עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arield,

שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!

2. כבר בערך חודש שמופיעים לי מסכים כחולים. בדרך כלל זה בזמן משחק (StarCraft II, Battlefield 3) המחשב "נתקע", נופל ומופיע מסך כחול. זה לפעמים קורה, ויכול להיות אחרי רבע שעה משחק וגם אחרי שעתיים. (בדרך כלל אחרי טעינה של שלב\מפה). התקנתי לפני כמה ימים את Call of Duty Modern Warfare 3 ובמשחק הזה המחשב תמיד נופל אחרי רבע שעה של משחק בערך. זה קורה גם לפעמים בפוטושופ. ניסיתי למחוק את Catalyst (התוכנה\דרייבר של ATI), נכנסתי ל SAFE MODE ומשם הרצתי Driver Sweeper, מחקתי את כל מה שתחת ATI, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הגירסה האחרונה של Catalyst שמותאמת לכרטיס מסך שלי. ניסתי לעדכן גם DRIVETX. זה לא עזר. יש עדין נפילות. הרצתי בדיקה של הכרטיס מסך ב FurMark והכרטיס פועל טוב ומתיצב על טמפרטור…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by AmiTosT,

היי, קרתה לי בעיה כלשהי עם המקלדת, נכנסתי לביוס לשם פירמוט והתקנת ווינדוס 7 מתוך boot device אחרי זה שיניתי את הבוט לUSB שיש עליו את המערכת הפעלה ואז עשיתי SAVE וזה הפעיל את המחשב, אחרי זה נתקע לי על מקף תחתון(_) שרק מהבהב, אז עשיתי הפעלה מחדש ושוב נכנסתי לביוס והחזרתי להגדרות הקודומות, ואז זה הפעיל רגיל את המערכת הפעלה XP והגי לשלב הסיסמה של המחשב, מאז המקלדת לא עובדת, אבל רק שמה זה לאא מקליד מספרים ומתי שאני לוחץ על אותיות זה עושה צפצוף, המקלדת עובדת רגיל בביוס.. אבל שהמערכת הפעלה עולה היא לא עובדת, והחיבור הוא לא USB זו מקלדת ישנה. מה לעשות?? אני רוצה כבר לפרמט ולהתקין ווינדוס 7:S תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן. ברשותי מחשב עם מעבד AMD 3000 ולוח אם של ג'יגהבייט MA785GMT-UD2H הוא אצלי כבר יותר משנה ולעולם לא עשה בעיות. היום חזרתי הביתה והדלקתי אותו , הבעיה היא שהמסך לא הראה כלום (הוא המשיך להבהב כאילו המחשב כבוי בכלל) והלוח אם התחיל לעשות צפצופים. בדקתי קצת בחוברת של הלוח אם וראיתי שהרמקול הקטן הזה שעושה לי את הצפצופים מגיע מהfront panel header ומכאן אני לא בדיוק יודע מה לעשות. הדבר היחידי שאני יכול אולי לחשוב עליו זה שאתמול הכנסתי לחדר תנור חשמלי , אבל לא היה שום קצר , והמחשב פעל אתמול כמה שעות עם התנור הזה וגם היום בלי לעשות שום בעיות (גם שכמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים וגם הלדים פועלים - אם זה קשור בכלל). יהיה מגניב אם תעזרו לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני מנסה לחבר אוזניות לפאנל הקידמי (לוח אם אינטל DH67BL - דרייברים של realtek). כאשר אני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי אין זיהוי אוטומטי שהן חוברו, בעוד בחיבור מאחור, כן קיים זיהוי. בבדיקת סאונד בתוך התכונה של realtek, הסאונד נשמע מצוין, אך השמעת מוסיקה מכל מקור נשמעת רע מאד ובווליום נמוך מאד. ההרגשה הנה של הגדרה שגויה כביכול, אך בצעתי reset להגדרות (ולא שנגעתי בהן בעבר) בכל מקום שמצאתי. יש למישהו מושג כיצד ניתן לשמוע מוסיקה כמו שצריך באוזניות בפאנל הקידמי. (למען הסר כל ספק בפאנל האחורי, השמיעה באוזניות מצויינת וכך גם בתוכנת הבדיקה של realtek בפאנל הקידמי). המון תודה!

