תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה כבר כמה שעות לגרום לצי'פ לעבוד כמו שצריך אבל המקסימום שהצלחתי זה להפעיל רק את השתי רמקולים האחוריים הלוח הוא REV 2.1 סוג הצי'פ הוא AC97 ALC650 יש לי סט 4.1 של Creative ניסיתי להחליף את ה סאונד סטורם ב driver של realtek. מה שלא עזר במיוחד אנא עיזרו לי ( תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... כאשר אני רוצה לבדוק את מצב הטמפרטורה של המעבד והסל"ד של הקירור שלו האוורסט לא מראה לי בכלל את הנתונים ומראה לי רק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח בלבד. חשוב לציין שאני נכנס כמו שצריך כלומר computer --- senssor . האם מישהו יכול להדריך אותי איך לפתור את הבעיה?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני כרטיסי זיכרון של חברות שונות. כאשר אני מנסה להתקין אותם יחד מופיעות בעיות שונות במחשב. האם יש מה לעשות אני עובד על XP תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם כל התמונות בשרת המשימות מוצגות הפוך איך משנים את זה?כאילו במקום לצד זה לצד האחר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי R9 290 של MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק (יענו גרסה ישנה) הלכתי לאתר והורדתי גרסה חדשה וכאשר אני מחליף למצב SILENT GAMING אוOC זה מראה בתוכנה שהתדר ליבה מגיעה למקס שלו כאילו שאני לוחץ על OC אז זה אומר שהכרטיס על 1007 (אני לא שומע רעש מיוחד מכיוון המחשב ) לא אימתתי את הנתונים עם תוכנה אחרת בגרסה הישנה גם שלחצי על 0C התדר נשאר על 300 (מינימום) ורק שפתחי קבצים התדר עלה מה לעשות? האם זה בעייתי ? התכנה הישנה נטולת פיצרים כמו EYE RESET וכאלא אז אני רוצה תחדשה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVI כאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב.... אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75. כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד (dell e6400 + כרטיס מסך אינטל) התחיל לעבוד קצת לאט ואחרי כמה בדיקות גיליתי של HD יש כמה סקטורים דפוקים אבל המחשב עדיין עובד... כמה ימים אחר כך הטקסט פתאום מתחיל להשתבש וכל התכנים בתצוגה פתאום מפוקסלים, אם אני עושה ריפרש זה חוזר להיות תקין ואז פתאום שוב מפוקסל (ראו תמונת) האם יש קשר בין ה HD לתצוגה? עידכנתי ביוס ועדכנתי דרייברים של כרטיס המסך אבל הבעיה עדיין קיימת. בנוסף הרצתי גם בדיקה ל maleware ווירוסים ולא נמצא כלום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני נתקל בהפרעות בתצוגה, לפני כמה ימים המצב החמיר, המסך כולו נהיה נקודות אדומות, החלפי כבל DVI וזה הסתדר. (כנראה מקרי) היום, לאחר כל הניתוקים בחשמל שוב הופיעה הבעיה. אני חושב שהכרטיס מסך תקול, יש איזה דרך לוודא זאת ?? זה היה המצב היום בבוקר: http://img843.imageshack.us/img843/2934/dsc02792v.jpg כרגע חזר לעבוד רגיל.... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!. כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי. זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב. ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב מידיי פעם קורס או שאי אפשר להדליק אותו הבעיות הן כאלה: אין אות למסך, זה קרה גם אחרי שהחלפתי כרטיס מסך המחשב מבצע איתחול כאשר המחשב מכובה ואני מחבר משהו ב USB הוא לפתע נדלק ניתחתי מספר קבצי dump וקיבלתי כמה שגיאות: Probably caused by : win32k.sys ( win32k!TimersProc+45 ) Probably caused by : hardware ( Rtlnic51+9be4 ) Probably caused by : Intels51.sys ( Intels51+3185a ) Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiTimerListExpire+122 ) האם הגיע הזמן להחליף מחשב או שאפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-