עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shalabi,

שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מחמת הספק. לבעייה: הורדתי קובץ של 4.5 ג'יגה, הבעייה היא שאני לא יכול לעשות לו EXTRACT כי יש בעייה עם מערכת קבצים של FAT32 שלא מתעסקת עם קבצים בגודל שכזה, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח את הקובץ בלי להעביר למערכת קבצים NTFS, כי אני ממש לא רוצה לעבור למערכת קבצים כזאת מכל מיני סיבות שלא ניכנס אליהן עכשיו... אם למישהו יש פיתרון בשבילי אני אודה לו מאוד אני ממש מיואש מזה כבר זה קובץ שהרבה זמן ניסיתי להשיג ועכשיו אני לא מצליח לפתוח אותו... תודה מראש לעונים, דודי.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה כבר כמה ימים לפתור את הבעייה אך ללא הצלחה. כשאני בא לצרוב ולוחץ BURN הוא פותח חלון חדש ושואל איפה אני רוצה לשמור IMAGE משהו כזה במקום להתחיל את הצריבה. כשאני בוחר RECORD אני לא רואה את הCDRW שלי. הנה תמונה בלינק להמחשה http://members.lycos.co.uk/shlomitryit/uploads/users/Untitled-2%20copy.jpg בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

מישהו ניתקל בבעיות עם הצורב הזה? רוב הזמן ניתקע לי הנרו עוד ליפני שאני מתחיל ליצרוב משהו יכול להיות שזה בעייה בצורב? 52x24x52 TEAC http://www.teac.com/DSPD/52X24X52InternalCDRW.htm

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by BENNY66,

יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by vacuuuum,

הצורב שלי לא נפתח. :'( כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא משמיע קול של דחיפה ולא יוצא, ואז כאילו נסגר (נדלקת הנורה של הקריאה) למרות שלא יצא בכלל. איך אפשר לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by liiight,

יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by barlevi321,

אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by refaels2006,

שלום לכולם, הבעייה הזאת לא הציקה לי עד היום. היום החלטתי שאני מתקן אותה סופית. וניגשתי לעבודה. דבר ראשון הפעלתי את הNERO,איפה שכפתור ה"BURN" אני ממתין כדי שהוא ייזהה מהירות ... (משהו בסגנון :WRITE READY...לבן כזה) וזה לא מסתיים..או שזה מסתיים ולא מציג מהירות לצריבה. בדקתי מנהלי התקנים הכל בסדר..!בדקתי את הגרסה של הצורב זה 1.0N הכי חדש מהאתר שלהם ... ניגשתי לBIOS ושם ניסיתי לבדוק אם הוא מזהה את הצורב וכן הוא מזהה...גם בIDE...וגם בATAPI CDROM/S. למה הצורב מתנהג ככה ? ניסיתי אפילו להסיר את הצורב (פיזית) ולחבר...זה לא ממש עוזר...! פתרונות ? רפאל.

12. Started by davie007,

כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by galedri,

כשאני מדליק את המחשב אז הנורית של הצורב בצבע אדום והכונן לא ניפתח ממה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by ScreameR,

[YAMAHA CRW3200E -------------------------------------------------------------- 8:41:48 PM #14 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files started 8:41:48 PM #15 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Caching of files completed 8:41:48 PM #16 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1571 Burn process started at 24x (3,600 KB/s) 8:41:48 PM #17 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1948 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 8:41:48 PM #18 Text 0 File Mmc.cpp, Line 17168 Set BUFE: supported -> ON , Optimum Writespeed Control : ON 8:42:10 PM #19 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp,…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by chenke,

אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sharonbh,

היי לכולם לאחרונה צרבתי מספר דיסקים של מוזיקה אולם כאשר ניסיתי לשמוע אותם במערכת היו רעשי רקע שנשמעו כמו מחט של פטיפון עם לכלוך. האם דיסק ניקוי יכול לעזור או שהצורב כבר בשלהי דרכו? בעיה נוספת שנתקלתי בה היא צריבה של קבצים ובסוף יש הודעה שהצריבה הצליחה אבל הדיסק הצרוב נשאר ריק ולא ניתן לצרוב עליו שוב. הצורב הוא מסוג ימאהה 4X4X16 תודה רבה על העזרה שרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by urich,

שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק). בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10. בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר. בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל . אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי. בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין להשמיש מחשב ישן (סלרון 2.4 סוקט 478 עם 512 זיכרון וכרטיס ONBOARD) על מנת לצפות בתכני NBA (דרך league pass) בטלויזיה בסלון. האפליקציה שרצה היא דפדפן ומה שמנגן זה פלאש. בעת סטרימינג נתקלתי בגמגומים קשים והמעבד מגיע ל 100%. אז כמה שאלות. א. האם צוואר הבקבוק שלי הוא המעבד או חוסר כרטיס גרפי? ב. מהן האופציות שלי על מנת שהדבר הזה יעבוד. בתודה מראש אריאל

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by tehnodrom,

יש לי צורב של Nec והוא מסרב לצרוב על המחשב שלי לקחתי אותו למחשב של חבר הוא עובד מעולה המחשב שלי לאחר פירמוט יש לי את הלוג של הERROR אני מצרף אותו לפה אם מישהו יכול לעזור לי ומבין בזה תודה מראש מתן, [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by gman27,

שלום לכולם כפי שהכותרת מראה אני מנסה לצרוב על אותו מכשיר DL. שום תוכנה לא מזהה את הדיסקים הרקים ומראה שכאילו אין מדיה במכשיר למרות שהצורב אמור לתמוך. עידכנתי את FIRMWARE ואני משתמש במדית ורבטים. אשמח לתשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by yochze,

שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.