המארז [מבלי שאני לוחץ להדליק אותו] והמאווררים של ספק הכח,המארז והמעבד מתחילים לפעול אך אם זאת נורת ה LED על לוח האם לא דולקת.. לוח האם שלי הוא ASUS p5vd2-mx עכשיו הבעיה היא לנסות לשחק אם הדברים כי כביוכל המחשב תמיד עובד [ברגע שהוא מחובר לחשמל] חיפשתי באינטרנט פתרונות אך שום דבר לא ממש עזר,בכלל אני לא מבין איך הנורה לא עובדת אבל האור של המארז והמאווררים שכולם בדרך עקיפה מקבלים חשמל דרך הלוח אם כן עובדים.. כמו כן,ניסיתי להוציא את הבטריה ולהחזירה אך גם זה לא עזר..,מה עוד אפשר לנסות ? האם יש דרך כלשהי לקצר את לוח האם ? או לעשות לו מאין ריסט כזה..,בקיצור,אשמח לשמוע הצעות והשערות ,תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עבדתי לא מזמן במחשב כשפתאום הוא נתקע והפסיק להגיב(גם הnum lock לא עבד). איתחלתי וניסיתי לעבוד עליו שוב אבל קיבלתי מסך כחול. בעיה דומה התרחשה בהתחלה כשקניתי את המחשב(לפני כמה שנים) עקב זיכרון פגום שאותו החליפו לי בחנות. אז, ניסיתי להוציא את אחד מהסטיקים של הזיכרון(יש לי 2*1GB זיכרון DDR2) ואז הכל עבד. ניסיתי להחזיר את הסטיק ואז המחשב עבד לכמה שניות (הספקתי לפתוח תפריט התחל ועוד משהו) ואז שוב מסך כחול. ניסיתי לאתחל, שוב מסך כחול. הסרתי אותו שוב. ומאז הכל עבד ועובד נפלא. השאלות שלי הם: האם אפשר בוודאות לדעת שזה או סטיק ולא משהו אחר שגורם לזה? למה זיכרון יפסיק לעבוד פתאום אחרי כמה שנים שהוא היה בסדר? האם אני צריך לנסות איזה תוכנת איבחון או שאין צורך בזה?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים זכרון Crosair DDR2 2GB - 800MHz מ-tms (הלוח ישן, לכן הזכרון DDR2) * סוג המעבד - Core 2 Quad Q9400 * סוג הזיכרון - Crosair DDR2 2GB - 800MHz * דגם הלוח - Asus P5B * ספק הכח - FSP 700W אתמול בערב חברתי אותו למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב והוא הגיע למצב הטעינה של הווינדוס (הדגל הזוהר - בקיצור ה-Boot), הופיע מסך כחול מהיר והמחשב עשה ריסטרט לבד. לאחר מכן, נתתי למחשב שוב לעלות וקיבלתי את המסך שוב, אך הוא נעצר ולא עשה רסטרט. ראיתי שהשגיאה היתה MEMORY_MANAGEMENT. הבנתי שהבעיה בזכרון והסרתי אותו. הבעיה תוקנה. השאלה שלי היא כזו: מה יכול לגרום לבעיה הזו? הלוח אם לא תומך בו או שהזכרון פגום? תודה, דור.
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-