תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מאז שקניתי את הרדיאון הזה ...רק בעיות יש לי.. אני על לוח D850MV של אינטל , יכול להיות שזה מקור הבעיה. בכל מקרה..אחרי זמן מסויים - רנדומלי בד"כ...אני מקבל המון הפרעות ..(רק במקרה שאני מריץ יישום 3D) , ואז אפילו כשאני יוצא ל WINDOWS הכל מחורבש...גם כשאני עושה RESTART.... יש למישהו רעיון? אגב..זה לא יכול להיות חום..כי יש לי GIANT 2 שהתקנתי עליו.. הכרטיס פועל על AGP X4 .. עזרה? דוגמא של "חירבוש" מצורפת
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח GIGABYTE דגם 7VAX עם הביוס האחרון מספר F8 כנ"ל אותו בעיה היתה לי עם F6 יש לי מעבד 1800+ וזכרון 256 333 של סמסונג. המעבד עובד על 40 מעלות ומקסימום בעבודה קשה על 45 גם זה יותר מידי. יש לי בקר SCSI של TEKRAM עם 2 HD SCSI יש לי בעיה. כאשר אני מעביר בביוס למצב של TOP PREFORMENCE WINNDOWS עולה רגיל אבל אז יש בעיות והמחשב נתקע ואפילו עושה לעצמו רייסט. כאשר חוזר מהמצב ל DISABLE ב TOP PRE. אין שום בעיה. האם הזכרון הוא עגלה? איפה יכול להיות בעיה. העם הבקר לא מסוגל לעבוד עם השינויים הללו. תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי windows מקורי שניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מבקש ליצור דיסקט הצלה. ואז לא משנה אם אני אומר כן או לא ההתקנה נפסקת. כשאני אומר לעשות הוא לא מוצא שום דיסקט מתאים לכתיבה (מתוך כ 10) ואז הוא נתקע ואם אני אומר אל תעשה הוא עושה ריסט ואני לא יכול להמשיך בהתקנה- כשאני לוחץ לו שימשיך לקרוא מהדיסק הקשיח הוא מפעיל לי את ה windows הקודם. בעיה שניה, בוינדווז המותקן (מדיסק צרוב) אני לא מצליח לעשות שיקרא עברית, איך אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים! הwindows הוא seconed edition
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
DVD LG פנטיום 3 1G לוח אסוס CUV4 ערוץ נפרד WIN XP SP1 הבלאגן: במחשב מקביל בעל תצורה כמעט זהה כולל אותה מערכת הפעלה (של חבר שלי) ה-DVD עובד מצוין במדיה פלייר וב-POWERDVD4 XP. ואצלי הוא עושה בעיות שנראות כאילו מדובר שחסר קודק הנה הסבר לקריזה שלי שתי התוכנות נראות כאילו מחפשות להטעין את הסרט אבל לא מצליחות באחת מהם ב-POWERDVD שומעים רק את הקול של הפתיח וזהו בלי תצוגה חשבתי אולי הכבל IDE דפוק אז החלפתי בחדש ולא עוזר עידכון ל-DVD אין זמין תותחים יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה:יש לי את ה IPANEL מלא זמן ויש לי לוח אם ASUS A7A266 הIPNL כול חצי דקה מקפיץ את המחשב לצורך הבדיקה שלו(חום,סל"ד וכו') וככה כול שיר נקטע,כול סרט קופץ וכו' אני לא יודע מה לעשות עידכנתי את הביוס ,לא עוזר כלל וכלל ניסיתי עם התוכנה שמגיעה איתו ,שום דבר אצל חבר שלי עם לוח ASUS-CUSL2 יש בביוס אפשרות לכבות את הבדיקה כול חצי דקה . יש למישהו רעיון איך לנטרל את המרשע? מצפה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב, כל צורב או סידירום רגיל שאני מכניס זה כותב שיש בעיה בהתקנה שלו ולכן אני לא יכול להשתמש בהתקן הזה כראוי והוא לא מתקין אותו בכלל, שאני נכנס למחשב שלי אין בו שום התקן של סידירום ואם אני מכניס דיסק זה לא עוזר כי זה לא מזהה שיש לי בכלל סידירום. השאלה שלי היא אם הבעיה היא בוינדוס עצמו ואני צריך להתקין מחדש, או שזה בגלל שאין לי דרייברים מותקנים של הלוח אם? לא יודע אם זה קשור פשוט אני לא מבין בזה. הלוח אם שלי זה ASUS CUV-4X, לוח אם מאוד ישן ולא מצאתי דרייברים. אם מישהו ימצא לי מאיפה להוריד אני אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי X1900XTX ומחשב חדש שהוא: 3800DC ASUS A8N-E 1GB KIngstone X1900XTX Sapphire וכל השאר לא חשוב. עכשיו אני מכיר ילדים שיש להם 7800GT ומחשקים על הגדרות