תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כל מישחק שאני משחק כמו COD NFS BF GTA משחקים כבדים והם לא עובדים חלק לפעמים כן לפעמים מרגישים ורואים שהמשחק קצת נתקע ויש לאגים מפרט: intel core 2 duo e7300 ATI radeon hd 4770 4GB ram זה הדברים העיקריים שקשורים אני דיי בטוח שהם יכולים להריץ את המשחקים האלה... מה אתם אומרים?? מה הבעיה פה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שיש לי בעיה במחשב. אני מנסה להריץ את המשחק Call of Duty Modren Warfare 2 ומתי שאני מריץ אותו המשחק נתקע לחצי שניה ואז זז נתקע עוד פעם לחצי שנייה ואז עוד פעם זז וכו'. אני לא חושב שהמחשב שלי לא יכול להריץ את המשחק כי בדקתי באתר Can you run it? וזה מראה שאני יכול להריץ. הדבר הזה קורה לי במשחקים שגם פעם עבדו לי טוב מאוד אבל עכשיו קורה להם את אותו דבר כמו שקורה למשחק הזה. נ.ב. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע פתאום (אם זה שאני גולש באינטרנט או משחק במשחק) ואז מופיע מסך כחול עם דברים שכתובים בשפת BOOT. הנה המפרט מחשב שלי אני מקווה שתוכלו לעזור לי. operating System MS Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00GHz 39 °C Conroe 65nm …
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 3GHZ בשקע 775 עם 1GB DDR2 זיכרון הבעיה שיש אתרים שאני נכנסת אליהם והמעבד מראה על 70-100 אחוז מאמץ ושאני נכנסת למנהל משימות אני רואה שבקושי נשאר לי 100 מגה בייט פנויים זיכרון ! ( מתוך ה 1024 ) אני יודעת קצת לפרק ולהרכיב ויש לי עוד מחשב 478 ישן עם " אותו " מעבד 3GHZ רק שהL2 שלו זה 1 מגה קש ולא 2 אבל יש שם זיכרון פי 2 שזה אומר 512X4 DDR1 שתי גיגה זיכרון במקום 1 רק שהם עובדים במהירות נמוכה יותר 400MHZ השאלה אם אני ארגיש בהבדל ? אני יודעת ששניהם גאנק אבל מה עדיף מעבד טיפה חלש יותר וזיכרון גבוה או להיפך ? ועוד שאלה בקשר לאורך חיים של מעבד אני יודעת למשל ברכב שאם הוא נותן על הנייר " 60 כוחות סוס " אחרי 3 שנים בפועל הכוח סוס יורד בגלל המאמץ והבלאי של …
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע רעיונות למקור התקלה שהמחשב שלי חווה. תיאור התקלה: מיד כשמדליקים את המחשב מופיעים על המסך פיקסלים בכל מני צבעים. בחלון של ה-Boot כשרואים מידע על המחשב (עוד לפני שעולה מערכת ההפעלה) מתחלפות כל מני אותיות באותיות רנדומליות אחרות. מספר שניות אחרי שעולה ה-Windows (פעם זה לקח יותר זמן) המסך נהייה שחור לשניה, חוזר ל-Windows ומאותו רגע אי אפשר לעשות יותר פעולות כי הכל תקוע. העכבר עצמו זז ללא בעיה, אבל אם מנסים לפתוח חלון אז זה לא באמת עושה כלום. כל כמה דקות המסך שוב נהיה שחור לשניה ואז חוזר ל-Windows. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בחימום של המעבד, אבל מדדתי טמפרטורה באחת מהפעמים שכן הצלחתי להעלות את ה-Windows והיא לא הייתה חריגה (שניה אחרי שמדדתי הוא נתקע). חשבתי…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קודם כל אשאני מדליק תמחשב כתוב לי תשגיאה הבא וגם אני לא מצליח לפרמט יש 2 אפשרויות Earlier Version of windows.1 2.windows detup באפשרות הראשונה יש קו טענה שנתקעה בעמצה וזה רושםWindows could not start because the following file is missing or corrupt:system32/DRIVERS/pci.sysYou can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select ' r ' at the first screen to start repair." באפשרות השניה יש שגיאה רק אצל יFile: /&windows.~BT/windows/system32Q/winload.exe status: 0XC000000F ואני לא יכול לעשות כלום! עזרה? זה קרה פיתום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי להשתדרג וקניתי את המעבד הנ"ל, חיברתי אותו למחשב ובמשך יומיים המחשב עבד. אתמול הדלקתי אותו והבחנתי שהוא מתחמם (65 מעלות בביוס מרגע ההדלקה), בהתייעצות נאמר לי להדליק מבחן מאמץ כדיי לבדוק מה הטמפ' במאמץ. הפעלתי prime 95 ותוך 15 שניות הטמפ' עלתה ל85, היה ריח של משהו שרוף והמחשב נכבה, ומאז אי אפשר להפעילו. חיברתי מעבד אחר, ספק אחר, כ.מסך אחר - ועדיין לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? *עריכה : חיברתי את המעבד למחשב אחר והמחשב האחר נדלק, אז ככל הנראה הבעיה לא במעבד...
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
המערכת i5-2500 8gb 1333mhz gtx460 768mb ספק 520 antec המשחק כ"כ כבד שהוא לא אמור לרוץ חלק? שמתי הגדרות הכי גבוהות כמו בכל משחק, והוא לא רץ חלק האמת גם כשהורדתי זה לא הסתדר. יש רעיונות? ד"א cod wm עובד חלק על הגדרות הכי גבוהות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור הוא כזה יש לי לוח בן שבוע - gigabyte Z68 D7 B3 כשאני מנסה להתקין מערכת הפעלה כבר אחרי השלב האחרון של ההתקנה נותן מסך כחול פעם זה מופיע על שגיאה ששלושת הספרות האחרונות הן או 54 או 109 עכשיו הקטע הוא שאני הצלבתי את החלקים בדקתי עם שני כרטיסי מסך (gefroce 210 \ 480), שני דיסק קשיחים, שני סוגים שונים של זכרונות (1600\1333) CL7, שני מעבדים שונים (I5\I7) ואפילו עם שני דיסקים מקוריים של WIN7 ושני צורבים שונים ובנוסף הלוח מבודד על שולחן ולא במארז ביצעתי כבר עדכון לביוס לגירסא האחרונה וגם שינוייים בהגדרות התזמונים של הלוח ואפילו ללא שינויים בהגדרות הזכרונות יש למישהו איזשהוא רעיון לפתרון או שהלוח עצמו לא תקין למרות שהוא בן שבוע?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי BF3 BETA ושמתי לב למשהו מוזר... זה על HIGH והמשחק רץ לי על 50 FPS בערך אבל זה ממש מקרטע, ואם אני שם את זה על מסך קטן(בלי לגעת בהגדרות אחרות כמו רזולוציה) אז ה-FPS עולה ב-20 ואין בכלל תקיעות. אם אני משחק במסך גדול ואני מוריד את האיכות מ-HIGH ל-LOW אז עדיין זה מקרטע אבל אם אני מוריד את הרזולוציה אז זה הולך חלק מאוד. אבל מה שהכי חשוב פה זה מה שאמרתי מקודם, שבחלון קטן ה-FPS הרבה יותר גבוה מבמסך גדול... איך זה יכול להיות? GTX460 I5 760 4GB
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה חמורה לאור הפסקת חשמל אשר פגעה לי בכניסת הכרטיס רשת על לוח האם (gigabyte p55m-ud2 נאלצתי להפעיל את האחריות על לוח האם. הבעיה היתה שבחברה אמרו לי שאני צריך להביא את הלוח האם מפורק לגמרי ולקבל במקומו חדש וכך היה . אני פירקתי את כל החומרה והכבלים ולאחר ההחלפה גם חיברתי בעצמי. הבעיה היא שעכשיו לאחר שהווינדוס 7 עולה והכל נדמה שבסדר, לאחר כ-2 דקות המחשב נתקע לי התמונה מוקפאת ולמעשה זהו אין לי אפשרות לעשות שום דבר למעט RESTART או כיבוי דרך הכפתורים של המחשב. אציין, כי טרם שהמחשב נתקע אני מספיק ללכת למנהל ההתקנים ושמה הכל תקין. כלומר אין סימני שאלה ו/או קריאה. האם הבעיה יכולה להיות מהעובדה שכרטיס המסך אינו יושב טוב או המעבד לא הוכנס בכיוון הנכון ? האם יש אפשרות…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-