עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by מחשב חמוד,

אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by rebb,

טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lirans,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SomeoneUknow,

יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  8. Started by amitrotem,

יש לי לוח אם X58A-UD3R אך שהביוס עולה (שאני לוחץ על DEL כדי לעלות אותו) הוא נתקע במסך הראשון שמופיע בביוס של גיגבייט מישהו נתקל בדבר כזה..? אך אפשר לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by BlindWitness,

יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by marik,

שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. ***לחבר שלי אם כרטיס מסך GTS 450 ומעבד i5 הכל עובד חלק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by UrKiller,

אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by LoK_fanboy,

בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by shaithebest,

מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by ziv124,

יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by eliran 23,

שלום. באתי לערוך סרטון לפני ההעלאה ליוטיוב, וכשעשיתי תצוגה מקדימה, הסרטון רץ בשחור, יש שניות רצות כמו בכל סרטון, יש מוזיקה יש הכל. אבל שחור. למה זה?! WIN 7.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים