תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא מרגיש הבדל במהירות, הכנסתי את זה ל כניסת ה-USB הכחולה שבמחשב. ואחרי זה הכנסתי USB 2.0 ולא ראיתי הבדל במהירות.. מה הסיבה??? ... אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה במחשב כלשהו, ואשמח לייעוץ. כאשר עולה מערכת ההפעלה (XP), מציפות את שולחן העבודה עשרות הודעות שגיאה זהות (אין לי כרגע צילום מסך). כמו כן, תוכת האנטיוירוס מפעילה את עצמה, ומתחילה לסרוק את המחשב. מלבד זאת, לא ניתן לעשות שום פעולה במחשב. כאשר לוחצים על כפתור "התחל" למשל, רשימת התוכניות ריקה לחלוטין. כאילו שלא מותקן דבר על המחשב. אפילו לא תוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. כאשר העליתי את המחשב ב-Safe Mode כדי לבדוק את העניין. לא הופיעה שום הודעת שגיאה עם עליית מערכת ההפעלה, אולם כוננני c ו-d היו ריקים לחלוטין (שניהם יושבים תחת אותו HD). כשבדקתי במנהל ההתקנים, ראיתי שהדיסק מזוהה, ושהכוננים לא פנויים לחלוטין (בסביבות 50% תפוסה). מוזר, לא? מצד אחד מערכת ההפעלה ל…
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיה מוכרת וידועה , ציקצוקים ביציאת סאונד הקדמית של המארז. במחשב הקודם שלי היתה אותה הבעיה ואז חשבתי שהלוח אם דפוק אבל אז כשקניתי מחשב חדש עם מארז איכותי וכו' ועדיין יש לי את אותה התופעה אני כבר מבין שזו בעיה קבועה. השאלה שלי היא אם אפשר איכשהו לפתור את העניין או לחלופין אם ישנו פתרון כמו למשל מתאם USB שמוציא כניסת PL 3.5mm לאוזניות באיזושהי צורה... אשמח לקצת עזרה... לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core i3 540 Intel DP55wg זכרונות ddr3 g.skill 1600 Ripjaws הרכבתי את המחשב במארז של המחשב הישן (עם כל הרכיבים מהמחשב הישן, חוץ מאלה שצוינו) כשהדלקתי את המחשב, הוא הדליק וכיבה את עצמו כל שניה-שתיים, בלי לתת פוסט, המסך נשאר כבוי. ניתקתי אחד אחד את הכוננים ואת כרטיס המסך, והוצאתי את הלוח מהמארז, ועדיין ריסטרטים. כשהוצאתי את הזכרונות, הפסיקו הריסטרטים, ועל מסך הבינארי שעל הלוח היה רשום קוד 24. לקחתי זכרונות ממחשב עם P55 אחר, שעובד, וגם במקרה זה המחשב עשה ריסטרטים. ניסיתי להוציא את הסוללה מספר פעמים, כשהפעם הארוכה שבהם הייתה למעלה מ-6 שעות. החיבורים במקום, ווידאתי, גם לאחר הניתוק מהמארז, שהם בפנים. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעדכן את silverlight ומופיעה לי שהעידכון נכשל ובכדי לעדכן עליי למחוק את הישן . אבל הישן לא נימחק מה עושים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי לההנתי שירים במחשב ופתאום הרמוקלים הפסיקות לפעול (יש לי מערכת של Logitech G51 5.1), אחרי כמה בדיקות הבנתי ששומעים ממש חלש בשני הרמקולים הקידמיים שלי וצריך להגביר את הווליום עד הסוף בשביל להתחיל לשמוע מהם משהו. התחלתי לפחוד שקרה משהו לרמקולים אבל להפתעתי חיברתי אותם למחשב אחר בבית והם עבדו מצוין אז אני יוצא ממסקנה כזאת שזה או בעיה בדרייבר או כרטיס קול...