תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים חדשים למחשב. שקניתי מtms מאוורר של אינטל אמרו לי פה בפורום שיש עליו משחה טרמית. אך בtms הביאו לי מאוורר יותר טוב של zalman כי נגמר להם האינטל מקורי במלאי. עכשיו לשאלה,האם על המאוורר או המעבד שלי יש משחה טרמית והאם אפשר להרכיב אותם ללא?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-6 של amd עם לוח של אסוס a8n5x הוא כבר חצי שנה עושה לי בעיות עם ההדלקה פעם מעלה תווינדוס ופעם לא. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות יותר בעיות וממש נתקע איך שאני מדליק אותו לקחתי אותו. לטכנאי ושם לי כרטיס זיכרון חדש ואמר שהמחשב עובד טוב ושוב כמובן שאצלי בבית לא עובד כמו שצריך יש מצב שהלוח אם הלך , גם ממזמן המאוורר הקטן ששמה לא עובד עליו .. הוא גם חטף איזה מכת ברק והחלפתי לו ספק... יש למישהו רעיון למה הוא נתקע ככה במסך שהוא אומר לי ללחוץdel כדי להיכנס לsetup?? ואם זה הלוח הלך יש פה מישהו שמוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים חוויתי מספר פעמים BSOD, בזמן הרצת משחקים במחשב (FIFA12+BF3). ההנחה הראשונית שזה בגלל טמפ' - הרצתי PRIME95 ובאמת אחרי 2 דקות - ואכן קריסת BSOD. ליתר בטחון בדקתי באמצעות BlueScreenView, ונראה שזה BUG CODE 0x00000124 = חומרה. עכשיו השאלה היא בנוגע לטמפ' המעבד שלי AMD Athlon 2 X3 435 (היה על 3.45Ghz הורדתי אותו ל-2.9Ghz עד יעבור זעם). בביוס, במצב IDLE כתוב 80 מעלות מצד שני, ב-WIN, גם כן במצב IDLE באמצעות CPUID כתוב 63 או 70 (איזה מהם נכון בתוכנה)? ראו בתמונה אז מה הטמפ' הנכונה? זה 63 או 73 או 80 (בביוס) !?!? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בפתיחה האור בכפתור ההדלקה מהבהבים והאורות הקטנים שליד המשטח מגע מהבהבים אבל המחשב לא נידלק גם שהוא דולק הוא מכבה את עצמו לבד מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? בתודה קרירין
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שמתי לב שטמפרטורת הSYSTIN שלי היא בסביבות ה85-90 מעלות צלסיוס: אין לי מושג מה זה הSYSTIN הזה בכלל, והאם הטמפרטורה נורמאלית או לא.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תופעה מוזרה במחשב (זה לא משהו חדש אבל חשבתי שהגיע הזמן שאני אשאל), המחשב שלי קופא לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת, לפעמים זה תוך כדי משחק לפעמים זה בגלישה באינטרנט ולפעמים זה סתם כשהוא עובד ברקע (כלומר אף אחד לא עובד עליו). בקופא הכוונה היא שאני לא יכול לעשות כלום, גם לא CTRL -ALT -DEL . המחשב פשוט לא מגיב ואני חייב לכבות אותו דרך לחיצה על restart או לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. אין לי תוכנה שרצה ברקע שגורמת לבעיה הזאת ויותר מזה. זה גם קרה לי במחשב הישן שהיה לי. מאז החלפתי מחשב, מודם, מיקום של המחשב בבית, קניתי ספק כח שידע להתמודד גם עם שינויי מתחים (חשבתי אולי זה קשור). בדקתי את החום של המעבד וזאת לא הבעיה, עשיתי מיליון בדיקות של חומרה וניתקתי כל פעם משהו אחר…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , הדגם של הלוח אם שלי הוא MS-7267. איפה אני יכולה למצוא דרייבר לכרטיס קול? המערכת הפעלה היא של וינדווס 7. תודה.
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-