עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה asus p4s333 512 ddr1 333mhz fx5200 switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד אבל המחשב עצמו לא עולה פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה? כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר מישהו אולי יודע מה הבעיה? אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תע…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  2. יש לי בעיה בסאונד ,כל מיני קולות כאלה של קריצה ,כאילו או שהכרטיס קול נדפק או הרמקולים ,הקטע שחיברתי מערכת סטריאו וגם שם היה אותו דבר , יש מצב שיש בעיה בכרטיס שעל הלוח אם ?הלוח אם בין חצי שנה משהו כזה DS3L .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  5. היי, פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה... אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...) ממה הבעיה יכולה להיות? נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by nadav1711,

המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  8. המחשב מוציא שלושה צפצופים לא רציפים, הם נשמעים כך: http://www.f2h.co.il/349634 קובץ AMR בן 9 שניות שהקלטתי. אם ההקלטה לא מובנת, הצלילים נשמעים כך: צליל אחד...חצי שנייה שקט...ואז שתי צפצופים אחד אחרי השני. ושוב ושוב כמובן. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by aaviran,

אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by ^alon^,

שלום לכולם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... המחשב שלי כל כמה זמן מאתחל את עצמו... זה קורה באמצע משחק, כשאני רואה סרט, סתם ככה באמצע הלילה... לפעמים פעם ב20 דקות לפעמים פעם בשעה... מה אני יכול לעשות? למה זה קשור? איך פותרים את הבעיה? תודה אלון

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  11. חיברתי את הדיסק הקשיח של 20 ג'יגה המחשב קורא אותואבל הוא לא מופיע במחשב שלי הוא מופיע בחומרה אני מודה לכל מי שיעזור לי תוווודה רבה WINDOWS XP PRO בעברית אני במצוקה נוראית יפצה את מי שעוזר לי

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  12. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Amit Bar,

שלום, החלפתי ספק כוח לא מזמן, ומאז הצורב די וי די לא עובד... הוא לא מופיע במחשב שלי, והוא בכלל לא מראה סימן חיים, כאילו הספק לא שולח לו חשמל. לפי דעתי החיבור שעשיתי לכוננים לא טוב, או שצריך לעדכן משהו.... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by shai87,

הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  15. המסך מחובר כראוי עבד פיקס לפני מספר ימים וכעת לאחר שלא היה בשימוש כמה ימים המחשב נדלק אבל המסך לא. הוא היה נדלק תמיד לאחר ביפ כזה שבא מתוך המחשב כזה אבל היום גם לאחר הביפ זה לא עובד. ניסיתי עם מסך אחר שהוא כרגע בכלל טלויזיה ושמתי לב שהטעינה הזאת עם הלוגו של ווינדוס XP לוקחת מלאאאאא זמן... האם זאת בעיה שקשורה לצריכת החשמל? ספק לא מספיק? למרות שהכל עבד לפני כמה ימים. לא הוספתי שום דבר ולא נגעתי בכלום אז מה זה כבר יכול להיות??? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי? אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה.. אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי. אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית? תודה רבה לכולכם ושבת שלום .

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  18. האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by spastic,

שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום... לא הייתי בבית מס' שבועות והמחשב בכל התקופה הזאת היה מנותק מהחשמל כשחזרתי הדלקתי אותו ולא רואים פשוט כלום... המסך פשוט שחור ונותן הודעה של NO SIGNAL. חשבתי שאולי זו בעיה במסך/הכבל המחבר וחיברתי את המחשב למסך אחר עם כבל אחר אבל כלום לא השתנה... ניקיתי אותו מאבק לפני הניסיון הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אמרו לי משהו בקשר לציפצופים אז: בהתחלה אני מדליק ויש צפצוף בודד ונראה לי שהוא נורמאלי תמיד כשמדליקים את המחשב ויש את המסך של המעבד.. ואחרי מס' שניות יש 3 צפצופים מהירים כלומר" טה-טה-טה" תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

המחשב שלי לא נדלק. היה לי מסך כחול לפני שזה התחיל ואז המחשב נכבה ומאז הוא לא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה שומעים את המאווררים אבל אפילו אין גישה לביוס. כלום. אין סיגל במסך. אני ממש נואש אני כותב מהמחשב של אח שלי... אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. תודה.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.

25. שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.