או משהו שאני לא יודע עליו. אני ממש חייב את העזרה שלכם אני לא יודע בדיוק מה לעשות. הציעו לי להתקין דרייבר מעודכן יותר והורדתי אותו http://ee.gigabyte.com/products/page...ownload/driver אבל זה לא עוזר. ניסתי למחוק את הקודקים שלי במחשב (klite) וגם שום דבר לא קורה. הדבר היחיד שהתקנתי היום זה עידכון של הskype שהיה לא ה…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, חבר שלי בטעות נכנס ל Safe Mode , ועכשיו הוא לא יודע איך לצאת מזה, אז הוא ניסה להיעזר בי ואני גם לא יודע, אז אני צריך לדעת איך כדי שאני יוכל לעזור לו, תוודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם כרטיס המסך שלי במטרה לחבר מסך חדש שקניתי.הצלחתי לחבר את המסך ואפילו רואים בו מצויין (במסך החדש)אבל במקורי פתאום הכל נהיה כל כך בהיר!דברים מסויימים אני אפילו לא רואה- הכל לבן בוהק!מלבד סרטים- כשאני רואה סרט בנגן אני רואה אותו מושלם! (לא משנה איזה נגן)(שוב- אני מדבר על המסך המקורי, בחדש הכל נראה מצוין.)המקורי מחובר בVGA והחדש בHDMI שניהם יוצאים מאותו כרטיס מסך GEFORCE GT 240אשמח לעזרה - כיוון, מה לחפש ואיפה, על מנת לסדר את ההגדרות.אני עובד עם WIN7.אשמח לענות על כל שאלה ולתת מידע נוסף שיכול לעזור לפתרון הבעיה..תודה מראששי נ.ב: מהתמונה ניתן לראות שאת האייקונים בשולחן העבודה לא רואים מרוב שהם בהירים,ואת ההבדלה בין הלשוניות של הדפדפן לא מזהים.. בתמונה השניה לא רו…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, המחשב מפיק רעש של טרקטור מידי פעם ובשאר הזמן רעש חזק מהרגיל. פתחתי את המחשב ושללתי את המאווררים כמקור הרעש. להערכתי הרעש מגיע מהכרטיס מסך, אך יכול להיות שהוא מגיע מהספק כוח. דגם כרטיס מסך radeon 5870 דגם ספק כוח- cougar 550 וואט. 1) כדי לשלול סופית את הספק כוח, האם יש להוציא את כרטיס המסך מהסלוט שלו? או שמספיק להוציא רק את החוטים שמחוברים אליו? 2) האם יש עוד חלקים במחשב חוץ מאלה שהזכרתי שיכולים להפיק רעש כזה? 3) מה הגורמים הנפוצים שגורמים לרעש הנ"ל ואיך ניתן לטפל בהם? אלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאור התקלה: במהלך משחק ב medieval total war 2 מסך המחשב מהבהב בצבעים שונים - במהלך ההיבהובים לא רואים את המשחק אלא המסך מלא מלבנים קטנים (מזכיר את המלבן של סמן העכבר בתקופת הדוס ונורטון קומדר למי שמכיר). לפעמים נוסף צליל צורם מהרמקולים "בררר...". המחשב בן כחצי שנה, וזה המשחק הכי כבד שאני מריץ על המחשב - מדובר במשחק מ 2006 ולכן לא אמורה להיות בעיה של ביצועים. פרטים טכניים: מצורף מפרט המחשב. מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit SP1 המחשב מקונפג לא לבצע ריסטרט כאשר יש BSOD וליצור קובץ dmp, אבל הקובץ לא נוצר ואני לא רואה BSOD. עבור כל ריסטרט כזה נוצר ארוע מספר 41 - מצורף. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך להכי עדכני. תודה רבה מראש לעוזרים, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט מותקן) לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד ניקיתי את המחשב עם ספריי אויר דחוס לניקוי. אחרי הניקיון הוא משום מה לא עלה. הכוונה בלא עלה היא מסך שחור מהתחלה, אין סיגנל במסך, אין צפצופים. המאווררים מסתובבים כרגיל באופן תקין וכל המכשרירים החשמליים כגון הרדיסק מסתובבים. בכל מקרה בדקתי: ספק כוח - תקין התנגשות חומרה - כל כרטיסי ההרחבה תקינים זיכרון - יושב טוב הגעתי למסקנה שזה לוח אם. שלחתי לתיקון - החזירו. הרכבתי הכל - ועדיין לא עולה. מה עוד יכולה להיות הבעיה? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-