תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה. אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות. ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר. בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז. מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה. לא הצלחתי לגשת אליהם כאש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי SSD מחברת ZHEINO ואני נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי אפשרות לעדכון קושחה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, וערב טוב. אז ככה - כבר בערך חודש שהמסך של המחשב ( CRT של Proview ) מתכבה מעצמו, ומשאיר רק את אפשרות הריסט, או כיבוי להדלקה מחדש (המסך מכבה את עצמו כביכול (כיבוי חלקי, הנורה מהבהבת) כדי לחסוך בחשמל אך הזזת עכבר, או לחיצה על כפתור במקלדת לא מדילקה אותו בחזרה. ישנה רק הודעה של NO SIGNEL. CHECK YOUR PC). לאחר הדלקה מחדש מקבלים את הודעת ה SEND\DONT SEND המוכרת , ושליחת דוח מובילה לדף זה: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/11/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=d31f1464-1022-4e8a-add6-d858bd61a58e ניסיתי את שתי האפשרויות. אני כרגע עובד עם הדרייברים האחרונים של 7.10 (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI) , גם הורדתי את האצת החומרה ל-0. המצב לא נפתר בשני המקרים. מה…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מצטער שזו פעם שנייה שאני פותח את התרד הזה פשוט זה היה ממזמן וניסיתי כמה דברים אפשריים לפי התגובות שהיו אז ועדיין הבעיה לא ניפתרת....(עידכנתי ביוס החלפתי את המודם הפנימי במודם חיצוני) הבעיה: מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) ד"א יש לי DFI Infinity NF4 Ultra ופורמט לא פותר לי את הבעיה........
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר שנים טובות החלטתי לפרמט את המחשב הישן שלי התקנתי במקום win me את win98se ופתחתי דף חדש הבעייה היא שהתקנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי לא מצליחה לי טוב אז ככה. על הכרטיס עצמו הציפ הוא של ati גם rage IIc כך גם היה הדרייבר לפני הפרמוט כמוכן יש מדבקה שאני חושב שאומרת שהמוצר נבנה על ידי HIS שאני יודע שיש חברה כזאת שמשתמשת בציפים של ati הורדתי דרייברים שונים במיוחד את זה של ati לכרטיס הספציפי הזה לפי הציפ ובהתקנה התוכנה סורקת את המחשב ולא מזהה את הכרטיס אני כרגע על רזולוציה של 640*480 ם 16 צבעים אנא הצילו אותי ותגידיו לי היכן אוכל להשיג דרייבר לכרטיס. דרך אגב הכרטיס נכנס בסלוט הagp.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח לא מזמן, ומאז הצורב די וי די לא עובד... הוא לא מופיע במחשב שלי, והוא בכלל לא מראה סימן חיים, כאילו הספק לא שולח לו חשמל. לפי דעתי החיבור שעשיתי לכוננים לא טוב, או שצריך לעדכן משהו.... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן (סלרון 900). לאחרונה מתוך 5 נסיונות הדלקה רק 1 מצליח. ב 4 הנסיונות האחרים המחשב מתחיל לבצע BOOT אבל נתקע (קופא) אחרי הופעת הלוגו של WIN-XP. ברגע שהמחשב מצליח לעלות הוא עובד נהדר. הוא גם קופא אם אני לא משתמש בו למשך כמה שעות. איך אפשר לדעת מה הבעיה? יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הזיכרון, כרטיס המסך ולוח האם תקינים ??? תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-