תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה..... כשאני מחבר את הדיסק הקשיח שלי ל פריימרי מסטר XP מזהה אותו כ PIO וכשאני מחבר אותו לסקנדרי מאסטר הוא מזהה אותו כ ULTRA DMA 5 יש לציין כי הלוח תומך ב ATA133 ....כמו כן גם הדיסק הקשיח הוא ATA133 (של מאקסטור). אני לא מבין למה לעזאזל יש פה בעיה... זה נראה כמו בעית חומרה כי אני לא מוצא הגיון בכך שחלונות יתעקש לזהות את הדיסק כ PIO סתם. למישהו יש רעיון?? עידו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כשחזרתי היום הבייתה הדלקתי את המחשב, וכאשר windows98 עלה הוא מיד הציג את המסך הכחול. עשיתי reset והפעם ה-windows עלה. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ושוב לפני שהייתי מחובר הופיע המסך הכחול. הפעם, לאחר ששוב הפעלתי מחדש את המחשב, שולחן העבודה היה ברזולוציה הכי נמוכה ועל 256 צבעים והופיעה הודעת שגיאה (בעיה בתצוגה או משהו כזה). שיניתי את ההגדרות חזרה לרזולוציה 1024X768 ורמת צבע של 32 סיביות ולכן שוב הייתי צריך להפעיל מחדש. עשיתי reset ושוב כאשר ניסיתי להתחבר לאינטרנט הגיע המסך הכחול. ניסיתי להתקין מחדש את windows אבל הופיעה הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה (אני מניח שזה בגלל שה-windows שמותקן עכשיו לא הותקן מהדיסק שממנו ניסיתי להתקין). החלטתי שוב לנסות להפעיל את windows ושוב חזרה בעיית ה…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים אח"כ ואז הרבה קצרים בלי סוף בכל מקה הוא לא עושה בוט הלכתי לאתר של הביוס (AWARD -phonixe) רשום שהצפוף הוא רק בעית תצוגה (AGP\משהו עם הביוס) או בעית זכרון את הזכרון הוצאתי נתן צפצוף אחר החזרתי נתן את הצפצןף הראשון לפני הכול עידכנתי את הביוס אבל אחרי העדכון הכול עבד בסדר(היו קצת בעיות להתניע אבל אחרי כיבוי והדלקה מחדש זההסתדר) אני העלתי את הזכרון ל200\400 אחרי שהוא היה ב333 זה קרה אחרי שעשיתי ריסטרט בגלל שהוא נתקע באמצע האעלת הוווינדוס יש למישהו רעיונות \מכיר את הנושא? אמרו לי לנסות כרטיס מסך PCI אבל כרגע אין לי :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש לי את הצורב LITE-ON X48X12X48 מכוון בג'אמפר למאסטר. בערוץ IDE1 נמצא כמאסטר הHDD, ובIDE2 נמצא כסלייב הDVD. אמרו לי שעדיף לחבר את הצורב על כבל נפרד, כדי שאספקת הנתונים תהיה יותר מהירה. עכשיו, בגלל שאין לי כוח לפרק את הDVD, ויש לי רייד מובנה על הלוח, חשבתי להגדיר אותו כATA בביוס ולהשתמש בו כIDE3 לחיבור הצורב כמאסטר. האם אמורות להתעורר בעיות, והאם האיכות של הערוץ תהיה באותה איכות ומהירות של IDE1\2? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתור מה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבוי ומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוס חברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצה יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MX זה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבוי תודה חיים :-[
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח ASUS P3V4X וHD של 8.4 ג'יגה שלא מזוהה(כלומר הביוס מזהה אותו אבל מיד נותן PRIMARI MASTER FAIL) אבל במחשב אחר הHD מתפקד ללא רבב. יש לכם רעיונות לפתרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
:-X :-\Hi guys.. i have a terrible problem my "Penti" is not responding while i\I am trying to turn it on it dont respond anything!! nothing!! no power leds no fans - death!! And I do nothing before.. I just shut my pc up after some playing and when I tried to turn it on in 2 houres it didnt agree to work :-\ :-\ :-\ :-X :-\ :'( :-\ what should I do??? I tried almost everything!! I checked the connections I tried to turn on without any devices are plugged inside but all my tries = shit!!! plz help me I am very worried ???
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשC הוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקני הPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה: NTLDR IS MISSING ומבקש דיסק להפעלה מה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ? (ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות לא להתקין לי חלונות כי יש לי משלי. כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה סמן קטן מהבהב בפינה השמאלית וזהו. הכנסתי דיסקט הצלה של חלונות 98 שאמור לבנות קבצי מערכת על הדיסק הקשיח, הפעולה עובדת אך כאשר אני מפעיל את המחשב הסמן עדיין מופיע. כאשר אני מורה למחשב לאתחל מהסי.די.רום, אני מקבל שוב את הסמן. לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-