תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם Antec 500W VP, אני מפחד שזאת עלולה להיות הסיבה שהמחשב שלי נתקע ומאתחל את עצמו כשאני משחק משחקים על הגדרות של אולטרה. מעבר לזה, מישהו יודע במקרה מה אני יכול לעשות כשאני נתקל ב DCOM event ID 10016 error והאם יש איזשהו סיכוי ששני התקלות קשורות אחד לשנייה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו... C2D E8400 GIGABYTE EP45-UD3L OCZ 2X2GB DDR2 WD 500GB HEC 500W PSU כשהגעתי הביתה וחיברתי הכל ולחצתי על כפתור ההדלקה (מאחור העברתי את המתג למצב 1) שום דבר לא קרה. בחריצי האוויר של הדלת בצד לא רואים כל סימן חיים ושום נורת חיווי שיש ללוח מתח אינה נדלקת... אני לא פותח את המחשב כי יש מדבקה שאומרת שהסרתה תפגע באחריות. האם יש משהו שאפשר לבדוק כרגע או שעלי רק לחכות שיהיה לי זמן (אני בצבא) וללכת איתו שוב לחנות שיתקנו? עוד שאלה, אני מעוניין לחבר למחשב החדש שני דיסקים קשיחים ישנים. זה אומר שבגלל המדבקת אחריות אני לא יכול או שמה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל פעם שרוצים לסגור את המחשב צריך להוציא גם את התקע מהחשמל הכול טוב ויפה נכנסים להתחל כיבוי וכו המחשב נכבה אך אם לא מוציאים את התקע מהחשמל אז בפעם הבאה שרוצים להפעיל אותו הוא לא פועל אני יודה למישהו שיעזור לי אני כמעט בטוח שהבעיה זה לא הספק אלא משהו עם כפתור הכיבוי וההתחלה כי הוא לא פועל בזמן האחרון
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. נתון: ספקית 014, תשתית הוט 100MB עם מודם HOTBOX-1 וראוטר של TP_LINK ARCHER VR600 איך לחבר אותו למודם של הוט ולהגדיר רשת אלחותית? כרגע: - מבחינת הוט וספקית יש אינטרנט והוא תקין - יש זיהוי של רשת על שם ראוטר אך ללא גישה לאינטרנט ראוטר במצב WIRELESS MODE איזה הגדרות צריך לתת לו בכדי שתהיה גישה לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני לא נוגע במחשב אחרי 20 דקות המחשב נתקע ואי אפשר לעשות בו כלום ובגלל זה אני לא יכול להשאיר את המחשב להורדות בלילה מפרט: מעבד:p4 2.4 זכרון:mb 256 400mhz כרטיס מסך: powercoler radeon9600pro לוח אם:intel d845gebv2 ספק:ג'נרי 280w בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש, עכשיו אני בשלבי התקנות והגדרות. הדבר הראשון שעשיתי זה להגדיר בדיסק מחיצה מיוחדת למערכת ההפעלה. מכיוון שהוא הגיע עם windows 7, ניסיתי לבצע את החלוקה של הדיסק עם הכלים של מערכת ההפעלה. הבעיה היא שהכיווץ המקסימלי שהיא היתה מוכנה לבצע עבור המחיצה בה יושבת מערכת ההפעלה היא למחיצה של 250GB, לי אישית זה נראה גדול מידיי, לכן הורדתי תוכנה וכיווצתי אותו ל - 80 GB. כרגע אני לא רואה בעיה עם פעולת המחשב, השאלה היא, האם הפעולות שלי לא יפגעו הפעולת המערכת בעתיד? מה הגודל המינימלי המומלץ כדי לעבוד עם המערכת? מדובר על WINDOWS 7 עם 64 ביט (גודל הדיסק המקורי הוא 50 GB) יש לי דיסק שהיה במחשב הישן שגודלו 500GB, הייתי שמח להפוך אותו לדיסק נוסף במחשב או דיסק גיב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, תסלחו לי אם הנושא לא מתאים לפורום הזה, אבל לא ידעתי לאן לשייך אותו. יש לי ספק גנרי (נראה לי 400W) על המחשב הבא: P4 2.8 Prescott + קירור זלמן 7000Alcu 1024 מגה זכרון (4*256) לוח אם MSI PT880 VIA Chipset VT8237 כרטיס גרפי Nvidia FX 5200 דיסק קשיח סמסונג 120 מגה SATA דיסק קשיח מקסטור 200 מגה SATA צורב דיסקים רגיל CDRW שני מאווררי 80cm מאז שהוספתי את הדיסק של מקסטור, אני מקבל מדי פעם מסכים כחולים. כמה פירמוטים לא עזרו, ויש לי הרגשה שהספק שלי אולי הוא הגורם לכך. האם הספק הגנרי שאצלי אמור ויכול להחזיק את המערכת שלי, או שכדאי להחליף אותו במשהו יותר יציב? אני חייב לציין שאני לא מבצע שום OC על המערכת. אם להחליף אותו, האם הספק הבא יהווה תחליף טוב? http://www.noacomp.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מחשב חדש בן 3 ימים , המפרט בצד. יש לי בעיה מוזרה של רעש/זמזום מכרטיס המסך כאשר אני לדוגמא מנסה להפעיל את משחק הדמו שקיבלתי עם הכרטיס ( Spellforce 2 ) וגם ישנה אותה בעיה בתוכנת 3dsmax בהזזה של אובייקטים הכרטיס מזמזם. חשבתי שזה עניין של דרייור עדכני והתקנתי כמה מהם אבל עדיין אותו הזמזום.. הדרייברים שניסיתי הם אחד של הדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך ( לא זוכר גרסה ) השני הוא: WinXP_9424 השלישי - 162.18_forceware_winxp_32bit_english_whql. והרביעי - 163.71_forceware_winxp_32bit_english_whq כמו שציינתי עדיין מזמזם לי הכרטיס ??? , האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? הערות פתרונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה.
-
- 18 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
העברתי דיסק קשיח בנפח 1TB של סמסונג למחשב חדש שהרכבתי. המחשב מזהה אותו והכל בסדר אבל כל פעם קופצת ההודעה הנ"ל. הרצתי סריקת דיסק מלאה (זאת שלוקחת הרבה זמן...) ולא נמצאו שגיאות. בנוסף, הצלחתי לגבות את כל החומר שהיה עליו ומדובר בהמון חומר, הוא היה כמעט מלא. יחד עם זאת, כבר קרה לי פעם או פעמיים שהמחשב עלה והוא לא זיהה את הכונן - לא בביוס ולא בווינדוס. כרגע הוא מזהה אותו ועובד באופן מלא. מה זה יכול להיות? קראתי כל מיני דברים על S.M.A.R.T שאולי קשורים אבל לא כל-כך הבנתי מה לעשות. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי היום את ה-2080 SUPER של אסוס שקיבלתי מאמזון. וכשהדלקתי את המחשב לא ראיתי פלט במסך אפילו בביוס. הכבל שאיתו חיברתי (הוא היחיד כרגע) הוא DP בגרסא 1.2. לצערי אין לי כבל HDMI בשביל בדיקות. המסך הוא 4K של סמסונג 27 אינטש מלפני 5 שנים. יש בו HDMI 1.4 ו-DP 1.2. עם הכרטיס הקודם 970GTX המחשב עובד תקין,אם אני רוכש כבל HDMI 2.0 ומחבר לכרטיס החדש המסך יציג לדעתכם? או לחילופין, מה הייתם עושים?
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
:'( עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכן עשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדש ראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם??? המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'( מפה הורדתי את הביוס http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-