עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Dago,

אז ככה יש לי את ה 9600XT של סייפר עכשיו הוצאתי אותו בשביל לעשות סידור וזה ושהחזרתי ...... פתאם נהיו לי קווים לבנים על המסך שמפעילים ולא מבינים כמעט כלום ועכשיו נגיד שאני מחר את המצלמה של ב USB המחשב נדלק מחדש האם זה נכונה ההשערה שלי שהספק שלי Simbbada 480w הוא הגורם לבעיה בכל מקרה הזמנתי את הHEC 480 יש מצב שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by nissim_y,

לאחר 3 חדשי עבודה עם העכבר האופטי ( matrix), פתאם הוא מגיב לאט. לפעמים הסמן מטייל לבדו על המסך מבלי שאגע בעכבר. norton antivirus המותקן ב win-xp - לא מראה על וירוס מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  5. אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  6. יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל... 2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים... הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות... המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלום מה עושים?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. שלום. הרכבתי זיכרון חדש אצל המחשב של אחי 256MB 400MHZ ובEVERSNT התוכנה מראה לי שיש לי 2 סוגים של זיכרון כל אחד 256MB ראו תמונה אך בזיכרון הכללי היא מראה לי שיש לי בסך הכול 256MB גם העלתי תמונה של זה מה זה אומר? כנ"ל גם בDXDIAG רשום שיש לי רק 256 אפילו שהוא מזהה 2 של 256 מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by מר איש נזקק לעזרה,

אתמול התקנתי כרטיס מסח חדש geforce fx5200 וזה פעל טוב מאוד על המחשב שלי עד היום בבוקר שהדלקתי את המחשב כשזה הגיע לקטע בו הוא אמור לטעון את הווינדאוז זה רשם error loading os חשבתי שזה בגלל הכרטיס המסך והחלפתי לישן אם הישן TNT2 זה נתקע בכלליות ברגע שזה מגיע לחלק של הטעינה המחשב עושה גם קולות מוזרים של קריאה נסיתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין הכל מחדש זה לכח לי יום שלם ונתקע באיזהו שלב וזה לכך לי מלא זמן זה נראה שהכול פועל ממש לעט אני צריך עזרה באיתור הבעיה =[

9. Started by J0HNiE,

שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה רכשתי כרטיס מסוג SAPPHIRE RADEON 9600XT 128 כשאני משחק NFS ופיפא וכו', אני שם לב כשאני נכנס לOVERDRIVE שהמעלות שלו כבר נמצאות בתחום האדום! ז"א 90-100-110 מעלות לפעמים. האם זה תקין? אני חושב שלא. עכשיו המארז שלי הוא מהישנים כולו סגור! אמרתי אולי זה בגלל המארז אולי צריך אחד עם חלון ומאוור או משהו, או שזה דווקא מהכרטיס? יש לציין שאף פעם הוא לא מעוות תמונה נתקע או משהו.... תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by bumpd,

עידכנתי ביוס בסביבת ווינדוס זה כתב שהעידכון הושלם בהצלחה עשיתי עם התוכנה של gigabyte יש לי לוח ga k8nf9 עשיתי ריסט ועכשיו המחשב לא עולה זה לא מגיע לפוסט בכלל אני לא מבין מה קרה זה אמר שהעידכון הושלם בהצלחה ?!?!?!מה אני עושה עכשיו?אני מפחד

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  12. אהלן, במחשב של אבא של בת הזוג שלי, יש מסך כחול בעליה של הווינדוס (XP PRO). הבעיה התחילה כשאבא שלה כיבה את המחשב (יותר כמו הדליק אותו, כנראה...). כנראה שמוגדר לו במחשב לעשות BOOT כשהוא מקבל מסך כחול, אז אני לא כל כך מצליח לקרוא מה ההודעה אז ניסיתי לעלות בSafe mode או לשחזר הגדרות אחרונות וגורנישט - לא עוזר כלום - המחשב לא עולה. ניסיתי לנתק כל חלק חומרתי שניתן מתוך המחשב (נשארתי רק עם לוח, מעבד וזכרון - הכרטיס מסך OB), ואפילו ניסיתי להחליף מיקום של הסלוט של זכרון וזה לא עזר. אחרי זה ניסיתי להעלות את ההתקנה של ווינדוס מדיסק, לא עובד - מיד אחרי שהוא מתחיל להיטען המחשב עושה בוט. ניסיתי אותו הדבר אפילו בלי הרד דיסק ועדיין לא נטענת ההתקנה של הווינדוס. בשלב הזה שלחנו את המחשב למע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי תמיפרט בצד ושמתי לב שהכרטיס שלי מכוון על 4 ולא על 8 למרות שהלוח והכרטיס תומכים ב8 ואני לא רואה בביוס של הלוח אפשרות לכוון תAGP דרך אגב הביוס של הלוח והכרטיס מעודכנים בגירסה האחרונה וגם הDX והדריבר

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by yafim,

יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. שלום רב לכולם.... (אני חדש פה) אני משחק במחשב ואז מופיע לי מסך כחול אוטומטי והכול יוצא לי מהמשחק במסך הכחול רשום: Driver_IRQZ_NOT_LESS_OR_EQUAL מה זה אומר? זה קורה לעיתים קרובות וכשאני עושה ריסט והמחשב נפתח לאחר המסך הכחול אז רשום לי המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ואח"כ אני לוחץ "לחץ כאן לפרטים" ומופיעים לי 2 קבצים המופיעים בתיקיית ה-TEMP מחקתי אותם ושוב זה קרה לאחר כחצי שעה ושוב הופיעו 2 הקבצים תמיד זה חוזר מה אני צריך לעשות? בבקשה עזרה... תודה... המליצו לי עליכם ורשמו לי שאתם יכולים לעזור לי בעניין זה: "אממממ אני מציע לך להכנס לפורום תמיכה טכנית בHWZONE (http://hwzone.co.il/community/index.php?board=16.0) הם יגידו לך לעלות להם קבצי MINIDUMP ויסבירו לך גם איך ויפענחו…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by x-factor,

שלום רב לכם....אני אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב....אבל אוי מה גיליתי לי...שבמארז HEC 6A21 שלי המאווז הקדמי 120 מ"מ לא מחובר ללוח אם ולא פועל...אני כמובן החלטתי לחבר ....אבל אוי מה גיליתי ...שעל הלוח אם שלי ASROCK DUEL SATA אין עוד חיבורי מאווררים....זאת אומרת מצאתי רק עוד 2...אחד חיבור למאוור המעבד...שהוא תפוס...ועוד חיבור של מאוור של מארז אבל גם הוא תפוס ע"י מאוור 120 מ"מ אחורי.... אז השאלה שלי היא אליכם ...איך אני פותר את המצב...וגורם למאוור הנוסף שלי לפעול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by yaniv1512,

שלום לכולם קניתי אתמול צורב dvd lg 4163B ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי את כל האופציות של הג'מפרים ניסיתי את כל החיבורים ניסיתי לנתק את הצורה התקליטורים הרגיל שלי ושום דבר לא עוזר האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?????

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by avimw,

טוב אז ככה יש לי לוח אם שיש לו חיבור לארד דיסק רגיל ויש לי גם של SATA עכשיו יש לי כבר ארד דיסק בחיבור רגיל עם 80 ג'יגה, אם אני רוצה לוהסיף ארד דיסק של SATA למחשב זה אפשרי ששני הארד דיסקים יעבדו וישלחו נתונים אחד לשני?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. טוב אז שהייתי אצל חבר שלי הוא רצה לחבר מאוור של ספק כוח לחיבור שמתחבר ללוח אם ישירות והוא חיבר כבר אליו עוד שני מאוורים כך שהוא רצה לעשות 3 מאוורים שמתחברים לחיבור אחד בלוח אם. ברגע שהוא חיבר את המוואר נהיה ריח של שרוף ישאר כיבנו את המחשב והמאוור נשרף אבל כאנחנו מנסים להדליק את המחשב הוא נדלק חלקי כיאלו מפעיל את המאוורר של המעבד מדליק אורות הכול אבל המסך לא נדלק והנורה של המסך מהבהבת , נסינו לבדוק אם זה ספק כוח זה לא זה. מה אפשר לעשות בשביל למצוא את מקור התקלה?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by rock-night,

איך אפשר לפתור את התקלה הזאת (מסך מטושטש) זה מסך ישן 17'' ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דנינו,

היתה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו..אחרי הפירמוט המחשב הפך לאיטי מאוד...לוקח לו הרבה זמן לעלות..ושאני מעביר קובץ מכונן לכונן לוקח לו כמה דקות שפעם זה היה לוקח 50 שניות. ומדובר במחשב חדש ודי טוב.. פנטיום 4 3000 512 זכרון DDR 2 מה עליי לעשות שהמחשב יחזור להפוך מהיר כמו תמיד ?? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  24. המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  25. זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …

• 6 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.