עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למישהו יש כרטיס טלויזייה PCI בדגם flyTV Prime 30 של חברה life view. היתקנתי דרייבר כרטיס טלויזייה. ואח"כ תוכנה TVR בשביל צפייה ערוצים טלויזייה, מחובר למסך טלויזיה בבית. אני חושד בתוכנה TVR שהיתקנתי היא עושה בעיות, נותנת שגיאות בעליה ב- XP. אם אני לא מתקין TVR לא יהיה לי צפייה טלוייזיה וגם לא שלט. כאשר אני מסיר תוכנה TVR, ועושה הפעלה מחדש. בעליה ב- XP אין שגיאות עשיתי 3 פעמיים הפעלה מחדש. נמצא תקין. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה שנותן בעליה הודעות שגיאות. אני שלחתי אימייל לחברה תמיכה בחו"ל. הם לא חזרו אלי תשובה. אפילו נסיתי להחליף כרטיס חדש אחר אותו דגם. זה לא בעיה בכרטיס טלויזיה. המקור הבעיה היא תוכנה TVR. למישהו יש לו כרטיס טלויזיה כמו שלי. והאם מישהו הצליח ליפתור את ה…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by hillaliy,

שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום D 3.4 במצב עבודה רגיל של המחשב (גלישה משחקים ועוד) המחשב עומד על טמפרטורה של 45-55 מעלות. כאשר אני מנסה להמיר סרט כדי לצרוב אותו ל-DVD המחשב מתחמם לטמפרטורה של 80-82 מעלות עד שהמחשב מכבה את עצמו. בדקתי את המאווררים כולם עובדים. אני מנקה את המארז מאבק מדי חודש. אם למשהו יש רעיון אני ישמח לקבל אותו.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  3. איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום ביומים האחרונים נוצרה לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה לכבות את המחשב ,המחשב מבצע כיבוי רק למערכת הפעלה וכל השאר ממשיך לפעול המאווררים העכבר ועוד כמה דברים ממשיכים לעבוד אבל המחשב עצמו כבוי נראה כאילו המחשב לא שולח פקודות ללוח אם לכיבוי ניסיתי לכבות דרך הכפתור זה לא עוזר ,ניסיתי לשנות בהגדרות צריכת חשמל לפי כמה מדריכים שמצאתי באינטרנט גם לא עזר הדרך היחידה שאפשר לכבות אותו זה רק להוציא מהחשמל או לכבות את המפסק של הספק כוח איך מסדרים את הבעיה הזו ? תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. Started by siriusgrace,

שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by chino18,

שלום אני חדש בפורום, יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x. המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה. בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין, אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת. איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק, אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק …

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  8. היי לכולם, כבר מאתמול אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך וכל פעם התוכנה מגיעה עד הסוף ופשוט נתקעת בלי להתקין. עשיתי את התהליך משהו כמו 10 פעמים וכל פעם אותה התוצאה.. מגיעה עד סוף ההורדה ופשוט נתקעת. אני מדבר על לפטופ עם כרטיס מסך Geforce GT 750M אם זה משנה. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שניסיתי להוריד את העידכון ישירות דרך האתר שלהם ועדיין ביקש ממני לעדכן את הדרייבר. בקיצור... זה לא הצליח.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gregos1990,

אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by V@DIM,

המסך שלי התמונה יענו מתכווצת לאורך כאילו מלעלה עד למטה זה מתכווץ לאמצע ואז יש קו לבן ולא רואים כלום.. המחשב עובד אבל לא רואים כלום... אחרי פירמוט זה יעבור?? או שיש בעיה במסך?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by cupidil,

יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ahia20,

שלום, יש לאמא שלי מחשב נייח (i5 haswell) והשימושים שעושים בו עבודות משרדיות בלבד. בשלב מסויים צירפו למחשב כרטיס מסך ושיחקו עליו משחקים. עד כאן הכל בסדר לפני שבוע בערך הסרתי את הכרטיס מסך מהמחשב ומאז המחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. לפעמים הוא עובד רצוף בלי בעיות ולפעמים הוא אפילו לא מגיע ללוגו של הלוח אם בהדלקה. לפני שבוע, כשהוא עבד נורמלי - בדקתי עם תוכנות והוא לא מתחמם בצורה חשודה, עם Crystal disk בדקתי והדיסק(WD-1TB) היה עם התראת Caution. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר חריג. ממש ברגעים אלו ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק, ומאז הוא אפילו לא עושה POST. לרוב החלקים יש עדיין אחריות, ויש לי מס' שאלות: מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? אם אני מצליח לפתור את הבעיה, האם כדאי לשלוח לאח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Zelig,

