עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

2. היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by אביפריץ,

שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. Started by פאף,

שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Jviega,

יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by yuno11,

שלום לכולם יום אחד ניקיתי את המחשב עם ספריי אויר דחוס לניקוי. אחרי הניקיון הוא משום מה לא עלה. הכוונה בלא עלה היא מסך שחור מהתחלה, אין סיגנל במסך, אין צפצופים. המאווררים מסתובבים כרגיל באופן תקין וכל המכשרירים החשמליים כגון הרדיסק מסתובבים. בכל מקרה בדקתי: ספק כוח - תקין התנגשות חומרה - כל כרטיסי ההרחבה תקינים זיכרון - יושב טוב הגעתי למסקנה שזה לוח אם. שלחתי לתיקון - החזירו. הרכבתי הכל - ועדיין לא עולה. מה עוד יכולה להיות הבעיה? רעיונות?

8. Started by Gimel,

דוד שלי ביקש ממני לחבר לו מחשב נייד לחיבור ADSL חדש עם מודם בחיבור רשת. ניסיתי להתקין מהדיסק שבא עם המודם הזה את החייגן של בזק. לאחר ההתקנה המחשב מגיע ל-BSOD וכך גם לאחר כל איתחול עם החייגן מותקן. בעליית המחשב לפעמים אני שם לב שהוא מתקין דרייבר ל-AVG MINIPORT או משהו בסגנון. מצורף המסך הכחול. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by michabb,

מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by elidr1,

שלום, לאחרונה, המחשב מפיק רעש של טרקטור מידי פעם ובשאר הזמן רעש חזק מהרגיל. פתחתי את המחשב ושללתי את המאווררים כמקור הרעש. להערכתי הרעש מגיע מהכרטיס מסך, אך יכול להיות שהוא מגיע מהספק כוח. דגם כרטיס מסך radeon 5870 דגם ספק כוח- cougar 550 וואט. 1) כדי לשלול סופית את הספק כוח, האם יש להוציא את כרטיס המסך מהסלוט שלו? או שמספיק להוציא רק את החוטים שמחוברים אליו? 2) האם יש עוד חלקים במחשב חוץ מאלה שהזכרתי שיכולים להפיק רעש כזה? 3) מה הגורמים הנפוצים שגורמים לרעש הנ"ל ואיך ניתן לטפל בהם? אלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shahar91,

שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by XdRaZ,

היי, חבר שלי בטעות נכנס ל Safe Mode , ועכשיו הוא לא יודע איך לצאת מזה, אז הוא ניסה להיעזר בי ואני גם לא יודע, אז אני צריך לדעת איך כדי שאני יוכל לעזור לו, תוודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?

15. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Proww,

אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט מותקן) לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by jcena,

שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. כותרת* ביטלתי תהגדרות של המצב שינה עשיתי אף פעם ופתאום זה נכנס לי למצב שינה המסך נכבה + המחשב ואז אני מדליק אותו והוא חוזר למצב הרגיל שלו.. עם כל התוכנות פתוחות כאילו כלום לא קרה.

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.

22. שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …

23. Started by kobi3290,

שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KroydKrenson,

שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  25. מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.