עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט והיה צורך להשתמש במנהל המשימות. מערכת ההפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. דרייבר כ.מסך המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by unfacedman,

האם חיבור של מטען בעל מתח נמוך יותר מהנדרש לנייד - עלול לגרום לנזק קבוע?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by shahar91,

משך יומיים אני קם בבוקר ורואה מסך כחול: http://img534.imageshack.us/img534/3897/imag0072l.jpg חומר חדשה שלאחרונה חברתי: כרטיס קול - C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device אחרי שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם התקלקל לוח אם GIGABYTE P31-DS3L תודה רבה למי שעוזר :s05:

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by orendia,

כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום חברים , רציתי לדעת אם יש מקום כלשהו ( עדיף באשדוד והסביבה אם אפשר ) שבו ניתן לתקן לוח אם שמקצר ועיקר הבעייה היא פין שנשבר בתוך התושבת של המעבד וזה מה שכנראה גורם את הקצר , הפתרון לפי דעתי הוא פשוט להלחים פין ברזל קטנטן לתוך החור שבו חסר כעת פין . לוח אם GIGABTE P35-DS3L for INTEL SOCKET 775 . באמת שחבל לי לזרוק את הלוח אם המצויין הזה תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה, כל פעם שאני רואה סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה או באינטרנט עצמו, המסך שלי פתאום הופך לשחור ל - 5-6 שניות וחוזר, כמובן שהסרט מפסיק ורשום למטה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" עשיתי כבר כל מה שעולה בדעתי, התקנתי כמה פעמים את הדרייבר של הכרטיס וזה לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה ועדיין יש את אותה הבעיה. בדקתי את הכרטיס שהוא יושב טוב בלוח והוא יושב טוב. אני כבר לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות אני יהיה מאושר. יש לי: WIN 7 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT טמפרטורת הכרטיס במאמץ - 75 מעלות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  10. שלום, בצהריים המחשב היה דלוק והמסך עבד כמו שצריך חזרתי למחשב בערב ופתאום המסך לא מגיב בכלל (המחשב היה דלוק עוד מההפעלה בצהריים)! נראה שהמחשב עובד כמו שצריך בלי שום ציפצוף בהפעלה.. המסך לא מגיב בכלל, אין שום תאורה בנורה שלו ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר עם כבל חשמל אחר (בלי חיבור לכרטיס מסך) אבל הוא לא מגיב אפילו לא מראה את ההודעה ש-אין סיגנל.. עזרה בבקשה האם הוא שבק חיים?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by YT,

אני משחק Battlefield 3 באינטרנט. לאחרונה התחיל המשחק לקרטע לי אחרי כמה דקות (לפעמים מהתחלה ולפעמים בכלל לא). המשחק כאילו קופא כל כמה שניות לכמה שניות. מיותר לציין שאני פשוט לא יכול לשחק ככה (לא מצליח להרוג ונהרג המון). לפעמים זה סתם "מגמגם" ולפעמים ממש עוצר ל-5 שניות. התחושה היא של תקיעות בגלל המשחק / מחשב עצמו ולא בגלל האינרטנט. נתונים טכניים: ספק - 650W CMPSU-650HX EPS 12V Modular CORSAIR. לוח אם - ASUS P7P55D Deluxe. מעבד - Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz. זיכרון - DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768. מארז - CoolerMaster Cosmos S Black ATX Case No (PSU). מע' קירור למעבד - NOCTUA, לא סגור על הדגם. כ. מסך - Nvidia GeForce GTX 570. המערכת …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hachling,

שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by cowboy27,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by niv251,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום, אני כרגע מנסה לתקן את המחשב הישן שבעייתו הוא שהמחשב נדלק ואין תצוגה במסך או ציפצוף אחד בעלייתו. ישר חשדתי בלוח אם תקול, כי במרבית המקרים אם אין ציפצופים ללא זיכרונות או רכיב אחר אז הלוח תקול. כמובן שניסתי לאפס תחילה את הביוס ולבדוק חיבורים מהספק, אפילו בדקתי במחשב אחר שבאמת הרמקול תקין. בקיצור, לא היססתי, והלכתי לחנות הקרובה לקנות לוח אם AM2, הרכבתי אותו וכאשר אני מדליק את המחשב, כלום לא קורה, אותה הבעיה. המחשב פועל ונדלק כרגיל בלי ציפצופים ואין שום תצוגה. ניסיתי להוציא RAM, גם הלוח החדש לא מתריע בציפצופים. ישר חשדתי במעבד תקול, אז הוצאתי אותו לגמרי והדלתי את המחשב כדי לראות אם הלוח מתריע, והלוח לא התריע. השאלה לי אליכם היא, האם הלוח אמור לצפצף בכלל כאשר אין …

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Moshik144,

שלום לכולם יש לי מסכים כחולים, מידי פעם כשאני מדליק את המחשב והמערכת ההפעלה עולה. העלתי את קובץ הMINIDUMP + תצלום מהניתוח של התוכנה תודה רבה לכל העוזרים! להורדה לחצו פה תצלום מתוך הניתוח

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by oki54,

שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by lancealot,

שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by יהודיתד,

צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם

21. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by ElemenTal,

פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by romansah9,

שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים