תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב Samsung CD-R/RW SW 224B ואני משתמש בתכנה Nero 6 בכל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק תמונה (burn image) זה פשוט לא נותן. תהליך הצריבה נמשך עד 100% אבל אז זה כותב לי הודעה משהו כמו "burn underrun was avoided 2 times" ואחר כך כותב שהצריבה בוצעה בהצלחה (למרות שאין כלום בדיסק ואז אני נאלץ לזרוק עוד דיסק לפח). אז אני פשוט חייב לדעת מה הבעיה האם זה הצורב או הגדרות בנרו? האם אני צריך דרייבר או משהו לצורב שלי? אם אני צריך דרייבר בבקשה תביאו לי קישור אני לא מבין גדול בזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל (כרטיס קול מובנה) ורמקולים חדשים X530. השירים נשמעים מוזר בגלל שיש הד. איך אפשר לבטל את זה???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים, יש לי בעיות קליטה בUSB וגם BT. במארז יש לי 2 יציאות usb קדמיות, יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ולצערי עקב עכבר תקול הם מגיעים בחיבורי usb נפרדים, בנוסף יש לי אוזניות שמחוברות למחשב דרך BT חיצוני. כאשר האוזניות מחוברות בחלק האחורי של המארז יש בעיות קליטה, כאשר המקלדת או העכבר מחוברים מאחור יש בעיות קליטה, העכבר או מקלדת לא מגיבים ובאוזניות שומעים מקוטע. מה ניתן לעשות? לקנות עכבר ומקלדת חדשים? אולי חיבור BT עם טווח טוב יותר או לא חיצוני מהמחשב? או שאולי יש מפצל לחיבורי usb כדי שאחבר את כל ה-3 מקדימה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם (אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעביר) יש לי עכבר לוגיטק אלחוטי ויש לו כל הזמן בעיות רציניות בקליטה רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר את הקליטה או אם יש משהו לעשות בשביל להגביר את עוצמת האות העכבר במרחק של 2.5 מטר מהמקלט ולפי היצרן צריך להיות קליטה ל5 מטר תודה עריכה:העכבר באלחוטי רגיל לא בלוטוס עריכה2:לפי היצרן הקליטה טובה לעד 2 מטר ולא 5 כמו שחשבתי אבל אני לא יכול לעבוד ממרחק של פחות מ2.5-3 מטר אז אני עדיין צריך דרך לחזק את הקליטה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש: מעבד 6300 לוח: ג'יגה בייט GA-965P-DS3 זכרונות: טווינמוס DDR2 667MHZ 512MB X 2 כרטיס מסך ג'יגה-בייט 660 PCIE ספק 500W נטול שם. הארד-דיסק 160GB מאקסטור הבעיות הם: האקספלורר (הדפדפן..) קורס לעיתים דחופות - ללא קשר לאתר שגולשים אילו (גלישה חוזרת לאתר שגרם לקריסה לא גורמת לקריסה חוזרת..). ריסטרטים רנדומלים (ללא קשר לתוכנה שרצה) אשר לא משאירים מסך כחול אפילו. הפעולות אותם ניסיתי לעשות: עידכון ביוס מF1 לF4 בהרצה של "ממו טסט 86" התגלו שגיאות רבות ולאחר בדיקות חוזרות נשנות רק זכרון שהיה בסלוט מס' 3 (ניסיתי את שני הסטיקים ביחד, וכל אחד לחוד בכל סלוט)החזיר שגיאות. וכך בעצם חשבתי שהלוח דפוק (כי כל זכרון ששמתי בסלוט 3 החזיר שגיאות) אז העברתי בנתים את הזכרונות לס…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered. זה מה שהוא רושם לי אחרי שהכרטיס קורס וחוזר לפעול אחרי מספר שניות. קרה לי פעמיים בסה"כ היום . אני צופה בסרט וזה פתאום קורה .. 