עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arie2006,

בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by HiTRuN,

היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  4. יש בשרותי ראוטר EDIMAX BR6542N מודם מוטרולה של HOT וספק HOTNET. ללא חייגן ווינדוס 8. בעיקרון הבעיה הייא שהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לראוטר בצורה חוטית. כאשר המחשב הנייח מחובר ישירות למודם הוא כן גולש-אין בעיה בכרטיס רשת. כאשר אני מחבר מחשב נייד אחר בצורה קווית על אותו הכניסה בראוטור יש אינטרנט-אין בעיה בראוטר. יש לציין שאלחוטית הראטור עובד בצורה תקינה. עשיתי ריסט מלא לראוטר. ניסתי להחליף כבלים. ניסתי להחליף כניסה בראוטר. מחקתי והתקנתי מחדש את הדריבר של הכרטיס רשת. עידכנתי את הFRIMWARE לגירסא 1.58 אני אובד עצות כבר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by CASSPY,

שלום! מבקש עזרה בהתקנת הארד דיסק נוסף תחת מערכת הפעלה win 98 במחשב שלי יש הארד דיסק של 40 גייגה ניסתי להוסיף עוד הארד דיסק 80 גייגה הביוס מזהה את הארד דיסק ללא בעיות מערכת הפעלה לא רואה את הארד דיסק הנוסף אין הקצאת אות עבור הארד דיסק -במחשב שלי - אשמח לקבל עזרה בהתקנה בתודה-כספי

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

7. Started by EladEk,

יש לי בעיה במחשב לאחר שהרצתי בדיקת טמפ' ובדיקת זיכרונות והכל יצא תקין המחשב עדיין נתקע אחד הכיוונים שחשבתי עליו היה הכרטיס מסך לאחר שהפעלתי את המחשב במצב VGA MODE (ווינדאוז XP) המחשב עבד בסדר! הפעלתי את המחשב במצב רגיל הסרץי אץ הדריבר של הכרטיס מסך והכל עובד (חוץ מדברים שדורשים האצת 3D) 2 שאלות לי אליכם האם הבעיה היא כמו שאני חושב הכרטיס מסך (GEFORCE 7200GS) ואם לא מה הבעיה ואם הבעיה היא באמת הכרטיס מסך מה הפיתרון? * המחשב די ישן השבוע נשרף אחד המאווררים של המארז והוחלף ב2 מאווררים חדשים מה שלא פתר את הבעיה * המחשב עבר ניקוי כולל בעזרת לחץ אוויר וספרי מגעים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. שלום אם הכרטיס הגרפי לא מותקן במחשב, זאת אומרת שאין בכלל כרטיס מסך, האם הלוח - אם אמור לצפצף? הכרטיס הישן שלי כנראה סיים את תפקידו, הלוח אם היה מצפצף ולפי רשימת הקודים של הלוח אם, זו בעיה עם הכרטיס. גם הטכנאי אמר שהכרטיס מת אז אין ספק. קניתי כרטיס חדש, התקנתי, הדלקתי - הלוח אם מצפצף! אותו סיפור. לטענת הטכנאי, הכרטיס החדש שהוא התקין דווקא עבד. (לא בדקתי). השאלה היא, האם אני עושה משהו לא נכון? אני מחבר את הכרטיס לספק כח עם הכבל שקיבלתי, מתקין את הכרטיס על הסלוט, מבריג מה שצריך, מחבר את המסך לכרטיס, ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות? הוידאו שהעליתי: Graphic card problem, motherboard beeps

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by naorM,

שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kobi3290,

שלום, אני צריך עזרה .. יש לי תקלה במחשב .. משהו מוזר .. התקנתי על המחשב windows 7 64bit .. הכל טוב ויפה אבל המקלדת גם USB , גם PS2 מגיבים רק בביוס ובעלית המחשב , שהווינדוס עולה לא מגיבה [ניסיתי 5 מקלדות]. כנ"ל לגבי צורב DVD שמחובר ב SATA עובד שניה בעליה – ובווינדוס לא קורא שום דיסק ונתקע. מחקתי , התקנתי ,עשיתי שינויים בביוס , מדריכים ברג'יסטרי.. שום דבר לא עזר.. אמרו לי שכנראה שאני צריך להתקין דרייברים ללוח אם שיתמכו ב 64 ביט [ככה ה SATA יעבוד וגם הדרייבר של המקלדת] שאני מוריד דרייברים ל64 ביט מהאתר הרשמי של ג'יגהבייט עדיין לא עוזר =/ לוח אם: gigabyte p35-ds4 שהוא חדש ואמור לתמוך בהכל! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 1_Nike_1,

כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקיי שלום לכם. אתמול בבוקר המחשב פעל יפה והכל , בערב אני יצאתי החוצה , פתאום המחשב נכבה, כשחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב, הוא פועל , אחרי שהוא מגיע להעברת ה Windows , לפני ה"ברוך הבא" , מופיע לי חלון כחול וכל מיני דברים יש שם , (לפי דעתי זה וירוס). עכשיו שאני בא לפרמט את המחשב שלי , הכל פועל הוא מוחק אותו היטב, אחרי שהוא מגיע להעתקת קבצים , מופיע לי שוב החלון הזה אם הוירוס. כך שאיני יכול לפרמט את המחשב, כי יש לי את החלון הכחול הזה, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by GrandMaster,

ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by gizzz,

יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?

17. מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by Kurt,

אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by Big-B69,

שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by oitb,

הwindows לא מזהה את סוג המעבד שיש לי הוא רושם לי amd hammer family prosssesor unknow model יש לי amd 3800x2?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  22. כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Medox,

שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.