עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אין לי כונן חיצוני. האם ניתן להעתיק את תוכן התקליטור לדיסקאון קי ומשם לעשות בוט?(האם זה תלוי אם מדובר בדייסק מקורי או אם לאוו?) אשמח לתמיכתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by a_a_aa,

ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Shak83,

בזמן האחרון יש לי מסכים כחולים שקוראים באקראי רובם ATIKMPAG.SYS חיפשתי ברשת ונאמר שפשוט צריך לעדכן את הדרייבר אבל זה עדיין חוזר על עצמו אפילו אחרי עדכון, כמו כן זה מלווה גם ב-artifacts + display corruption על המסך גם במסך של ה BOOT. יכול להיות שזה בעיה של חומרה? המפרט: Core 2 Duo E8500 3.16ghz 4GB Ram Radeon HD4870 512mb HEC Cougar 550W win7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום יש לי מחשב ישן המכיל את החומרה הבאה, ורציתי לדעת למה אני לא מצליחה להתקין עליו OS X64 CPU Intel® Pentium® Processor E6300 2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 MothaBoaD ABIT IL9 PRO http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 . If It Matters The GPU On It Is GeForce 9500GT Anyway אז ככה לפני כחודש סיימתי קורס של תחזוקת מחשבים, ואוטוטו אני אמורה להתחיל MCITP. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש יותר (מבוסס I5K), וחשבתי לעצמי שיהיה יותר נוח להשתמש במחשב הישן ל MCITP. ניסיתי להתקין עליו את WIN7 X64 והמחשב הודיע לי שאינו י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by volcanhost,

שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  10. אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום רב, היה ברשותי כרטיס מסך GT9500 שיום אחד החליט שהוא לא עובד וכתוצאה מכך הנורה של המסך הבהבה ונאלצתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה של הלוח אם שעבד בלי בעיה עם אותו הכבל... ישר הבנתי מהסיפור שהבעיה זה הכרטיס מסך שהלך והלכתי לקנות חדש... הבאתי היום את הHD6450 שכשחיברתי אותו עלה והכל טוב ויפה + התקנתי את הדרייבר החדש שמתאים לו מהאתר של AMD, אך אחרי שעשיתי ריסט שוב חזרה התקלה!!! הנורה של המסך הבהבה והמחשב עלה כרגיל ולא נתקע (אפילו שמעתי את הטעינה של הווינדוס)... מפה הבנתי ש: א'. כנראה שלא הייתי צריך להחליף את הכרטיס מסך, הבעיה היא אחרת... ב'. שאני צריך דרייבר יותר ישן... ג'. צריך לבדוק את הספק כח, ואכן החלפתי לאחד חדש שהיה לי בבית ועדיין אותן הבעיות אז שמתי דרייבר י…

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by yuri20,

שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. ישלי תמחשב 3 וחצי חודשים הקירור של המעבד מלא באבק ואני רוצה לנקות אותו יסודי.... אני לא מחליף גוף קירור אני רק מוציא את החלק הזה בשביל לנקות אותו מאבק.. צריך למרוח משחה טרמית?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  15. למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. לא כל כך יודע איך לתאר את הבעיה אבל המסך קופץ ומרצד אם זאת המילה, בזמן שאני גולש בדפדפן וצופה בסרטים כל זה קורה רק שהדרייבר מותקן. כשאין דרייבר התופעה לא קיימת. מדובר ב HD 5870

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח שגיביתי עליו כל מיני דברים. בפעם האחרונה שהשתמשתי בו, ניתקתי אותו מהמחשב בלי לעשות eject. עכשיו, כל פעם שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני מתבקש לעשות פורמט. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה על הדיסק קשיח? זה ממש חשוב. שבת שלום, levelone.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by _DavidB,

לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום, אחי שם במחשב שלו סיסמא ושכח אותה לכן הייתי צריך לאפס אותה (לא היה לי כוח להשתמש בטייבלס) הורדתי תוכנה מאתר הורדות מוכר שנחשב אמין (לא אגיד את השם אבל הוא אמין). שחזרתי את הסיסמא בינתיים מעולה, פתאום אחרי שהמחשב עשה ריסטרט אחרי השחזור סיסמא הוא הראה לי משתמש חדש בשם Administrator (למי שלא הבין יש לי עכשיו שני משתמשים פעילים). מאז יש לי בעיות באינטרנט האינטרנט איטי (ממש איטי במיוחד במשחקי מחשב). לאחר שהבאתי את חבר שלי שמבין רוסית (התוכנה ברוסית) הוא אמר לי שכתוב שם שזה מתקין לי וינדוס חדש על המחשב. למישהו יש שמץ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו / מוחק את המע' הפעלה או הדברים שהוא עשה? קראתי את הספר של מארק משהו ב0day עם systeminternals לא מצא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by satlan1,

היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הראשי של המחשב הוא לא עושה את הצפצוף של ההתחלה ולא נדלק המסך פתחתי את המחשב ובדקתי עם הכול מחובר והכול נראה סבבה אבל המאוורר של המעבד מסתובב ממש לאט. מה אפשר לעשות? כמו כן יש כבל 4 פינים ליד המאוורר של המעבד כאשר אני מנתק אותו המאוורר עובד מהר אבל הנורה של הכרטייס מסך דולקת כאילו חסר לו משהו בדקתי עם כרטיס מסך אחר וזה אותו דבר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.