יש לי כמה קריסות ביום של המחשב - לפעמים עם bluescreen ולפעמים הוא פשוט מת. לעיתים זה נראה כאילו כוננן ה-SSD התנתק וכשהמערכת עולה היא לא מצליחה לתקשר איתו והבעיה עוברת רק אחרי כמה דקות. תיאוריה: ה-PCIe x16 slot #1 יושב ליד הבקר וגם ליד ה-SSD, ושם כמובן מורכב הכרטיס מסך שהוא גדול מאוד וחם מאוד. 1) האם יתכן שהתחממות הכרטיס מחממת מספיק את סביבתו וגורמת לבעיות? הכרטיס מסך כה גדול שיש מעט מאוד רווח מתחתיו ולידו באופן כללי. 2) האם למישהו היו בעיות דומות (או אחרות) עם לוח אם זה? 3) באתר gigabyte כתוב שאם יש כרטיס מסך בודד, עדיף מבחינת ביצועים שיהיה על סלוט #1 . אבל ללוח האם הזה יש עוד סלוט pcie x16 שנמצא נמוך יותר ובאזור מרווח יותר. האם תהיה לי בעיה אם אעביר את הכרטיס לשם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by IceDragon,

היי, לאחרונה קורה שבזמן גלישה המחשב נתקע, במיוחד בזמן צפייה ביוטיוב ומגה וידאו, זה קורה לי כמה פעמים ביום, פעמיים-שלוש. ועכשיו גלשתי שוב במאקו ופתאום המסך הפך לכחול והיה כתוב למטה physical memory ומספרים עולים מ-0 עד 100 ואז המחשב נכבה והפעיל את עצמו מחדש...אני לא יודע אם זה קשור אבל דקה לפני שנכנסתי למאקו אז סתם ציירתי משהו קטן בצייר. המחשב חדש(קניתי לפני 3 חודשים), יש לי 2 אנטי וירוסים וניסיתי לבטל אחד מהם כדי שלא תהיה התנגשות, flash player מעודכן, אקספלורר 8, וזה קרה לי גם ב-chrome. אני משחק הרבה במשחקים(red alert 3...bfbc2) ולא קרה לי שזה נתקע באמצע משחק, שיחקתי מקודם שעה red alert 3, יצאתי ממנו, אחרי כמה דקות נכנסתי לצייר וסתם ציירתי משהו, יצאתי מזה, נכנסתי לאינטרט ו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אוקי, שלום אנשי פורום נכבדים. אז ככה, יש לי מחשב עם מעבד CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ וכרטיס מסך של ראדון x800 בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש טיפה מוגזם שהמחשב יוצר לפעמים. אז בדקתי טמפטרטורות. מצאתי שבזמן עבודה IDLE למעבד יש בסביבות 30 ומשהו מעלות ולכרטיס מסך 48. והמאוור של המעבד עובד בסביבות 4000RPM אחרי משחק שמאמץ את המחשב למעבד 37 ולכרטיס מסך 67 ואחרי זה המאוורר של המעבד עבד ב-5500 ועשה רעש בלתי נסבל. עכשיו, קודם כל מה דעתכם על הטמפרטורות? סבירות? מדאיגות? אפשר לחיות עם זה? ומה דעתכם בקשר לרעש? להחליף מאוורר למעבד? להוסיף מאווררים? משהו? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Rebellion,

אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה. אני מגיע עד לתפריט של safe mode, start windows normally וכו' כאשר כל בחירה באחת האופציות מובילה שוב לריסטרט. אני לא יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית.. אני מנסה להכניס את הדיסק של XP ולהשתמש בRecovery console אבל הדיסק ישר מגיע לתפריט של הניהול מחיצות והתקנת הווינדוס ומדלג על השלב של ה-for installing windows xp press enter, press R for recovery וכו'.. מה עושים??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  21. שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Aganathon,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים. היו לי כמה בעיות אבל פתרתי אותם (גם בעזרתכם). המחשב עובד מצויין, אבל כל כמה זמן אני נתקל בבעייה הזו : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL היא יכולה לקרות סתם ככמה באמצע משחק או כשאני גולש באינטרנט או מדבר באיציק. פתאום מופיע מסך כחול. כתובה שם ההודעה ולמטה כתוב שהוא היה צריך לעשות dump memory. אני לא מצליח למצוא את הבעייה ולפתור אותה, למרות שעשיתי את כל הדברים שהם מציעים במסך הכחול (עדכון ביוס, וכו'...). הבעייה מופיעה בערך פעם ביום-יומיים. פעמיים גם הופיע לי אותו מסך כחול עם ההודעה Bad_Pool_Caller, באותן נסיבות. במה יכולה להיות הבעייה ? האם זו בעיית חומרה ( :'()? או אולי בעיית דרייברים ? או אפילו בעייה במשחקים \ תוכנות ? בבקשה תעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Choice,

כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.