הכי גבוהות בסורס שמקבלים 150+ fps בשרת של 42 איש כשהוא מלא! אז אמרתי לעצמי אולי יש לי בעיות עם הכפול ליבה אז הורדתי את התיקון של מייקרוסופט וגם ניסיתי להוריד את המעבדים שהאפליקציה משתמשת בהם ל1 וכלום לא עוזר אני מקבל 40-120FPS על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 וAF16 כשאחרים עם כרטיסים חלשים יותר מקבלים יותר. אני משתמש בCATALYST 6.2 ... ועוד משהו, גם במשחק עצמו כשאני מציג FPS אז יש דרופים למשל מ80 ל 60 . גם במשחקים אחרים כמו UT2004 אני מקבל את הירידות האלה. אני נואש. PLZZZZZZ תעזרו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מציקה עם האאוטלוק 2002 של מיקרוסופט. כל פעם שאני מפעיל אותו , ולידיעת כולם , אני חייב אותו מכיוון שהוא מתואם עם הפאלם,הוא מציג לי 3-5 הודעות שגיאה ורק אח"כ עולה לי.ללא קבצי העזרה ועוד כמה דברים. אני מצרף את הודעות השגיאה ואולי תוכלו להגיד לי מה אני אמור לעשות... נראה שזה קשור להתקנה חדשה או משהו כזה... אם צריך איזה קבצים מסויימים , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי , או לומר לי היכן להוריד אותם. my e-mail משום מה הוא לא שולח את הקבצים כתמונות...פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיות עם האינטרנט, כבר פירסמתי נושאים בכמה פורומים ולא ממש קיבלתי מענה שעוזר לבעיות שלי.. אני מקווה שאתם תדעו לענות לי ושתסבירו בשפה מובנת כי אני לא ממש מדען טילים הבעיות: * האינטרנט שלי איטי בכללי, ולפעמים זה לוקח זמן עד שהוא טען את הדף. * אני לא יכול להוריד מהאינטרנט! כאשר אני לוחץ על כפתור "הורדה" (בכל אתר רנדומלי, דוגמה) הוא לא מגיב בכלל, כל האינטרנט נתקע והופך לאיטי. לפעמים זה כן מוריד אבל רק לאחר שהמחשב ממתין מספר דקות (תלוי לפי גודל הקובץ) ואז במקרים אלו זה מוריד את הקובץ בבת אחת. * כאשר אני נכנס לסרטון YouTube, זה לא נטען בכלל ואני רואה רק את הסמל המסתובב של הטעינה. אחרי עשר דקות בערך הווידאו נטען פתאום בבת אחת .. פרטים: *אני…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, אז יש את המסך השחור ההתחלתי הזה: Auto-Detecting Master Auto Detecting Slave וכו וכו' וכו' והמחשב נתקע בשלב הזה: 4th Master: WDC WD1200J-00GBB0 02.05D02 Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK כשאני מנתק את ההארד-דיסק ה"בעייתי" אז המחשב עולה כרגיל ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק הזה במחשב אחר, וגם אז קורה בידיוק אותו הדבר ניסיתי להחליף את הכבל SATA, ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק ליציאה אחרת אבל כלום לא עוזר ניסיתי לג'מפר את ההארד-דיסק אחרת - לא עוזר יש 4 אפשרויות לג'מפר: SSC_DIS PM2 - באופציה הזאת ההארד-דיסק לא מסתובב בכלל OPT1 OPT2 מה כל אחד מאלה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
לאחרונה קרו לי כמה דברים מוזרים. יש לי מחשב עם כונן SSD ו-DVD בלבד. כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל וחיברתי כונן HDD דרך SATA. כשהפעלתי את המחשב, פתאום קפצה לי הודעה שהביוס הושחת וגם היו כל מיני צפצופים כאלו מוזרים, המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים. בסופו של דבר הביוס טען את עצמו מחדש עם מין גרף התקדמות כזה שבסופו נכנסתי לביוס כדי לראות מה חדש, וגיליתי שההגדרות השתנו מ-AHCI ל-IDE. כאשר שיניתי שוב ל-AHCI, עלתה לי הודעה של וינדוס ששואלת אם אני רוצה לעשות RESTORE או REPAIR (לא זוכר במדויק) או START WINDOWS NORMALLY. בחרתי באחרונה. ואז הוינדוס עלה. מדוע כל הסיפור הזה קרה? כבר פעם שניה שזה קורה... מה זה אומר שהביוס הושחת? ולמה זה קורה מפעולה טריוויאלית כמו הוספת HDD? מה אני אמור לעשו…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-