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  7. אני משחק ברשת ולפעמים אני משחק שעות ועובד תקין, לפעמים אחרי חצי שעה נותן מסך כחול. בדקתי זיכרון, פעם נופל אחרי 6 דקות ופעם רץ לילה שלם תקין (זכרונות כבר הוחלפו ואותה תופעה נשארה) דרייברים עדכניים של החומרה, ביוס עודכן. אין אוברקלוקינג כרטיס מסך 560GTX עבר בדיקות מאמץ שעות על גבי שעות בלי בעיה (FURMARK, OCCT, PRIME95 וכו...) יש לכם רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. הQ-Flash לא נותן לעדכן לשום גרסה מעל FF ששוקלת יותר מ1MB. מחר צריך להגיע עלי מעבד חדש שדורש גרסה FH1 ומעלה. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  11. שלום רב, ניסיתי להתקין הארדיסק חדש, חיברתי את כל החיבורים, הדלקתי את המחשב והתצוגה הפכה למשובשת(ראו תמונה). ניסיתי לנתק את כל ההארדיסקים, לנסות כל פעם סטיק זכרון אחר, הוצאתי וניקיתי את כרטיס המסך(8800GTS), וכלום לא עזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור. תודה! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by a3x,

שלום לכולם, יש לי איזשהי בעיה מוזרה במחשב של אח שלי, E7500, כשאני מתקין עליו Windows 7 64bit, הוא מתקין אותו והכל בסדר, מסיים את התתקנה עובר את האיזור של הכנסת ה-Cdkey והשם של המחשב, לאחר מכן הוא עושה Restart, ואז עולה מחדש ומגיע לנקודה שרשום "Starting Windows" עם הלוגו של Microsoft, אך כאן הוא פשוט לא זז, ניסיתי במשך 5-10 דקות, אחר כך אפילו השארתי אותו לילה שלם כי נאלצתי ללכת לישון ,הוא פשוט נישאר באותו המצב. הקטע המוזר, שממה שאני יודע מדובר רק על 64ביט, וה-32ביט עבד כמו שצריך...מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה? ויותר חשוב אפילו כיצד לפתור את הבעיה הזאת? אם אני לא טועה, זה לא משהו חדש שפתאום קרה, נדמה לי שניסיתי כבר בעבר להתקין על המחשב הזה 64ביט וזה עשה סוג של בעיה, …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tzooka,

הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.

15. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by Life_SyStem,

המחשב שלי כמעט תמיד עובד, וכשהוא לא עובד הוא על מצב שינה. כבר תקופה ארוכה שמתי לב שכאשר המחשב נמצא במצב שינה ארוך, ואני מנסה להעיר את המחשב. המחשב פשוט נדלק וקופא. המחשב נדלק אך המסך לא. ולא ניתן לעשות ריסט או כיבוי רגיל ורק כיבוי הספק של המחשב ידנית מאפשרת לי לעשות ריסט. למישהו יש מושג מה הכיוון של הבעיה? תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

18. Started by RGod,

שלום לכולם יש לי בעיה של מסכים כחולים שלא ניפתרים : הנה הקבצים הבעייתים לפי BLUE SCREEN VIEW : netio.sys, ndis.sys ,pacer.sys ,tcpip.sys ,wanarp.sys ,vsdatant.sys ,ntkrnkpa.sys, halmacpi.sys epfwwfpr.sys כל זה בקובץ אחד הזוי לגמרי חח ,אני ינסה לעדכין דרייברים חדשים לכרטיס מסך נראה מה יהיה ,בכל מקרה אין קבלים נפוחים בלוח או בשום מקום אחר ,המחשב מקורר כמו שצריך ,דיסק קשיח תקין כנל זיכרון . מחכה לעצות תודה

