תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחשב היום עם הכרטיס winfast px9600gt של leadtek דרייברים מעודכנים 175.19 וכשאני משחק במשחקים ממזער אותם ואז מחזיר חוזר לי התמונה משובשת תראו תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר עדכנתי את הלפטופ(Lenovo g510) לעדכון האחרון של ווינדוס 10. מאז העדכון הלפטופ הפך לבלתי נסבל, מלא בבאגים ובתקלות שבחיים לא נתקלתי בהן. קודם כל, המחשב קורס ומגיע למסך הכחול-להבנתי מדובר בבעיה ידועה ומקורה בדרייברים לא מעודכנים. הבעיה הכי חמורה בכל הסיפור, שלא משנה איזה דרייברים אני מתקין או איזה שינויים אני עושה במחשב, הוא מתאפס לגמריי אחרי הריסטרט. כל הקבצים שהותקנו נעלמים, וכל מה שנמחק חוזר למקומו. אין לי אפשרות לבצע שום עדכון כי המחשב קורס ומתאפס. ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס דרך usb אבל אני מקבל שגיאה שאי אפשר להמשיך בהתקנה בגלל שהדיסק הקשיח ssd לא בתצורת GPT. גם בנושא הזה קראתי מדריכים וניסית לל…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הCPU בלוח שלי Gigabyte 965p-s3 לא מסתובב ברגע שאני מדליק את המחשב אלא עושה סיבוב או שתי מהיר ואז מפסיק ושוב סיבוב מהיר ומפסיק ורק שהwindows עולה הוא מסתובב ועובד נורמלי. האם יש קשר לעדכון ביוס שעשיתי? אני גם החלפתי ספק כוח אבל זה לא פתר את הבעיה. המחשב עצמו עובד מצוין לא נתקע או מרסט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למחשב בן 6 (מעבד intel i5-2488). ראיתי שהסוקט שלו הוא מסוג LGA1155. האם כל לוח אם שיש לו סוקט כזה יתאים לי? הלוח אם הישן הוא msiH67MA-E45. אשמח לעזרה כדי למצוא לוח אם שמתאים לי (אני מניח שבebay). אומנם המחשב בן 6 אבל תיפקד יפה ושימיש בעיקר לצפייה ביוטיוב לילדים. לכן אני מעדיף להשקיע כמה מאוד שקלים מאשר לזרוק אותו ולקנות חדש. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן מדגם ST31500541AS (להלן לינק לאתר של סיגייט: http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp/) הוספתי תמונה מניהול הדיסקים. אגב הוא מזוהה ב Device Manager ככונן SCSI (הדגם המתאים-הוספתי תמונה מספר 2), מצד שני ה 103UJ שלי גם מזוהה כ SCSI ואין איתו בעיות. פתרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום רציתי לבדוק משהו בתוך המחשב, אז כיביתי את המחשב, ניתקתי את כל הכבלים מאחורי המחשב ופחתי את המארז. הקייס היה פתוח (לא נגעתי בשום דבר בתוך המחשב, פשוט רציתי לבדוק את רעש המאווררים שהקייס פתוח) וחיברתי רק את הכבל של החשמל כדי לשמוע את המאווררים. (ושתבינו זה משהו שאני עושה די הרבה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה וזה מה שמוזר) ברגע שחיברתי את הכבל של החשמל ראיתי הבזק קטן בחיבור של הספק ונהיה קצר בכל הקומה הראשונה בבית שלי ובנוסף לכך הרחתי קצת שרוף לכמה שניות. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המחשב, אפילו לשקעים אחרים אני שומע בום ויש קצר כללי בכל הקומה הראשונה. קניתי את הספק הזה לפני שבועיים ששדרגתי כרטיס מסך והוא HEC400TRT אז זה ממש מוזר שהוא כבר יישרף... יש גם סיכוי שה…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה, שאני מדליק את המחשב הוא מראה שהוא מפעיל את הווינדוס ,מגיע לרקע של המחשב ואז כלום. אין שום פריטים של שלוחן עבודה ,אין כלום. ניסית הכל מצב בטוח, ctrl+alt+delete ,לכבות ולהדליק,לחבר למסך מחשב אחר. כלום לא עוזר פשוט מראה לי את הרקע של המחשב ואת העכבר וזהו אין שומדבר, מתי שאני עושה מצב בטוח אז הוא מראה לי 2 חשבונות אחד לי ואחד של המנהל וברגע שאני לוחץ על אחד מהם הוא מראה לשהוא נכנס ואז לשבריר שנייה את המסך ואז מתנתק וחוזר שוב ל2 חשבונות מה אפשר לעשות בבקשה?? תודה רבה !
