תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב שעבר שדרוג (החלפת לוח, זכרון חדש והארד דיסק חדש) התקנתי עליו חלונות 7 פרו, וכמה תוכנות הדרושות לי (אופיס, ויז'ואל סטודיו לדוגמא), וגם תוכנת צריבה starburn. כדי לחסוך צריבה של הויז'ואל סטודיו, הרצתי מתוך StarBurn כונן וירטואלי, שלכאורה עבד אך לבסוף הגרסה של הויז'ואל לא התאימה, ההתקנה נכשלה עם הודעות שגיאה. כרגע זו לא הבעיה, אלא העובדה שאני לא מצליח להסיר לגמרי את הכונן הוירטואלי שעליו יושבת התמונה של הויז'ואל, הוא ממשיך להפעיל אותו כאילו מדובר בכונן פיזי. האם יש פתרון לבעיה ואם כן מהו ? rMaNe
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפעמים מסכים כחולים על מערכת הפעלה ווינדוס 7. הם לא מופיעים קבוע אלא פעם בכמה ימים/שבועות. הורדתי את התוכנה bluescreenview וזאת השורה שהיא נתנה לי: 100911-36629-01.dmp 09/10/2011 09:01:40 MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020a2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+9fce2 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.17640 (win7sp1_gdr.110622-1506) 32-bit ntkrnlpa.exe+9fce2 ntkrnlpa.exe+a02b4 ntkrnlpa.exe+9ff69 ntkrnlpa.exe+24733f C:\Windows\minidump\100911-36629-01.dmp 4 15 7601 153,040 אין לי מושג מה זה אומר.... ואם העתקתי את מה שנחוץ כדי לדעת איך לסדר את זה... אודה לכם אם תעזרו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 של גיפורס WIN7 אולטמייט ,ובחצי שנה האחרונה יש לי קריסות במסך והוא מציג לי את ההודעה שבתמונה עשיתי עדכונים מאז ומתמיד וניתקתי אותו מהמקום והחזרתי וניקיתי את האיזור אבל שום דבר לא עוזר ,בדקתי בגוגל על הבעיה אבל לא מצאתי פתרון אפשרי וגם מה שמצאתי אפשרי בדקתי אבל לא עזר ,אני מודה לכם מראש על העזרה ומקווה למצוא את הפתרון במהרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי התקנתי לו WIN XP והיה לו כרטיס מסך טוב וכל המשחקים עבדו לו מצויין call of duty החדש אבולושיין וכו"ו שבוע שעבר מישהו התקין לו WIN 7 והתקין את אותם משחקים שעבדו מצויין עכשיו הם לא עובדים כלל מה יכולה להיות הסיבה ? אולי חסר לו קובץ ?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכונן היה תקוע ולא נפתח. כשלחצתי על הכפתור הוא היה מנסה להיפתח ולא מצליח, אז לחצתי עם סיכה ושחררתי אותו עם מברג. כשפתחתי אותו ראיתי שיש שם גומייה קרועה והוצאתי אותה. הכונן עכשיו לא מפתקד - הוא אמנם פועל אבל לא מצליח לקרוא כלום, והמגש שלו כרגע חופשי לגמרי - אני יכול לפתוח אותו בלי ללחוץ על הכפתור. האם הכונן הלך או שאפשר לסדר אותו?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב, ומאז יש לי בעיה: כמה זמן אחרי ההדלקה(לא קבוע), יש מין רעש של פצפוץ לשניה מהרמקולים, והמחשב קופא. הכוונה היא שאמצעי הקלט אינם מגיבים (מקלדת, עכבר). המסך אינו משתנה, קופא על המסך הקיים. לפעמים גם אנימציות ממשיכות לרוץ(כמו קבצי GIF) לזמן מסוים, לא יודע אם בלי הפסקה. מפרט: Gigabyte GA-MA69GM-S2H Amd Athlon X2 5600+ Geforce 8800GTS 512 Mb Kingston 2GB RAM (1GB*2) ENERMAX LIBERTY 400W Samsung Flashpoint F3 500GB לוח אם קודם: Asus m2n-e תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon II X4 640 Processor עם OC ל3.3 GHZ 460GTX 768MB לוח אם GA-MA78LMT-S2 System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אלו הטמפ' בזמן מנוחה(86 למעבד): ישנם הרבה נפילות FPS במשחקים,TF2 הוא עולה ל120 ויורד ל40 גם כשאני לא עושה כלום (מסתכל עם השמיים\רצפה) ובבטא של BF3 על הגדרות גבוהות הFPS נע מ15-25,וכשהם LOW מ25 ל35.כשלדעתי המחשב אמור להריץ תמשחק הזה חלק ברזלוצייה 1650-1080 של המסך שלי בזמן מאמץ: יש לי גם בעיה אחרת כשאני מתקין משחק הRAM עולה ל90-99% והמחשב איטי בצורה בלתי נסבלת וזה נשאר ככה גם לאחר שסיימתי את ההתקנה,וצריך לעשות ריסטרט. הנה תמונה של הטסק-מנג'ר אני מתקשה להעלות תמונות איך עושים את זה בפורום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום המחשב מתכבה פתאום באמצע העבודה כבר כמה ימים. אחרי הכיבוי אני מנסה להדליק שוב ואז המחשב נדלק לכמה שניות ומתכבה שוב. אם אני חוזר על הפעולה כמה פעמים המחשב כבר לא נדלק בכלל ומתחיל להיות הבהוב של נורת הדלקת המחשב. כדי להפעיל את המחשב שוב יש להוציא אותו מהחשמל ולהמתין איזה רבע שעה (אם מחכים פחות המחשב אומנם נדלק אך נכבה מיידית כעבור כמה שניות). הטמפרטורה של המעבד תקינה. מחיפש בפורום הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של ספק כוח. בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה). לפני שאני קונה ספק חדש רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לתופעה. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-