10.12 ccc2 זה הדרייבר HD5850 זה הכרטיס מסך .. מערכת הפעלה (win 7 (64 bit לא קרה לי עד עכשיו דבר כזה , יכול להיות שזה הדרייברים החדשים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז ככה המחשב נפל לי וכנראה שהארד דיסק ניזוק. אבל הוא נתן לי שגיאה של חיבור אז החלפתי חיבור IDE ופירמטתי. ושפירמטתי לא יכולתי להשתמש בדרך הרגילה כי כל הזמן זה נתקע ב22 אחוז אז עשיתי בדרך המהירה של הפירמוט. והכל יסתדר והתקנתי Windows. עכשיו להיות במחשב זה בלתי נסבל שום דבר לא זז הכל איטי העתקה של תיקיה לוקחת כ6 דקות. התקנה של משחק לוקחת שעה ו25 דקות. הייתי רוצה לפרמט שוב אבל הדרך הרגילה לא עובדת לי ורק הQuike עובד. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיות קשות בחיבור לאינטרנט, מצד אחד סטרימינג כמעט ולא עובד לי כולל בשרתים גדולים כמו יוטיוב, אבל מידי פעם ב YNET או פייסבוק כן עובד, או שזה לא נטען בכלל או מראה לי כמה שניות ונתקע ולפעמים זה עושה בפרינג אבל כל כמה שניות התמונה נתקעת אבל הסאונד ממשיך לעבוד, גם אני לא מצליח להוריד קבצים למשל הורדה של כרום מהשרת של גוגל נכשלת קבוע, וגם הורדת אפליקציות מהשרת של מיקרוסופט.מצד שני, טורנט עובד לי חלק וגם גלישה באתרים עובד בלי בעיות.עשיתי בדיקת מהירות ואיכות חיבור ופינג וזה עבר טוב. אני אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כרטיסי מסך: ATI Radeon 9800 Pro Nvidia GeForce 4 MX לוח אם Epox EP-8RDA+. ללא OC. כשאני מחבר את ה-ATI, מתח ה-VDD לא יציב וקופץ כל הזמן בתחום של 1.5 עד 1.71 וולט, גם ברגעים אלה כשמה שאני עושה על המחשב הוא רק לכתוב התגובה הזאת. מצד שני עם ה-Geforce, המתח נראה יציב. כשאני מחבר את ה-ATI, אני צריך להתפלל שהמחשב יתחיל לעבוד ובדרך כלל נתקע ב-BOOT בשלב 26H שמופיע בתור Reserved במדריך שלהם. עם ה-Geforce זה נראה שהמחשב לא עושה בעיות. השאלה היא אם יכול להיות שהספק הבעייתי מאוד גורם לבעיות האלה, או שה-ATI נדפק? מחפש רעיונות, כרגע אין לי מחשב נוסף לבדוק את ה-ATI.
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זאת הפעם הראשונה שנרשמתי לאתר..בדכ הסתפקתי בלקרוא בפורומים וללמוד מבעיות של אחרים. הפעם לא מצאתי בשום פורום את אותה בעיה! אז ככה המסך של asus mw221c והכרטיס מסך הוא hd4870 הבעיה היא שכשאני נכנס למשחקים מסוימים כגון alone in the dark//assian creed ועכשיו גם mirror edge שהמסך נהיה חצוי בצדדים,מין 2 פסים שחורים אחד מלמעלה ואחד מלמטה,כך שהתמונה לא ניפרסת לכל אורך המסך.. זה לא בעיה בהגדרות הגרפיות כי כבר ניסיתי את כולם,ואף את כל הרזולוציות! במסך לא ניתנת אפשרות למתיחת התמונה כי זה DVI וזה ממש מעצבן! על mirror edge ממש לא בא לי לוותר..אז מה ניתן עוד לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו התחממות אבל זה לא, יכול להיות שזה בעיות עם הספק אבל זה קצת מוזר לי.. המפרט שלי בקצרה: A64 3800+ X2 939 1.5GB ראם שמורכב מארבעה סטיקים- 2 של 256 ו-2 של 512. לוח של ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ASUS X1950PRO ספק כוח של HEC 300 וואט. אני יודע שהספק הוא הרבה מתחת לדרישה של הכרטיס, אבל במשך יותר מחודש הוא הריץ את המחשב כמו גדול ואפילו קריסה אחת לא היתה. בשבוע האחרון התחילו בעיות מוזרות. הוינדוס לפעמים קורס והמחשב נתקע בבדיקת הזיכרון בהתחלה (בדקתי את כל הסטיקים בנפרד- זה לא הם). אחרי שאני מכבה אותו לעשרים דקות הוא סוף סוף עולה ובמזל הוא לא קורס ככה שוב. במשחקים המחשב קורס אבל בכל פעם בצורה אחרת: פעם הוא פשוט עושה מסך כחול ועושה ריסט, פעם המשחק נתקע וא…
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-