תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. מצטער שההדועה כפולה לא יודע כיצד להעביר לפורום הרלוונטי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, זאת הבעייה - קניתי לאחי הקטן מארז של צ'יפטק (DRAGON) וספק של ANTEC, כמדומני TRUEPOWER 380W. הבעייה היא שבאתי לחבר את הספק למארז, החורים של הברגים לא מתאימים. זאת אומרת החורים של הספק אנטק מכוסים ע"י חתיכת ברזל של המארז. יש מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, אז ככה, התקנתי לוח אם משומש של אסוס למחשב פנטיום 3 שבדיסק הקשיח שלו מותקנת מערכת הפעלה XP בגלל בעיות של "קפאון" המחשב כל הזמן, ללוח הקודם היה צי'ספט של VIA וללוח החדש שהתקנתי יש ציספט של ITI, לאחר שהתקנתי את הלוח החדש עלה רק ההרצה של הזיכרון והזיהוי של החומרה הקיימת (דיסק קשיח, צורב וכדומה) ולאחר מכן בלי הודעה כלשהי על תקלה, המחשב נתקע, לפני השלב של העלאת ה-XP! לציין כי ניתנת לי האפשרות להגיע לBIOS ולשוטט שם בלי שהמחשב ייתקע. דיברתי עם טכנאי מחשבים שמסר לי כי בגלל שהציפסט של הלוח שונה במערכת הפעלה של הXP נוצרת בעייה עם החומרה החדשה, מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים עם הלוח הישן ולשנות את התקן ה-IDE לסטנדרט ואז להתקין את הלוח החדש, העניין הוא שאין לי אפשרות…
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום עד היום בבוקר השתמשתי בכרטיס RX1300PRO והיום הוא החליט לשבוק חיים. קניתי את ה GF9600 ולאחר שהרכבתי אותו (פיזית) ואני מחבר אליו את המסך (חיבור DVI אין אחר על הכרטיס), המסך נשאר שחור מראה לי נודעה שהוא עובר למצב שמירת אנרגיה וכבה (המסך הוא LG 19"). ניסיתי לחבר את ה HD למחשב אחר ולהסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם וזה לא עזר. יש למישהוא רעיונות? בתודה מראש שלומי
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב1 בשלב מסויים של ההתקנת משחק מופיע הודעה YOUR SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED וגם הוא רושם שיש צורך להתקין שנית ומאוחר יותר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש מפרט של המחשב : מעבד 3G זכרון 1G כרטיס מסך NVIDIA 5200
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מותקנים אצלי דרייברים גרסת: כל פעם שאני מנסה להתקין גרסה חדשה זה כותב: Setup was unable to locate a detected device's PCI ID in NVAML.INF The Installation will be terminated. וזה קורה בכל גרסה יותר חדשה, לא אחת מסויימת... למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעייה בהתקנה של wxp home edition HEB. (דיסק מקורי). כאשר אני עובר את החלק של חילוק הכוננים והתקנת מערכת ההפעלה בכונן שאני רוצה ולאחר שהמחשב עושה את הריסט, אז במקום לעבור להתקנה של ה - xp (עם האנימציה), הוא מגיע לי לאותו מקום...Boot From CD. התקשרתי לטכנאים של KSP גם בסניף ראשון וגם בתלב אביב. האחד אמר שאני צריך לבטל את פונקצית ה - RAID והשני אמר שאני צריך לשנות את הסדר של ה - CDROM. עשיתי את שניהם, לא עבד. [מה שכן, כאשר ביטלתי את ה - RAID, אז לא הופיע לי Boot From CD, אבל הייתה בעייה אחרת...שכתבה שיש לי בעייה ב - disk hardware וכד' - החלפנו דיסק, לדיסק צרוב ולגירסא אחרת והייתה אותה בעייה]. ניסיתי לפרט פה כמה שיותר כדיי שבבקשה תנסו ותצליחו לעזו…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה רכשתי את המחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2GHZ 256 DDR RAM ASUS Gefore4 440mx 60GB WB חילקתי את הדיסק קשיח ל מחיצות והתחלתי להתקין את WINXP. כבר בשלב הראשון, כאשר ההתקנה מעתיקה את הקבצים במסך כחול, המחשב פשוט נתקע לאחר סיום העתקת הקבצים ועושה ריסט לבד, ומתקבלת ההודעה הבאה: TRAP 0000000D ============ GENERAL PROTECTION FAULT tr=0028 (ועוד הרבה "מידע" מסוג זה) מה לא בסדר? :-[
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש שאני הרכבתי. עשיתי כל מה שצריך, בתחילת ההתקנה הוא מעתיק המון קבצים ל-HD . ואז הוא אומר שצריך לעשות restart . כשאני עושה restart המחשב לא מצליח לעשות boot מההרד דיסק. בביוס מוגדר האיתחול פלופי ראשון, הרד דיסק שני, סידירום שלישי. ניסיתי להתקין גם windos98 אותו דבר אחרי האיתחול הוא לא הצליח לעלות. האם יכול להיות שזה משהו בהרד דיסק?? בבקשה תעזרו לי דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואחרי כל ההתקנות וכו' יש לי בעייה לדעתי עם כרטיס המסך. אני אצרף תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כי אני לא ממש מבין מה הבעיה ואיך לתאר אותה. 1. תמונה של מה שמופיע במנהל ההתקנים כבעיה 2. תמונה של מה שמופיע אם אני לוחץ על הבעיה 3. אני ממנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב בצורה אוטומטית (חיפוש אוטומטי) אבל אני מקבל הודעה שיש בעייה עם ההתקנה. מה עושים? על מה זה משפיע בכלל? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE L655-121 עם כרטיס מסך של AMD-ATI RADEON 5650. לאחרונה הורדתי דרייבר מאתר AMD במיוחד לכרטיס מסך הזה למחשבים הניידים אבל כשאני רוצה להתקין אותו הוא כביכול עושה התקנה לתקייה מסויימת אך בבדיקה התיקייה ריקה ובמנהל התקנים התאריך של הדרייבר נשאר של 2010. אני משתמש עם מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT. מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה? איך אפשר לעדכן את הדרייבר כמו שצריך? מדובר על דרייבר של ספטמבר 2011
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! התקנתי לאחי VISTA במקום XP ,הכל עובד מצויין ,מלבד הכרטיס קול Esi Waveterminal 192M . הורדתי דרייבר שמתאים לויסטה ,אגב ,הוא היחיד שיש באתר שלהם שכן תומך בויסטה אז אין הרבה אופציות. אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: Windows הצליח להתקין תוכנת מנהל התקן, אך תוכנת מנהל ההתקן נתקלה בבעיה כאשר ניסתה לפעול. קוד הבעיה הוא 39. מזה ? לא נתקלתי בזה בחיים.... אשמח לקבל תשובה בהקדם ,אני ממהר וצריך לחזור הביתה (פרוייקט סיום באנגלית יש לי על הראש :-\) תודה רבה מראש. ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-