עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dodo,

בזמן משחק UNREAL פתאום המסך מחשיך וכתוב OUT OF RANGE מהי הבעיה? תגובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GamePad,

המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by manevra,

מפרט טכני: pentium 4 - 1.5Ghz 324 SDRAM geforce 2 300/400 PCpertner motherboard DVD SAMSUNG GIGA 40 WD GIGA 4 WD ____________________ כרגע מחוברים למחשב ארבע כוננים: מאסטר פריימרי WD40GB סלייב פריימרי WD4GB מאסטר סקנדריי CDRW YAMAHA 2200EZ סלייב סקנדריי DVD/CD-ROM SAMSUNG הבעיה היא אחת, הצורב מתגלה בתור CD ROM רגיל למרות שהשם הוא של הדגם הנכון כל הג'מפרים מסודרים נכון וכנל לגביי הצד האדום בכבל אחרת לא הייתי רואה את הכוננים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SEangel,

יש לי כונן DVD של AOPEN 10/40 ועד ביום הוא עבד מצויןץ היום (אני לא יודע אם יש לזה קשר) התקנתי עוד 256M זכרון, מאז המחשב לא מזהה אותו (הוא מזהה במקומו ג'יבריש). מה אפשר לעשות (אם בכלל)?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Soundman,

הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ot,

המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KRS1,

ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AlcHEMisT,

ההודעה המעצבנת :-\ הזו מופיעה כל פעם שאני מנסה לנגן סרט ב media player או ב divx player וכדומה, התוכנה פשוט נתקעת או נסגרת מעצמה ומציגה את ההודעה שיש בעיה בזיכרון הוירטואלי. חשוב לציין שאני יודע מה זה זיכרון וירטואלי (על הדיסק הקשיח) והעלתי אותו אבל הבעיה לא נפטרה. נתונים: זיכרון ה RAM במחשב הוא 256MB מסוג SDRAM . HDD MASTER 40G HDD SLAVE 10G מערכת הפעלה נוכחית XP PRO בעבר (אם אותה הבעיה) W2K PRO . ברירת המחדל כרגע ב virtual memory הוא: initial size - 384mb maximum size - 640mb חשוב לציין!!! שיש לי מספיק מקום פנוי על הדיסק הקשיח (למעלה מ 90%) וניסיתי לשנות את גובה הזיכרון הוירטואלי פעם הזיכרון הפיזי כפול 1.5 ופעם כפול 2.5 ואין שום תוצאה עדיין נתקע... אולי הבעיה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by StarMo,

אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TNT,

בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול ואז הלכתי לסיפרייה של הוינדווס ורשמתי WIN גם זה לא עזר. הוא טען כמה דברים ואז היתה את ההודעה הבאה לחצי שניה- Registry file was net found. Registry services may be inoperative for this…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקייי הכל התחיל היום בצהריים שפתאום המחשב החליט לעשות ריסטרט, טוב היה ריסטרט וחזרתי לעבוד רגיל אחרי זה המחשב שוב עשה ריסטרט רק שהפעם הוא נתקע אחרי הספירה של הזיכרון, ובפעם אחרת הוא נתקע בstarting up windows ....... וזה קרה כמה וכמה פעמים, יש לציין שבכל הפעמים שזה קרה המחשב לא היה באיזושהיא פעילות מיוחדת או עומס, אלא במצב רגיל.... אחרי זה גם המחשב נתקע לי פעמיים בווינדוס עצמו ושהפעלתי מחדש זה נתקע גם פעם אחת אחרי הספירת זיכרון ופעם שניה בהלעאה של הווינדוס.... אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לעשות סריקה של ווירוסים אבל שוב זה נתקע באממצע הסריקה.... בבקשה תעזרו לי זה מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה מראש תומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iyehuda,

לוח GA-7VRXP MX 2 200 64M מסך שטוח PROVEIW 0.25 לאחר כשעה שאני עובד על המחשב לפתע המסך מתחיל לרצד לא ממש קריטי אבל מאד מרגיז מה לדעתכם גורם הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lucky,

בבקשה יש לי באד סקטור וזה כולה על 23.000KB מה אני עושה????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NoName,

חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaysk,

אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ולהרכיב אותו לבד הבעייה שלי היא שאף פעם לא היה לי AMD תמיד היה לי INTEL ואני לא יודע איך AMD הוא נראה ואיך להרכיב אותו... אני לא אחד כזה שמסתבך ולמרות שזה לא נראה לי משהו מסובך, אני יכול להרוס משהו? אתם חושבים שכדאי לי? או שאני יתן להרכבה בחנות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by N N C,

אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NaDav.p,

ניקיתי קצת זבל מהמחשב וכהרגלי המטומטם (שאני לא יכול בלעדיו) מחקתי גם דבר או שתיים שאני לא יודע מזה... :-\ אחרי זה התחברתי לאינטרנט הפעלתי איזה שיר פתאום לא שומעים ... הפעלתי שיר אחר עדין לא שומעים ... עשיתי רסטרט אמרתי אולי לא יודע מה עדין לא שומעים... קיצר, בן הדברים שמחקתי היה משהו שהשם זה media load משהו כזה... מישהו יודע מזה? למה לא שומעים ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Delux,

אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.