תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה: ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול ל…
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי כולם, מחשב אחד אצלי במשרד התחיל ליפול בזמן רינדורים, לאחר מס' שעות. הנה המסך הכחול שהוא נתן, מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, הילד עשה בלגן במחשב, אין לי מושג בדיוק מה. ועכשיו כשאני מכניס תקליטור די וי די הוא לא מפעיל אותו אוטומטית והוא כותב לי "היישום לא נמצא". ניסיתי להגדיר את הדברים ב"הפעלה אוטומטית" בלוח הבקרה. וזה עבד רק לתקליטור שמע או משחקים. אבל בDVD זה לא מצליח לי. כי הוא נותן לי אפשרות להפעיל עם "ווינדוס מדיה פלייר קלאסיק". ושם זה לא מצליח למצוא את התוכנה וכותב לי "היישום לא נמצא" ! הסרתי והתקנתי שוב את "מדיה פלייר קלאסיק" וזה לא עזר ושוב "היישום לא נמצא" . הסרתי אותו לגמרי ועדיין הוא ורק הוא מופיע לי בתפריט הפעלה אוטומטית . איך אני מחזיר את המחשב שיפעיל לי את הDVD אוטומטית ב"מדיה פלייר" הרגיל , או תוכנה מומלצת אחרת שתעלה את הדיוידי בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
גם בביוס וגם ב SPEED FAN המתח במסילה של 12V עומד על 12.3 יציב יחסית (לפעמים יורד ל 12.25) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח מתוצרת אינטל DG33BU ספק גנרי 500 ועוד אחד 400 נכון להיום כאשר אני מפעיל את המחשב שום דבר לא קורה פרט לנורת הביקורת הירוקה שנדלקת על הלוח ניסיתי עם הספק השני חוצמזה ניתקתי הכל כולל הכל ועדיין לא עולה ברמה שהמאוורר של המעבד לא עובד... איפסתי ביוס וניסיתי להדליק את המחשב ישירות מהג'אמפר חברים אני צריך את עזרתכם ...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי).. המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI). ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין. לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היום עבדתי על המחשב שלי ולפתע המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש אך כאשר הוא הטעין את הXP הוא קרס שוב וחוזר חלילה... יש לציין שזה לא הפעם הראשונה הקריסות האלה אבל עד עכשיו הוא היה עולה חזרה... יש לי ספק של 420W ג'ינרי המערכת שלי: P4 פרסקוט 2800MHZ לוח אם של ג'יגהבייט (פשוט לא רציני). 6600GT 128DDR 200GB 250GB DVDRW CDRW יש לציין שיש עוד כ4 מוצרים מחוברים בUSB אחרי העליה של האקספי יש חלון כחול לחצי שנייה והצלחתי לתפוש מילה אחת מהבעיה והיא "בוט" אולי הבעיה היא בבוט של הכוננים הקשיחים? מקווה שתעזרו לי... תודה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחילו ארטיפקטים ואני רואה בעיות לפעמים במשחקים מה אני יכול לעשות? לצלצל לחנות?SKYPC)0
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-