תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי מדודה שלי מחשב נייד של HP Pavilion Notebook - 15-p100dx, פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 פרו 15063, למחשב יש בעיה, שלא נוגעים בו כ20-30 דק המסך מתכבה אבל המחשב לא, זאת אומרת שהאור של המחשב בלחצן דולק אבל המסך לא נדלק בתזוזה של העכבר או לחיצה במקלדת, הפתרון היחידי במצב הזה הוא לכבות מהכפתור בלחיצה ארוכה והדלקה מחדש, ניסיתי לעדכן ביוס ולא עזר, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיית זיכרון וירטואלי חמורה ביותר המחשב לא זז והוא רושם שיש לי קצת זיכרון וירטואלי. מי שיודע מה זה???? ממה זה נהיה????? איך אפשר לתקן?????? וכו שירשום דחוף
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר בביוס ?? אם תוכלו לעזור לי , אשמח .
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המאוורר של כרטיס המסך התחיל לחרוק ולהסתובב באופן קבוע במהירות איטית כ. המסך הוא מסוג GIGABYTE 8500LE ניסיתי לנקות את כל האבק מסביב אבל נראה לי שהבעייה היא בחלקים שאין אליהם גישה. חשבתי גם לשמן אפשר בכלל לסדר מאווררים לא איכותיים כאלה או שחבל על הזמן (לא שיש לי תחליף כרגע) הכרטיס בערך בן שנה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז אני לא יודע אם אני רושם במקום הנכון את הבעיה שלי אז אם אני טועה שמישהו יגיד לי איפה לרשום. אוקיי אז יום אחד הדלקתי את המחשב נכנסתי למחשב שלי וראיתי שכל הכוננים של הדיסקים נעלמו ובגלל זה הדיסקים שאני מכניס למחשב פשוט לא נקלטים ע"י המחשב ואני לא יכול לצרוב דיסקים וכו'. אני צריך עזרה דחוף!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015. אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי. לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל) כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני משחק במשחק קאונטר סטרייק כבר 3 שנים עם המחשב הזה AMD Athlon XP 1700 ( K7 Socket A - 266BUS 1.47GHz ) Gigabyte GA-7VTX-H Micron 256mb ddr 2100 (PC2100) היה לי GF3Ti200 עד שהוא התחיל לעשות בעיות וכיבה לי את המסך של המחשב כל הזמן.. אז החלפתי אותו ב Nvidia RIVA TNT2 Model 64\Model 64pro ואני רץ על ווינדוס XP. טוב אז כבר 3 שנים אני משחק במשחק הזה וטוב וכיף אמנם החומרה שלי לא טובה כמו שהיא הייתה אז שקניתי תמחשב, כי גם הדרישות של המשחק השתנו ככל שהוא התעדכן אבל אני מרוצה++ מהמחשב ואין לי בעיה איתו. עד שלפני חודשיים בתחילת אוגוסט אני שיחקתי לי לתומי ופתאום נופל עליי הארור הבא: http://www.fatality-clan.net/arctic/runtime-error.jpg (ניתן לציין כי הארור בא על רק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש לפני מס' שבועות ובשבוע-שבועיים אחרונים היו בינתיים 3 פעמים בעיה חוזרת של : המחשב נתקע כולל סאונד תקוע ששומעים ולאחר מכן מיד Blue Screen Of Death בעצם שבו רואים את המסך סופר עד 100 ומציין משהו לגבי Memory Dump ואז מבצע הפעלה מחדש. לפי מה שראיתי בתוכנה שמפרטת את קבצי ה Dump - Blue Screen View כנראה שיש בעיה ntoskrnl.exe אבל לגמרי לא בטוח.. בכל מקרה כרגע עדכנתי את כל הדרייברים. מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אשמח לעזרה ופתרון חברים! תודה לכל העוזרים! (: [attachment delet…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבריה שלום הסתבכתי עד שהמחשב לא עולה זה התחיל כנראה שהורדתי מהמחשב את האנטי ווירוס ואז התחילו לי כל מיני נפילות עדכנתי את הביוס ומערכות הקול מחדש ואז קרה לי שכל ההתחלה של המחשב ישר הגיע למסך XP HEBWIN ללא כל סקירת המסכים השחורים ולא היה לי גישה לBIOS בהמשך מסך האש של WIN נפל ואז ניסתי להתקינו מחדש ולא היה ניתן משהו חסם חשבתי שי לי ווירוס התקנתי תוכנת AVG חופשית וסרקתי ואל היה דבר ואז שוב הרצתי המחשב הגיע לשולחן העבודה וביצי אתחול מחדש עש שבשלב מסויים המחשב לא מעלה דבר אני שומע צליל של סקירה ראשונית אבל המסך שחור חשבתי לעצמי שאני יפרק את הסוללה של הBIOX ואז הכל יחזור על מיקומו אבל כלום המחשב פועל אבל לא נצפה אז החלטתי לנתק את כל הHD ולתת למחשב לעלות ושו…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לפני מס' ימים המחשב הפסיק לתפקד: המחשב נידלק, המאווררים פועלים (מארז + CPU), נורית ה-CD נדלקת ונכבית. מעבר לנ"ל אין תגובות נוספות: לא מוצג דבר על הצג (תקין - נבדק במחשב אחר). הזיכרונות הוצאו והוחזרות, כרטיס המסך הוצא והוחזר. המחשב הודלק עם/בלי הכוננים, סוללת הגיבוי (תקינה) הוצאה והוחזרה. שום פעולה מהנ"ל לא שינתה התוצאה. לוח אם: GA-8IPE775G האם יש סיכוי להחיות המחשב? או רעיונות נוספים לבדיקה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שבועיים בערך חזרתי מהצבא לאחר שצבעו לי את החדר ושיפצו. בשיפוץ העבירו והזיזו את המחשב. הדלקתי את המחשב, הוא פעל לכמה שניות ואז פשוט נכבה. ניסיתי להפעיל אותו שוב ללא הצלחה. כשפתחתי את המחשב גיליתי את הסיוט של כל מודר - ההיטסינק (Volcano 7+) נפל על הכרטיס מסך, והמעבד היה חשוף. כשהחזרתי את ההיטסינק על המעבד וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא העביר תמונה למסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא בסדר, והמעבד נראה בסדר גמור, ללא סימנים של שריפה... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחפש נואשות דרייברים לUSB 2.0 ללוח INTEL D875PBZ ל WINDOWS XP ולא דרך MICROSOFT כי הם נותנים SP1 וזה לא עזר לי ניסיתי בדיסק של הלוח אין דרייברים !!!
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-