עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שמתי לב לראשונה לבעיה לאחר שדרוג המחשב. שדרגתי את החומרה ולאחר מכן בצעתי פרמוט מלא לכונן המערכת והתקנתי WINDOWS מחדש. שמתי לב שבפעולות מסיומות כגון תחילת התקנה של תוכנה WINDOWS מחכה שאחד הכוננים יצא ממצב שינה ורק אז פותחת את תוכנית ההתקנה זאת למרות שהמערכת רצה על SSD והכוננים משמשים לאחסון מידע בלבד. יש דרך תוכנתית לגרום למערכת להפסיק לעשות את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by [pwnd],

לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by moti7sabari,

לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by yp3,

אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shai87,

הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by smootskin,

שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה

11. לקפוץ לי כל חצי שעה חלון שדורש ממני להפעיל את וינדוס מישהו יודע איך נפטרים מזה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום. במשך החודשיים האחרונים, המחשב שלי עושה בעיות. הבעיה היא שמתי שבא לו, הוא מאתחל את עצמו, בלי שום רמז. לאחר כמה זמן שהוא עשה את זה אחד ההארדיסקים הישן שלי התחיל לעשות רעשים והבנתי שהוא התקלקל. חשבתי שזה גרם למחשב ליפול, ולמרות שהוצאתי אותו המחשב המשיך לאתחל את עצמו. היום החלטתי לפרמט, ולמרות הפירמוט הוא עדיין מאתחל את עצמו. המעבד בטמפ' נורמליות וכך גם שאר החלקים חומרה חדשה שהוספתי: מודם, כ.רשת, כרטיס טלוויזיה, זיכרונות, הארד דיסק (לא כולם במכה אחת, אלא למשך תקופה מסויימת). מה לדעתכם הבעיה? נ.ב. הכרטיס מסך בשנה האחרונה עושה לי בעיה שכשמשחקים עם החוטים מאחורי המחשב ומזיזים משו (כנראה ת'כבל של הכ.מסך) הוא תוקע את המחשב, אז אולי זה קשור.

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by ogi,

אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by avihy_1989,

התחיל בשבוע האחרון מצב כאשר אני משחק או גם לא משחק סתם נמצא באינטרנט המחשב כבה ונדלק מחדש ככה כמה פעמים וזה יכול לקרות בצורה שרירותית לא מחייב דווקא במאמץ של משחק זה קורה גם סתם שאני באינטרנט או לא עושה כלום במחשב לפי לוג של event viewer יש "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. " משוייך לevent 41 - kernel power יש רעיון מה זה יכול להיות עשיתי פורמט מלא בגלל הבעיה הזו וזה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אז ככה יש לי בבית ראוטר של בזק מדגם: VEGN2610 משום מה היום (אני אפילו לא זוכר את הסיבה) רציתי לכבות את ה-WIFI ולחצתי על הכפתור הלא נכון להלן: מאז הרשת האלחוטית בתדר ה-2.4GHz (הרשת האלחוטית בתדר ה-5GHz עדיין תקינה - הקטע הוא שהיא לא מכסה את כל הבית והמדפסת לא מוצאת אותה) כל הזמן מנתקת ממנה מכשירים לאחר כרבע שעה של זמן חיבור, ולא מאפשרת חיבור חוזר, עד לאחר הפעלה מחדש של הראוטר, וככה זה חוזר על עצמו. אני אובד עצות, אלו הן הפתרונות שניסיתי ולא צלחו: 1. ניתוק הראוטר מהחשמל לחצי דקה ולהחזיר. 2. איפוס הראוטר. 3. ניתוק המודם לכ-25 דקות ולהחזיר. אם מישהו כבר נתקל בבעיה אשמח לעצה!

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by dudi2002,

שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by orzilca,

עוד מישהו חווה בעיות עם הכרטיס הנ"ל? אני למשל לא מצליח להפעיל את המשחק Counter-Strike הוא פועל לזמן מסויים(לא קבוע) ואז קופא והמחשב נתקע אני לא יודע מה לעשות אני משתגע ניסיתי דרייברים, התקנת המשחק מחדש ועוד דבר אחד אני יודע -> זה לא קשור למשחק עצמו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by zvolon,

טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by ירוחם לונג,

קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  22. מחשב פנטיום 4 סוקט 478. מדי פעם המחשב נתקע ללא תגובה. שמתי לב שאם אני משחרר את הקירור של המעבד ומחזיר אותו - המחשב נדלק שוב. לאחרונה זה קורה המון והמחשב כבר לא נדלק. במעבדה אמרו שזה ה-CPU, אז קניתי מעבד אחר שעבד שעה ואז שוב אותה בעיה. החלפתי מארז, ספק - כלום. הוצאתי הכל והשארתי רק כ. מסך וסטיק אחד של זיכרון - כלום. הוצאתי כ. מסך! (כדי לשמוע לפחות את הצפצוף) - כלום. החלפתי בטריה של CMOS - כלום. אני חושב שאולי יש בעיה בלוח או בתושבת של הסוקט 478. איך אפשר לפרק אותה ולנקות?? אני לא רוצה להשקיע עוד 200 שקל בלוח אם לפני שאני יודע מה הבעיה תודה!!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by full_clip,

אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שלי הוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייר יש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקה אחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות" ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  24. המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. וגם: האם כבל 80 גידים רלוונטי להתקנת צורב או DVD בפנטיום 4?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.