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by dr70,

יש לי הארדיסק מהדגם שמופיע כאן: http://kst.co.il/Product.asp?productid=50 את ההארדיסק יש לי כבר קצת יותר מ-3 שנים (כך שהאחריות פגה). המחשב שבו היה ההארדיסק התקלקל. כדי להוציא ממנו נתונים השתמשתי במתאם שניתן למצוא בדרך הבאה: להיכנס לאתר של ksp, שם לבחור חנות (לא משנה איזה) משם להיכנס למעלה ל"קטלוג מוצרים". אחר כך בצד ימין להיכנס ל"כבלים מתאמים ובקרים" משם ל"מתאמים usb" ואז רואים אותו בשני מסוף הרשימה. בפעם הראשונה הכל עבד וראיתי את הדיסק. בפעם השנייה, כשחיברתי אותו הוא נפל לי מגובה של כחצי מטר. מאז כשאני מחבר אותו הוא משמיע קולות פאק פאק (סליחה על הביטוי לא הייתה לי דרך אחרת לתאר). זה בערך הצליל. המחשב מזהה אותו (הוא נותן לי אפשרות של הוצאה בטוחה שלו) אבל בסייר של ה-Wi…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by pooki_1,

שלום לכולם, לאחרונה הדיסק הקשיח החל לעשות לי כל מיני בעיות, כבר כמה זמן שהוא קצת דפוק והווינדואז זורק לי הודעות על שגיאות בדיסק, האחריות פגה מזמן וגם יצא לי לבדוק אותו עם כל מיני תוכנות בזמנו שאישרו את החשש שלי בקשר לקילקולו. כמובן שהכל מגובה כבר מזמן כך שאין חשש לאיבוד מידע יקר ערך וכו' השאלה היא כזאת: האם כדאי לקנות דיסק קשיח חדש (כאילו ברור, אבל יש המשך) ולחבר את שניהם בRAID (אם עוד משתמשים בדבר הזה, אני קצת לא מעודכן), כמובן שמערכת ההפעלה צריכה להיות על התקין נכון? או פשוט להיפטר ממנו אחרי שאני קונה חדש? כמו כן, האם אני יכול לחבר את החדש, להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשאיר פה את הקלוקל מחובר, שיכיל כל מיני שטויות ודברים זמניים עד שהוא יתפגר סופית? אולי יש עוד הצעה ש…

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  22. פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by dudubitn,

שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by YairGOW,

יש לי 4GB של RAM מותקנים במחשב, אך כתוב לי שרק 2.99GB ניתנים לשימוש. יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, דרך אגב. אפשר איכשהו לגרום לכך שיהיה ניתן להשתמש בכל ה4GB?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. שלום לכולם, אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור אין לי כל כך מושג בדברים האלה. קניתי מחשב נייד חדש לפני שלושה חודשים מארה"ב Bestbuy, אתמול בערב כאשר רציתי לחבר את המחשב למערכת סראונד חיצונית שיש לי בחדר. כפי שאני עושה מידי יום, הפעם אחד הרמקולים החיצונים לא הגיב. הוצאתי את הכבל של הבננה שמחובר לסאב, ככל הנראה כבל האדום נגע בכבל השחור ושמעתי פיצוץ קטן. (הקצה השני היה עדין מחובר ללפטופ). נכון לעכשיו אין לי קול במחשב, ואם אני מכניס אוזניות שומעים צפצופים. 1)האם אני יכול לתקן את זה בארץ? אם כן איפה? 2) האם נשרף לי כרטיס הקול של המחשב, או חלק קטן בלוח האם שניתן לתקן? אני יודע שיש לי ביטוח, השאלה אם באמת כדי לי לשלוח את המחשב לארה"ב, ולא לדעת מה קורה איתו למשך זמן ארוך. או פשוט …

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים