תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. ***לחבר שלי אם כרטיס מסך GTS 450 ומעבד i5 הכל עובד חלק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתנצלת מראש, שאני לא מבינה כלום במחשבים, ולכן אם אני לא מביאה מספיק מידע, או עושה דברים נגד החוקים, זה באמת כי אני לא מבינה במחשבים כלום. אז ככה, מסתמן שיש לי בעיה עם הכרטיס הגרפי. הרמז הראשון קשור לפוטושופ שלי שכל פעם כשהוא נפתח אומר שלי בעיה. אני מצרפת צילום מסך של השגיאה. מקווה שזה יעזור. הרמז השני, הפך די ברור, וזה שיש לי מסך כחול כל כמה זמן, שטוען שיש לי בעיה עם הATI או משהו דומה. קראתי את המדריך בהודעה בפורום, הורדתי את התוכנה שמנתחת מסכים כחולים, ואני מצרפת RAR של התוצאה. מקווה שעשיתי את זה נכון. אני ממש מקווה שתדעו מה לעשות, כי זה הופך להיות בלתי נסבל. את ההודעה הזאת לדוגמא, אני כותבת עכשיו בפעם השניה, כי המחשב נתקע תוך כדי... מה שאני כן יודעת על המ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לפני שתקפצו המערכת הפעלה שלי חוקית והיא 7 64Bit , מפרט : Intel I5 2310 gigs 16 G.skill sniper ddr3 AMD Radeon HD 6950 DDR5 2GIgs ספק Corsair TX650 לוח Gigabyte Z6mp-ds3 Creative X-FI Titanum עכשיו זה לא החומרה אני בטוח ב 99% כי מדובר כבר במחשב שני עם אותה הבעיה בדיוק . וגם זה לא בעיה של מעלות,המעבד אצלי בסביבות 16 18 מעלות ,וגם שאר הרכיבים גג 40 ,מחשב ללא OC. גיליתי באינטרנט שהבעיה הזאת מציפה את הפורומים בחו'ל והיא נקראת ''אירוע 41'' שהוא ריסטרטים בלי BSOD ,ומעניין ש למייקרוסופט אין שום מענה לתקלה הזאת :pissed:
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Windows 7 שאני מדליק את המחשב יש לי מסך כחול ניתחתי את קובץ הMinidump בעזרת התוכנה BlueScreenView הנה פרטי השגיאה וגם העלתי לכם את קובץ הMinidump זה ההורדה לקובץ http://www.f2h.co.il/n4mvu0zmou4z בבקשה עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל20 מגה בבזק powre NGN ואני נימצא בתשתית של HOT, התקינו לי מודם HOTBOX בסלון והמחשב שלי נימצא בחדר שלי, המרחק מהחדר שלי למודם הוא כ-7 מטר באלכסון עם קיר של חדר נוסף ביננו, העוצמה של הקליטה הייתה חלשה היה לי טיפילינק וזה היה עלוב ממש, אז רכשתי לי כרטיס רשת USB של אדימקס מדגם EW-7622UMn עכשיו העוצמה מלאה פול 5 חמישה קווים! אבל למרות זאת הגלישה היא די איטית וקצב ההורדה עומד על מקסימום 8 מגה במקרה הטוב לפעמים אפילו מוריד על 50KB!!! שאני אמור לקבל 17 מגה!! קצב העלאה הוא מגה והוא תקין לגמרי... דיברתי עם הוט ובזק ואין להם כ"כ מענה חוץ מהזמנת טכנאי אלי הביתה שיבדוק לי את מקור הבעיה, ולמען רוב הטכנאים שלהם הם קצת איך לומר מעט בורים! יש לי למישהו פה פתרון או סי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-