עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Oranl,

טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. <blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by אוורסט,

שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by yanivnn,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. תאור התקלה: במהלך משחק ב medieval total war 2 מסך המחשב מהבהב בצבעים שונים - במהלך ההיבהובים לא רואים את המשחק אלא המסך מלא מלבנים קטנים (מזכיר את המלבן של סמן העכבר בתקופת הדוס ונורטון קומדר למי שמכיר). לפעמים נוסף צליל צורם מהרמקולים "בררר...". המחשב בן כחצי שנה, וזה המשחק הכי כבד שאני מריץ על המחשב - מדובר במשחק מ 2006 ולכן לא אמורה להיות בעיה של ביצועים. פרטים טכניים: מצורף מפרט המחשב. מערכת הפעלה: win 7 ultimate 64bit SP1 המחשב מקונפג לא לבצע ריסטרט כאשר יש BSOD וליצור קובץ dmp, אבל הקובץ לא נוצר ואני לא רואה BSOD. עבור כל ריסטרט כזה נוצר ארוע מספר 41 - מצורף. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך להכי עדכני. תודה רבה מראש לעוזרים, ערן [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by NONONO11,

מזה שבוע לא מופיע אצלי כונן E של צריבת דיסקים וכו', נעלם משום מה . אין לי מושג איך פותרים את הבעיה הזו ואשמח אם תעזרו. יש לי וינדואוז 7 או ויסטה. (בעברית) בנוסף, מדי פעם המסך מחשיך ועולה מחדש עם הודעה מצד שמאל ליד השעון שהמנהל התצוגה ביצע שיחזור משהו כזה. וזה קורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום עד שאני עושה הפעלה מחדש ואז זה מפסיק לזמן מה. הפעלתי את התוכנה של איתור וירוסים וזה איתר אחד ומחקתי אותו אך עדיין זה ממשיך ואני מאמינה שזה לא קשור לזה.. אשמח לעזרה מפורטת ומדריך לפתרון הבעיה. תודה !! מקווה לתשובה מהירה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. היי התקנתי שרת, מעבד XEON הארדיסק 2TB מערכת הפעלה SERVER 2003 32bit מיד לאחר ההתקנה נראה ש 1TB כבר נמצא בשימוש, האם זה בגלל שלא התקנתי מערכת 64BIT? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by yuval12321,

שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. שלום חברים ! יש לי מחשב שכל פעם שמעלים אותו מבצע ריסט בזמן טעינת מערכת ההפעלה (WINDOWS 7ׂ) כרגע אני מנסה לראות אם הדיסק קשיח עולה במחשב אחר. יש עוד רעיונות מה יכולה להיות הבעיה . תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Screw_Master,

היי, המחשב הנייד שלי לא מעלה את מערכת ההפעלה כרגיל, ובמקום זה, אומר שיש שגיאה באחד מהרכיבים במערכת. מתו לי כבר 3 קשיחים בנייד הזה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה קרה שוב. מצד שני, הוא כן מזוהה ב-BIOS, אז אני לא בטוח. יכול להיות ששימוש לא נכון בנייד הוא מה שגורם לקשיחים למות? אמרו לי שאולי זה בגלל שאני הרבה עובד איתו כשהוא על הברכיים שלי, ואז אני חוסם את פתחי האוורור של הנייד. יש משהו בזה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by RonCohen,

נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד ביום שישי בבוקר. הפסיק לעבוד זה אומר שלא נדלק בכלל! פשוט אין תגובה כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה. אני מייחס את זה לרעם חזק שהיה בלילה ופשוט הפיל את החשמל בבית. המפסק קפץ והיה צריך להעלות אותו בחזרה כדי שהחשמל יעבוד בכל הבית. קיצר, חשבתי שאולי הבעיה בספק הכוח. קניתי ספק כוח חדש. הכנסתי אותו במקום הספק הישן יותר ועדיין המחשב נאלם. אין קול ואין עונה, בשעת הדלקתו. כאן התחלתי לחשוב שאולי זה לוח האם. חיכיתי בלית ברירה להיום שיש עם מי לדבר בחנויות המחשבים. התקשרתי לאיזו חנות ושם אמרו לי לנסות לנתק את כל החיבורים של הספק, מלבד החיבור ללוח האם עצמו. עשיתי את זה ועדיין המחשב סרב לעבוד. אחרי כמה זמן פשוט ניסיתי להדליק מחדש ולפתע יש רעש, מהומה, המאווררים עובדים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. היה לי ארדיסק פנימי עם לא מעט סרטים, משחקים וסדרות, וכשנגמר לי המקום בארדיסק ההוא, הבאתי ארדיסק עם שטח כפול ממנו והעברתי אליו את הכל. את הארדיסק הישן שהתרוקן שמתי במגירה. עבר זמן והארדיסק החדש התקלקל ואיתו אבד כל התוכן.. כעת אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לארדיסק הישן והריק שבמגירה ולשחזר ממנו את כל הדברים שהיו עליו.. אני יודע שיש תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו, ואני מעוניין לדעת אם זה אותו הדבר גם לגבי קבצים שהועברו.. חשוב לי לציין שמאז שכל הקבצים הועברו מן הארדיסק הישן, הוא עדיין נותר ריק באותו המצב עד עכשיו מבלי שהעברתי אליו כלום.. וחשוב לי להדגיש זאת משום שהבנתי שבעייתי לשחזר קבצים שהועברו לשטח שלהם קבצים חדשים.. אז אני שוב מדגיש שלא הועבר לארדיסק הישן כלום ואני ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by 8MiP6,

אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם. איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by rebb,

טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shar00750,

שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  24. שלום לכולם. אני רוצה לחבר את הממיר YES שלי ליציאת הS-VIDEO שלי בHD4870. איך עושים את זה? תודה =]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מדליק את המחשב ואז יש רעש ממש חזק כמו של סירת מנוע, אני מיד מכבה ואז מדליק שוב. לפעמים זה לא מרעיש בפעם השניה ולפעמים צריך להדליק ולכבות עוד כמה פעמים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים