תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר בצורה מלא את הדרייבר של הלוח אם בשביל לתת לווינדוס להתקין אותו מחדש? בדרך כלל בשביל לעשות דברים כאלו אני נכנס לניהול->מנהל התקנים ושם מסיר אבל יש שם כל כך הרבה דברים ואני לא יודע מה להסיר. יש לי בעיות עם חלק מחיבורי הUSB שלי במחשב, מחובר לי במחשב בPCI עוד תוסף של USB של 4 חיבורים והם לפעמים לא עובדים לי עד שאני לא עושה הפעלה מחדש למחשב ובכללי מאז שהתחילו לי הבעיות אני לא מצליח לחבר כבל מאריך של USB. כשיש לי בעיה איתם אז כשאני פותח את הניהול שלה מחשב-->מנהל התקנים->בקרי אפיק טורי אוניברסלי (USB) אז אני רואה על שתיים שם סימן צהוב של אזהרה .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב עם מפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Nvidia Geforce GTX 260 DFI LP BI G41 2X2 ג'יגה זכרון ספק כוח ג'נרי - TOP COOL 550W המחשב בן 3 רץ לי חלק במשחקים והכל ובשבועיים האחרונים התחיל להתכבות לי בזמן משחקים . פתחתי אותו ניקיתי כרטיס מסך הכל הוצאתי והחזרתי זכרונות , המחשב אחרי חצי שעה\רבע שעה משחק פשוט מצפצף 3 צפצופים ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו ישר אחרי שהוא נכבה זה לא נותן לי (המאווררים מתחילים לעבוד אבל המסך לא עולה ואין את הצפצוף הזה שאמור להיות בהתחלה שאתה רק מפעיל) אני חייב לחכות כרבע שעה-חצי שעה ואז להדליק והוא נדלק .. אני מאמין שזה הספק כוח החלש , גם בדקתי בתוכנה SpeedFan ומופיע לי במקום של ה12V רק 8.34V .. זה על הפנים לא ? עדכנתי דרייברי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הגדרתי למחשב שכעבור כ 5 דקות יעבור לשומר מסך וכשיצא משומר מסך, המחשב יגיע לתפריט בחירת משתמש. (אני צריך את הפונקציה הזאת כי אנחנו כמה שמשתמשים באותו מחשב ולכל אחד משתמש משלו) הבעיה היא כאשר אני רוצה לצאת משומר מסך המחשב נתקע על חלון כחול (החלון של בחירת משתמש) והעכבר מראה סימן של טעינה, בנוסף אני יכול להשתמש ולהזיז את העכבר אז אני יודע שהמחשב לא קופא אלא כנראה משהו בהגדרות. בפעמים מסוימות אפשר לראות את המשתמשים ולהזיז את העכבר אבל אי אפשר להקליק והמקלדת לא עובדת. תודה מראש על התמיכה :]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי windoes 7 ultimate 64bit, בימים האחרונים כאשר אני מכבה את המחשב הוא עובר למסך הכחול של היציאה ורשום "יוצא" עם העיגול של החשיבה, אבל בשלב מסוים הוא נתקע, והעיגול לא מסתובב, המחשב פשוט קופא ולא נכבה. יכול להיות זה כי שיחקתי קצת עם התוכנה של ג'יגהבייט של הלוח אם? איך אני מוצא את מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח להצעות ועזרה מתן.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא מעבד טוב בשביל משחקים כבדים כמו קרייסיס 2 מטרו 2033 באטלפילד 3,אסינס קארד החדש... ביחד עם כרטיס HD5770 ו4 ג'יגה זיכרון ראם ומערכת הפעלה 7 הוא גם משתלם ביחס למחיר המופקע שלו? הוא עולה בסביבות ה740 עד 800 שעם מחיר כזה אפשר להוסיף עוד 200 שקל ולהביא I5 2500K עם מכפלה פתוחה לאוברקלוקים,אבל צריך להחליף לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוכש מעבד Q9650 בשביל גיימינג גירסאת הBOX שמגיעה עם קירור בפנים וכרגע יש לי קירור במחשב ואני לא יודע איך לפרק אותו אפשר מדריך או סירטון איך לפרק את הקירור ואם אני שם את המחשב על משטח עץ לא יהיה בו חשמל סטטי אני לא רוצה להרוס רכיבים ואין לי מאיפה להשיג צמיד.. ואני לא רוצה לפרק את הלוח אם מהמארז......................
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
<blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תאור התקלה: במהלך משחק ב medieval total war 2 מסך המחשב מהבהב בצבעים שונים - במהלך ההיבהובים לא רואים את המשחק אלא המסך מלא מלבנים קטנים (מזכיר את המלבן של סמן העכבר בתקופת הדוס ונורטון קומדר למי שמכיר). לפעמים נוסף צליל צורם מהרמקולים "בררר...". המחשב בן כחצי שנה, וזה המשחק הכי כבד שאני מריץ על המחשב - מדובר במשחק מ 2006 ולכן לא אמורה להיות בעיה של ביצועים. פרטים טכניים: מצורף מפרט המחשב. מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit SP1 המחשב מקונפג לא לבצע ריסטרט כאשר יש BSOD וליצור קובץ dmp, אבל הקובץ לא נוצר ואני לא רואה BSOD. עבור כל ריסטרט כזה נוצר ארוע מספר 41 - מצורף. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך להכי עדכני. תודה רבה מראש לעוזרים, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מזה שבוע לא מופיע אצלי כונן E של צריבת דיסקים וכו', נעלם משום מה . אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזו ואשמח אם תעזרו. יש לי וינדואוז 7 או ויסטה. (בעברית) בנוסף, מדי פעם המסך מחשיך ועולה מחדש עם הודעה מצד שמאל ליד השעון שהמנהל התצוגה ביצע שיחזור משהו כזה. וזה קורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום עד שאני עושה הפעלה מחדש ואז זה מפסיק לזמן מה. הפעלתי את התוכנה של איתור וירוסים וזה איתר אחד ומחקתי אותו אך עדיין זה ממשיך ואני מאמינה שזה לא קשור לזה.. אשמח לעזרה מפורטת ומדריך לפתרון הבעיה. תודה !! מקווה לתשובה מהירה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי התקנתי שרת, מעבד XEON הארדיסק 2TB מערכת הפעלה SERVER 2003 32bit מיד לאחר ההתקנה נראה ש 1TB כבר נמצא בשימוש, האם זה בגלל שלא התקנתי מערכת 64BIT? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, המחשב הנייד שלי לא מעלה את מערכת ההפעלה כרגיל, ובמקום זה, אומר שיש שגיאה באחד מהרכיבים במערכת. מתו לי כבר 3 קשיחים בנייד הזה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה קרה שוב. מצד שני, הוא כן מזוהה ב-BIOS, אז אני לא בטוח. יכול להיות ששימוש לא נכון בנייד הוא מה שגורם לקשיחים למות? אמרו לי שאולי זה בגלל שאני הרבה עובד איתו כשהוא על הברכיים שלי, ואז אני חוסם את פתחי האוורור של הנייד. יש משהו בזה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-