עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by talmAn,

אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by Mamimo,

טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  3. תראו במשחב שלי יש 3 כוננים כונן C 20 מגה כונן F 10 מגה כונן G 10 מגה ביחד זה 40 מגה מתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C) והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0 ופיצלתי אותו ל3 עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחד אני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות) ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש... מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי את SP2 אז בוינאמפ מראה לי את איכות השיר כול פעם משתנה בין 192 ל360 כול שניה שת ישניות זה מעצבן זה מוריד לאללה את איכות השיר אולי בגלל שהדרייברים התאימו לSP1 ולא לSP2?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by pc100,

בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by tirnanog,

המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by dani,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000+ ולוח אם EPOX EP-8KDA3J NfORCE 3 250GB ATHLON 64 נראה לי שהבעיה בזכרונות - ? DDR 400 512MB Kingmax BGA? כי כשאני מעלה את ההתקנה של הווינדווס (אחרי שאני בוחר גודל למחיצות) פתאום אני מקבל מלא צבעים ושטויות על המסך וגם כזה את האות A באלכסון למטה או משהו כזה על כל המסך יכול להיות שזה בגלל בעיות תאימות?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום. אחי קנה מסך חדש מדגם LG FLATRON L1515S (דק - למי שלא מכיר), וכשהוא מחבר אותו למחשב, מתקבלת השגיאה שבכותרת. כרטיס המסך שמותקן במחשב הוא ATI RADEON 9200. מערכת ההפעלה Windows XP Pro SP2, אבל בתופעה קיימת גם כשמדליקים את המחשב (במילים אחרות - גם לפני עליית מערכת ההפעלה), כך שלא נראה לי שזה קשור למערכת ההפעלה/דרייבר. אז בעצם השאלה שלי היא: למה זה כן קשור?? יש לציין שהמסך עצמו עובד טוב במחשב שלי (אני כותב בעזרתו עכשיו ). לי יש כרטיס מסך מיושן יחסית של NVIDIA RIVA TNT2. מישהו נתקל? יש איזה 'טריק' שאני לא יודע עליו שיגרום לזה לעבוד, או אולי משהו בכרטיס מסך לא תקין? ??? בתודה מראש, רונן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by generalA,

מישהו יכול אולי להסביר לי מהו ויוו ואיך לעזאזל ניתן לנצל אותו. שאלה נוספת... התקנתי למישהו מחשב אצלי בבית עם מקלדת רגילה של קוואנטום. כאשר באתי להתקין אצלו שיש לו מקלדת סופר משוכללת של חב' מאוד לא מוכרת המקלדת לא עבדה כמעט בכלל והיתה נוררררררא איטית בוורד למשל. ובמשחקים החיצים לא הגיבו ובאופן אקראי בהפעלה הוא רשם keyboard error press f1 מה לעזאזל הפרובלם????

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by ori24,

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  17. אהלן. לחבר שלי נדפק ההארדיסק. עד כדי כך שאפילו שמחברים אותו למחשב אחר כסלייב לא ניתן לקרא אותו. הטכנאי אמר לו שההארדיסק נדפק ו...שהוא מחליף לו גם את הספק שלדעתו אחראי למצב (כמובן שצריך לשלם על כך...). האם ידוע לכם על מקרים כאלו? אני לא מתכוון בתאוריה אלא ממש מעשית, האם יכול להגרם נזק כזה רק ל HD מהספק, בעוד כל הלוח מתפקד מצויין ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 8-Ball,

היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  19. שלום שאני מפעיל את המחשב שלי המחשב מקבל חשמל והכל, המאוורר של המעבד עובד ההארדיסק מרגישים שהוא עובד, הכרטיס מסך עובד עם המאוורר שלו בקיצור הכל עובד גם הכוננים, הבעיה היא שהוא מקבל מתח אבל המחשב לא עולה, כאילו אין תמונה במסך והנורה של העכבר לא נדלקת כמו בכל הפעלה של המחשב. אין לי מושג מה הבעיה כבר, בדקתי הכל, כרטיס מסך, מסך, הארדיסק, כולם טובים מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק? או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by adiomri,

יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by Idan-h,

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם.. היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים. בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו. אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון! מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה? אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס? או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת? א…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  22. אהלן אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz ) Gigabyte GA-7VTX-H Micron 256mb ddr 2100 (PC2100) היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro ואני רץ על ווינדוס XP. טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו. עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא: http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg (ניתן לציין כי הארור בא על רק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by itaysk,

היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by itaysp,

יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  25. אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 6 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.