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחשב לא עובד. ניסיתי להחליף כמעט כל חלק; לוח אם, זיכרון, כ.מסך, דיסק קשיח ומסך יש לציין כי כל החלקים נלקחו ממחשב תקין אף על פי כן המחשב פשוט לא עובד (נדלק אבל לא עובד-המאוררים עובדים, הלד דיסק קשיח עובד-מה שאומר שהספק בסדר, הרמקול של הלוח לא מצפצף כלל) החלק היחידי (או שאולי לא?) שלא הוחלף הוא המעבד (פנטיום 4)... תיאור הבעיה: המחשב עובד כראוי לכאורה אך במסך לא מופיע כלום (ניסיתי מסך אחר וכאמור כמעט כל החלקים הוחלפו) האם פיספסתי משהו? מה ניתן לעשות? תודה רבה, yosside
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא מסויים, קצת פרטים לפני תיאור הבעיה : מעבד : |Intel core2 Dou 1.86Ghz לוח אם : asus p5b delux זיכרון : 2X 1GB כרטיס מסך : leadtek winfast px8600 gts tdh 256mb אני חווה בעיה עם המחשב שלי בתקופה האחרונה, המחשב מאוד מאוד איטי בתגובות שלו (לפתוח את המחשב שלי לוקח לי כחצי דקה), כשאני גורר אותו מצד לצד יש מלא לגים כשאני גולל דף אינטרנט למטה או למעלה זה בדילי ומקרטע. התקנית את המחשב מחדש (פירמטתי את הHD לפני) והתקנת XP (גם 32 וגם 64 ביט) בשניהם אותה הבעיה. החלפתי זכרונות אך זה לא פתר את הבעיה,. אשמח לעזרתכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים. דרייברים מעודכנים ולא נפתר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה ואני כבר משתגע ממנה. אז ככה אני פשוט גולש רגיל והכל לא מפעיל דברים כבדים על המחשב והוא פתאום נתקע ואחרי כמה שניות או שהוא נותן מסך כחול ועושה ריסט או שהוא ישר עושה ריסט. ניסיתי להחיף הארד דיסק לא עזר החלפתי זכרון לא עזר החלפתי ספק זה לא עזר ניסיתי לנתק את כל המאוררים כי אולי משהו מקצר גם לא החפלתי כרטיס מסך וגם לא עבד. הפעלתי את התוכנה HIRON BOOT 10 והוא לא מצא שום דבר לא תקין. ניסיתי לפרמט וזה חזר שוב אחרי יום ניסיתי להתקין ווינדוס 7 זה גם חזר אחרי יום. המעלות של המחשב בסדר הוא לא מתחמם (תמונה בהמשך) ניסיתי להחילף חומרה הקיפית כמו עכבר מקלדת מסך ואפילו רמקולים, ניסיתי לנתק את המודם החיצנוי של הוט אפילו ועדין זה ממשיך, חשוב לציין שזה קורה סתם ככה …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה קטנה ניסיתי להחליף מארז למחשב שלי, וחלק פלסטיק קטן ליד המעבד נשבר בכל מקרה, אח"כ כשניסיתי להפעיל את המחשב במארז החדש לא ראו שום דבר על המסך והיה ריח מסריח של עשן כזה בחדר הסתכלתי על המעבד אח"כ והיה עליו חומר דביק שחור כזה..הוא נראה די שרוף מה אני יכולה לעשות עכשיו? ...יש דרך לתקן את זה ? ומה בכלל הבעיה? -תודה רבה- הילה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-